Beaphar Duo Active Malt Tüy Yumağı Engelleyici Kedi Macunu 100 gr

185 TL
(1,85 TL / g)
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %7 İndirim
Kurumsal Fatura
184,95 TL
Kurumsal Fatura
194,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beaphar Duo Active Malt Tüy Yumağı Engelleyici Kedi Macunu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petmarkt Antalya Satıcı Ünvanı: BERKAN DENİZ ÇATALKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2310361666
    Bu ürün Petmarkt Antalya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beaphar Tüy Yumağı Engelleyici Kedi Macunu Ürün Bilgisi Kediler için, tüy yumaklarının atılmasını kolaylaştırmanın yanı sıra ek besin olarak da kullanılabilen, mineral içeren kedi macunu. Tüy yumağı oluşumunu doğal olarak önler.Son derece lezzetlidir ve kedinize ek günlük besin kaynağı sağlayan en ince taneli katkı maddelerinden üretilmiştir.Aşırı tımar işlemi karın ve bağırsaklarda tüy yumaklarının oluşumuna yol açabilir ve bu durum kabızlığa neden olur. İçeriğinde bulunan doğal BİO-MOS, hazmı kolaylaştırır, ve zararlı bağırsak bakterilerinin oluşmasını önler.
  • Tüylerin yumak haline gelmesini önlemenin yanı sıra bağırsaklarda birikmesini de önler.
  • Tüylerin ince bir tabaka ile sarılarak bağırsaklardan rahat geçmesini ve kolayca dışarı atılmasını sağlar.
  • İçeriğinde bulunan kalsiyum, kedinizin diş ve kemik gelişimini destekler.
  • Ürünün İçeriği
  • Sıvı ve katı yağlar,
  • süt ve süt türevleri,
  • bitkisel kökenli türevler (malt ekstresi % 12),
  • mayalar (MOS % 1),
  • mineraller.
  • Ürünün Analizi
  • Ham protein % 12,00, ham lif % 0,1, ham sıvı ve katı yağlar % 52,00, ham kül % 3,3, nem % 3,7, kalsiyum % 0,4, fosfor % 0,3, sodyum % 0,3, potasyum % 0,4, antioksidanlar, renklendiriciler. Günlük Tüketim Miktarı
  • Kısa tüylü kediler için, 4 cm, mamaya karıştırılarak, direk ağıza veya patiye sıkılarak verilebilmektedir.
  • Uzun tüylü kediler için, 6 cm, mamaya karıştırılarak, direk ağıza veya patiye sıkılarak verilebilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş
    Tüm Yaş Grupları
  • Form
    Macun
  • Kısırlaştırılmış
    Hayır
Geri Bildirim Ver

Beaphar 210-012947 Duo Active Malt Tüy Yumağı Engelleyici 100 gr Kedi Macunu

Kediler, öz bakımlarını gerçekleştirmek için günün büyük bir kısmında kendilerini yalayarak tüylerini temizler. Bu nedenle sevimli dostunuz kılların çoğunu yutarak dönem dönem kusma yoluyla tüy yumaklarını dışarı atar. Beaphar Duo Active 100 g malt tüy yumağı engelleyici kedi macunu, evcil hayvanınızın kusmasını engelleyen bir üründür. Macun, tüylerin sadece bağırsak yoluyla dışarı atılmasını sağlayarak kedinizin daha konforlu bir yaşam sürmesine imkân tanır. Bu ürün, içerdiği zengin mineraller sayesinde bir ek besin olarak da tercih edilebilir. Oldukça lezzetli bir tada sahip olan macun, sindirim sisteminin düzenlenmesine de katkıda bulunarak hazımsızlık problemlerinin önüne geçer. Bu ürünü kediniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Ürünün Hacmi: 100 g
  • Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa
  • Tüketim Miktarı: Tüy uzunluğuna göre 4 - 6 cm

Beaphar Duo Malt Tüy Yumağı Engelleyici Kedi Macunu İçeriği Nasıldır?

Beaphar Duo Malt Tüy Yumağı Engelleyici Kedi Macunu İçeriği Nasıldır?

Beaphar 100 g malt kedi macunu, içerik yönünden oldukça zengindir. Sevimli dostunuzun afiyetle tüketebileceği bu lezzetli ürün, içeriğinde sağlıklı mineraller ve etken maddeler barındırır. Sıvı ve katı yağları içeren macun, ham lif ve protein açısından da oldukça zengindir. Süt ürünleri aracılığı ile kedinizin gelişimine katkıda bulunan macunun içeriğinde malt ekstresi gibi bitkisel kökenli ve doğal maddeler bulunur. Maya ve çeşitli minerallerin de yer aldığı tamamlayıcı gıda; kalsiyum, fosfor, sodyum ve potasyum yönünden de zengin olduğu için kedinizin zinde hissetmesine yardımcı olur. Malt paste 100 g kedi için macun, sevimli dostunuzun gelişimine katkıda bulunurken doğallığından hiçbir şekilde ödün vermez. Bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Macunu kedinizin mamasına karıştırabileceğiniz gibi direkt olarak ağzına da sıkabilirsiniz.

Beaphar Duo Active 100 Gr Malt Kedi Macunu Hangi Kediler İçindir?

Beaphar Duo Active 100 Gr Malt Kedi Macunu Hangi Kediler İçindir?

Beaphar 100 g Malt Paste Duo Active kedi macunu, sağlıklı olan her kedi tarafından afiyetle tüketilebilir. Bu ürünü sokaktan sahiplendiğiniz dostunuz için tercih edebileceğiniz gibi cins kedinize de gönül rahatlığı ile verebilirsiniz. Macun, tüy yumağı birikme problemi yaşayan her kedinin kullanımına uygun olacak şekilde üretilir. Dikkat edilmesi gereken tek nokta, tüketim miktarıdır. Evcil hayvanınız kısa tüylü ise 4 cm uzunluğundaki macun yeterli olur. Tüyleri uzun olan kediler ise 6 cm macun tüketebilir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde herhangi bir sağlık problemi yaratmaz. Beaphar 100 g Duo Malt Paste kedi macunu, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Kronik bir rahatsızlığı bulunan evcil hayvanlara macun verilmeden evvel uzman bir veterinere danışılması gerekir.

Beaphar 100 Gr Duo Malt Paste Kedi Macunu Sağlıklı mıdır?

Beaphar kedi maltı, son derece kaliteli ve sağlıklı bir üründür. Bu macunun hazırlanma aşamasında bitkisel bileşenler kullanıldığı için istenmeyen bir durumun meydana gelme ihtimali oldukça düşüktür. Beaphar Duo Active, içeriğinde bulunan malt sayesinde tüy yumaklarını bir kapsülün içine alınır. Bu, söz konusu tüylerin kedilerin sindirim sistemini zorlamasını önler. Önem arz eden diğer madde ise doğal yollarla elde edilen bio-mos olarak belirlenmiştir. Bu bileşen, sevimli dostunuzun bağışıklık sistemini güçlendirir ve zararlı bağırsak bakterilerinin oluşmasını engeller. Bu maddenin aynı zamanda hazımsızlık problemine de iyi geldiği gözlemlenmiştir. Beaphar Duo Active 100 g malt tüy yumağı engelleyici kedi macunu, kılların ince bir tabakayla sarılmasına yardımcı olur. Bu, evcil hayvanınızın çok daha konforlu hissetmesini sağlar. Dilerseniz siz de Beaphar Duo Active 100 g malt tüy yumağı engelleyici kedi macunu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.