BC Genital Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml

124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BC Genital Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÖRESİNDEN DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: EMRE GÖRGÜLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Vergi Kimlik Numarası: 4090403099
    Bu ürün YÖRESİNDEN DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal bitki yağları içerir Ilk kullanımda etkili doğal bitki özlü krem Iç ve dış kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

BC Genital Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml

BC genital krem - vajinal mantar kremi 100 ml, ilgili bölgedeki kaşıntı ve kızarıklık gibi rahatsız edici durumlara yol açan mantarların meydana getirdiği enfeksiyonları ortadan kaldırmak amacıyla kullanılır. Bu rahatsızlık nedeniyle yaşam kalitenizin düşmemesi açısından son derece etkili bir ürün olarak rağbet görür. Bu rahatsızlığın çözümü ve tedavisi açısından başarılı sonuçlara ulaşmayı sağlar. Kullanım sırasında genital bölge dışına ulaştırılmadan uygulanmalıdır. Bu ürünün doğru ve düzenli bir şekilde kullanımı, mantar hastalığını genital bölgede büyük ölçüde azaltabilir. Zarar verici bir etkisi yoktur. Doğal içeriklidir. Bu ürün içerisinde yer alan protectus okunarak ilgili talimatlara uygun bir şekilde kullanılması ile istenilen sonuç elde edilir. Hamilelerde kullanımında belirlenen herhangi bir zararı bulunmaz. Yine de doktora danışarak doğru yanıta ulaşabilirsiniz.

  • Jel form
  • Doğal bitki karışımları
  • Kısa sürede etki

BC Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml İçeriği

BC Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml İçeriği

BC genital krem - vajinal mantar kremi 100 ml yorumları incelendiğinde, ilgili bölgede oluşan mantarın tedavisinde etkili olduğu görülür. Kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan bu enfeksiyonel durum, kızarıklıklar ile şişlik ve soyulma gibi olumsuzluklara dönüşebilir. Bu da yaşam kalitesinin düşmesine yol açmakla birlikte cilt sağlığını bozabilir. Aynı zamanda bu sorunlar beraber günlük yaşantınızda yer alan rutinleri yerine getirememek gibi durumlar da oluşabilir. Giyilen iç çamaşırlarının dahi rahatsızlık vermesi gibi durumlarda bu ürün, vücudun yapısına ve dokusuna uygun bir etki sağlar. Böylece genital bölgede tekrar eski normal durumun elde edilmesi mümkün olur. Bu ürünün düzenli kullanılması halinde kısa süre içerisinde etki ettiğinden görülen olumsuz semptomlar azalabilir. Ürün; hemen etki etmesi ile birçok kişi tarafından vajinal mantar sorunlarını çözme amaçlı kullanılır.

Etkili Genital Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml

Etkili Genital Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml

BC genital krem kullanımı, mantar konusunda rahatsızlık çeken kişilere anında avantaj sağlar. Farklı yollar üzerinden bulaşan vajinal mantarların tedavi edilmesinde ve azaltılarak ortadan kaldırılmasında etkili olur. Kolay şekilde üreme imkanına sahip olan mantarlara doğrudan etkili bir müdahale yapılmasını sağlar. Böylece ortaya çıkan ve günlük yaşam sırasında sıkıntı yaratan bu durumlar yok olur. Doğru yöntemler ile uygulanması halinde enfeksiyonun azaltılmasında öncelikli olarak etki gösterir. Daha sonra düzenli kullanım sayesinde kısa sürede sonuca ulaşılmasını sağlar. BC genital krem - vajinal mantar kremi 100 ml kullananlar; bu ürünün olumlu etkilerinden çoğu zaman pozitif yönde bahsederler. Farklı müşteriler tarafından yapılan tavsiye ve öneriler bu ürünün ne kadar etkili sonuçlara yol açtığını gözler önüne serer. Bu kremi kullanarak genital bölgedeki vajinal mantar sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

BC Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml Fiyatları

BC Krem - Vajinal Mantar Kremi 100 Ml Fiyatları

BC genital krem - vajinal mantar kremi 100 ml fiyatı açısından da müşterilere büyük avantaj sağlar. Özellikle genital bölgede ortaya çıkan bu mantar türü nedeniyle hayat kalitesinin düşer. Ayrıca sürekli kaşıntı hissi nedeniyle rahatsızlık yaşanması da sinir bozucudur. Bu duruma çözüm bulmak için genital mantar kremini tercih edebilirsiniz. BC markasının bu rahatsızlık için ürettiği krem çeşidi ile güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Vücudunuz açısından son derece iyi vajinal mantar kremleri arasında yer alan bu ürün sayesinde tekrar genital bölgenizin eski haline dönmesini sağlayabilirsiniz. Bu konudaki ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve etkili sonuç sağlayarak belirgin iyileşmelere yol açar. Siz de sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için BC genital krem - vajinal mantar kremi 100 ml satın alabilirsiniz. Trendyol ile her açıdan avantajlı bir deneyim yaşayabilirsiniz.