Bellini 3 Lü Lüx Paslanmaz Çelik Kepçe - Servis Takımı Seti

249,90 TL

Ürün Bilgileri

Bellini 3 Lü Lüx Paslanmaz Çelik Kepçe - Servis Takımı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bellini Satıcı Ünvanı: SELEN SEYHAN ETE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390694577
    Bu ürün Bellini tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elegance Sade 3 lü paslanmaz çelik kepçe seti
  • çatal , kepçe, kaşık

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Özellik BPA Free
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Bellini 5'li Lüx Paslanmaz Çelik Kepçe - Servis Takımı Seti

Şık sofraların olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan servis takımları pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Birçok müşterinin ihtiyaç duyduğu parçaları bir arada barındıran Bellini 5'li lüx paslanmaz çelik kepçe - servis takımı seti BK5001 koduyla satışa sunulur. Pas ve korozyonu önlemek amaçlı 18/10 paslanmaz çelikten üretilir. Bu sayede ürünleri uzun süre kullanabilir ve kararmasını önleyebilirsiniz. Paket içerisinde kepçe, kevgir, kaşık, spatula ve çatal bulunduğundan her yiyeceğin servisini kolaylıkla yapabilirsiniz. Parlak yüzeyi sayesinde sofralarınızın şık bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Set içerisinde bulunan kullanışlı servis araçları ile ister kek isterseniz de çorba ikramında bulunabilir, sofralarınızda tarzınızı yansıtabilirsiniz. Bellini 5'li lüx paslanmaz çelik kepçe satın alarak her yiyeceğin servisini kolaylıkla yapabilirsiniz.

  • Sağlıklı kullanım imkanı
  • Pratik tasarım
  • 18/10 paslanmaz çelik

Kullanışlı Paslanmaz Çelik Servis Seti

Kullanışlı Paslanmaz Çelik Servis Seti

Pratik tasarımının yanı sıra kaliteli paslanmaz çelikten üretilen Bellini set, davet sofralarında ihtiyaç duyduğunuz parçalardan oluşur. 18/10 paslanmaz çelik yapısı sayesinde uzun süre parlaklığını korur. Bellini 5'li lüx paslanmaz çelik kepçe - servis takımı seti sayesinde davetlerinizde kaliteli bir ikram imkanı elde edebilirsiniz. Tasarımında hem şıklık hem de dayanıklılığına önem verildiğinden uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. İşlevselliğinden faydalanarak işinizi kolaylaştırabilir ve bu sayede sağlıklı bir servis imkanına sahip olabilirsiniz. Isıya dayanıklı özelliğinin olması ise elinizin yanmasını önleyerek servis yapmanızı sağlar. Bellini tarafından satışa sunulan paslanmaz çelik kepçe ergonomik bir yapıya sahiptir. Bu sayede elinize oturan yapısı ile yemek servislerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Gerek salata gerekse çorba ikramında tercih edebileceğiniz bu takımı kaliteli tasarımı sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

Pratik Tasarımı ile Bellini 5’li Lüx Paslanmaz Servis Takımı

Pratik Tasarımı ile Bellini 5’li Lüx Paslanmaz Servis Takımı

Pratik tasarıma sahip olan paslanmaz çelik servis takımları kolay bir kullanım imkanı sunar. Bellini markası tarafından satışa sunulan 5’li set sayesinde her yiyeceğin servisini konforlu bir şekilde yapabilir, sofranıza şıklık katabilirsiniz. Mutfakta elinizin altında bulundurabilir ve ihtiyacınız olduğunda hemen ulaşabilirsiniz. Bu sayede pratik bir kullanım imkanı elde ederek servis işleminizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. Bellini 5'li lüx paslanmaz çelik kepçe - servis takımı seti kullananlar pratik tasarımından ve paslanmaz çelik özelliğinden oldukça memnundur. Bu sayede uzun süre parlaklığını yitirmeden kullanma imkanı elde ederler. Ürün hakkında sahip oldukları deneyimleri ise yorumlarda belirtiler. Siz de Bellini 5'li lüx paslanmaz çelik kepçe - servis takımı seti yorumlarını okuyarak müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilir ve bu sayede güvenli bir alışveriş imkanına sahip olabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Bellini 5’li Lüx Paslanmaz Set

Bütçelere Uygun Bellini 5’li Lüx Paslanmaz Set

Bellini markası tarafından bütçelere uygun bir özellik gösteren paslanmaz ve çelik servis seti 5 adet parçadan oluşur. Bu parçalar kevgir, çatal, spatula, kaşık ve kepçe olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Malzeme kalitesi sayesinde mutfakların ihtiyacını sağlıklı bir şekilde karşılar. Parlak yüzeyini yıllarca koruyarak uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Uygun fiyat ile Trendyol’dan satışa sunularak ekonomik bir alışveriş deneyimi sağlar. Bellini 5'li lüx paslanmaz çelik kepçe - servis takımı seti fiyatlarını kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Bu incelemeler sonucunda ihtiyacınızı karşılayan ve uzun yıllar kullanabileceğiniz bu servis takımına sahip olabilirsiniz. Bu çelik servis takımı sayesinde yiyeceklerinizin ikramını şık bir şekilde yapabilirsiniz. Kolay temizlenebilen ve ısıya dayanıklı özelliği ile bulaşık makinesinde güvenle yıkayabilirsiniz. Hem kaliteli hem de kullanışlı bu tasarım sayesinde konforlu bir şekilde yemek servisi yapabilirsiniz.