Bebeklik 'te Etkinlik 3 Yaş Seti (3 Ürün)

150 TL

Ürün Bilgileri

Bebeklik 'te Etkinlik 3 Yaş Seti (3 Ürün)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • + 3 YAŞ Seti Çocuklara Etkinlikler Annelere Bilgiler 32 Sayfa, 32 Farklı Etkinlik Çocuklarınızla kaliteli ve keyifli vakit geçirirken aynı zamanda sayfalardaki dip notlar sayesinde ek gıda hakkında çeşitli bilgilere sahip olabileceksiniz. Birbirinden eğlenceli, eğitici, öğretici etkinliklerle evde çocuğunuzla keyifli vakit geçirmenizi dileriz. Bebeklik’te Etkinlik kitaplarının her seviyesinde farklı etkinlikler, canlı, renkli resimler, eğlenceli aktiviteler çocuklarınızı ve sizleri bekliyor. ETKİNLİK ÇEŞİTLERİ Gölge eşleştirmeFark bulmacaÖrüntüKodlamaBoyamaEşleştirmeNokta birleştirmeGruplandırmaTamamlamaLabirent yol bulmacaToplamaÇıkarmaGörsel algı Çocuklar Doya Doya EğleninAnneler Doya Doya Okuyun

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver

Bebeklik'te Etkinlik 3 Yaş Seti (3 Ürün)

Bebekler dünyayı oyun oynayarak ve çeşitli aktivitelere katılarak öğrenir. Eğlenceli oyunlar ve aktiviteler çocuğun sosyal çevresiyle etkileşime girmesi bakımından önemli bir yere sahiptir. Kas ve göz koordinasyonunun artmasını sağlayan etkinlikler, çocukların sağlıklı bir zihin gelişimine sahip olmasını sağlar. Eğitirken öğrendiren etkinliklere yer verilen Bebeklik'te Etkinlik 3 yaş seti (3 ürün) çocuğunuzla birlikte keyifli zaman geçirmenizi sağlar. Zengin içeriğe sahip olan ürün, içerisinde bulunan etkinliklerle çocukların eğlenmesini sağlar. Aynı zamanda ebeveynler için verilen tüyolar, birçok farklı konu hakkında bilgi edinilmesine yardımcı olur. 3 yaş grubuna hitap eden içeriğiyle öne çıkan ürün, eğlenirken öğrenilen ortamlar yaratmanızı sağlar. Zengin içeriğiyle dikkat çeken ürünü satın alarak çocuğunuzun sağlıklı bir zihinsel gelişim göstermesini sağlayabilirsiniz.

  • Eğlenceli etkinlikler
  • Zengin içerik
  • Bilgilendirici tüyolar

Zengin İçeriği ile Bebeklere Etkinlik Seti

Zengin İçeriği ile Bebeklere Etkinlik Seti

Çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayan kitap içerisinde aynı zamanda annelere öğretici bilgilere yer verilir. Zengin içeriğiyle dikkat çeken ürün, bebeklerle birlikte keyifli zaman geçirilmesini sağlar. Aynı zamanda yer verilen tüyolar, çeşitli konular hakkında bilgi edinebileceğiniz uygun bir zemin hazırlar. Ek gıda hakkında bilgilendirme sağlayan eğitici set, ebeveynlerin başvurabileceği bir içeriğe sahiptir. Eğlenirken öğreten ve çocuğun keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayan Bebeklik'te Etkinlik içerisinde farklı seviyeler bulunur. Her farklı seviyede nitelik bakımından ayrılık gösteren etkinliklere yer verilir. Gölge eşleştirme, fark bulmaca, örüntü, kodlama, boyama ve eşleştirme gibi etkinliklerin yer aldığı kitap çocukların renkli dünyasına hitap eder. Kalem tutmaya alışmalarını sağlamak, küçük kas becerilerini geliştirmek için ideal özelliklere sahiptir. Hem ebeveynlere hem de çocuklara hitap eden set sayesinde eğleceli ve öğretici vakit geçirebilirsiniz.

Kaliteli Baskısı ile Bebek’te Etkinlik 3 Yaş Seti

Kaliteli Baskısı ile Bebek’te Etkinlik 3 Yaş Seti

Çocukların renkli ve eğlenceli dünyasına hitap eden kitap, özenli bir tasarıma sahiptir. Ebeveynlere ve çocuklara hitap eden set, eğlenceli kapak tasarımıyla dikkat çeker. Kaliteli baskı özellikleriyle öne çıkan ürün, üzerinde yazı yazılabilecek ve çizim yapılabilecek kağıtlar tercih edilir. Yüksek çözünürlüklü görüntüler, sayfada yer alan maddelerin kolay bir şekilde algılanmasını sağlar. 32 sayfalık bir hacme sahip olan kitap, her sayfasında farklı bir etkinliğe yer verir. 3 yaş grubunun zihinsel gelişimleri ve psikolojik gelişimleri göz önünde bulundurularak tasarlanır. Kalem tutma becerisini kazanmalarına yardımcı olarak onların okul hayatı için küçük bir hazırlık yapmalarını sağlar. 3 farklı seviye olarak tasarlanan kitap için müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Bebeklik'te Etkinlik 3 yaş seti (3 ürün) yorumları aracılığıyla ürünün içeriği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bebek’te Etkinlik 3 Yaş Seti Fiyatları

Bebek’te Etkinlik 3 Yaş Seti Fiyatları

Çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlayan kitap, faydalı özellikleriyle ebeveynler tarafından tercih edilir. Zihinsel gelişime katkı sağlayan ürün, kalem tutma alışkanlığının kazandırılması için bir fırsat olarak öne çıkar. Ebeveynler için ek gıda bilgilerine de yer verilen kitap, zengin içerik tasarımına sahiptir. Renkli baskısı, eğlenceli oyunlarıyla çocuklara hitap eder. 3 yaş grubuna hitap eden ürün, onların seviyelerine uygun etkinliklere ev sahipliği yapar. Çocuklara Etkinlikler ve Annelere Bilgiler olarak adlandırılan kitap, kaliteli içeriğiyle beğeni toplar. Çocuklar eğlenirken öğreten, keyifli bir şekilde zaman geçirmelerini sağlayan kitabı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Bebeklik'te Etkinlik 3 yaş seti (3 ürün) fiyatı uygun bir aralıkta yer alır. Bütçe dostu fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürün aracılığıyla çocuğunuzun kitap ve kalemlerle tanışmasını sağlayabilir, eğlenceli aktiviteler eşliğinde üst düzey düşünme becerilerini ilerletmesine yardımcı olabilirsiniz.