Genel Markalar Kefen Takımı Erkek Tam Takım Kubbetül Hadra Cenaze Için Kullanmaya Hazır

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.224,90 TL1.199,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kefen Takımı Erkek Tam Takım Kubbetül Hadra Cenaze Için Kullanmaya Hazır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRVE HEDİYELİK Satıcı Ünvanı: FATİH MEHMET ŞANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990191705
    Bu ürün ZİRVE HEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İÇİNDEKİLER:
  • 1 Adet 2,20 cm 8 metre Hassa Kumaş
  • 1 Adet Havlu
  • 1 Adet Peştamal
  • 1 Adet Sabun
  • 1 Adet Sünger
  • 1 Adet Pamuk
  • 1 Çift Eldiven
  • 1 Küçük Poşet Çörek Otu
  • Kefen Takımı Seti Erkekler için gerekli olan son görev için hazırlanmış settir.
Geri Bildirim Ver

Zirve Hediyelik Hazır Kefen Takımı Ürünleri Trendyol'da!

Kefen, hayatını kaybeden kişilerin gömülmeden hemen önce sarıldığı bezdir. Zirve Hediyelik erkek kefen takımı, ölülerin cenaze töreninde ihtiyaç duyulan eşyaları içerir. Bu set, cenaze sırasında kefenleme yapan ve ölüyü yıkan belirli kişiler tarafından kullanılır. Takımın içerisinde; kefen, sünger, peştamal, pamuk ve eldiven gibi farklı ihtiyaçlar yer alır. Ek olarak güzel ve doğal kokulara sahip olan çörek otu, gül suyu ve sabun çeşitleri de bulunur. Ölen kişinin temiz bir şekilde ebedî yolculuğa gitmesi sete dâhil olan ürünlerle sağlanabilir. Kefen takımı, cenazenin yıkanması ve sarılması işlemlerinde ölen kişinin yakınlarına önemli kolaylıklar sağlar. Zirve Hediyelik erkek kefen takımının öne çıkan özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Kefen Bezi Ebatı: 8 m
  • Takım Parça Sayısı: 9
  • Kefen kumaşı hassas ve yumuşak dokuludur.

Zirve Hediyelik Erkek Kefen Takımının Özellikleri Nelerdir?

Zirve Hediyelik Erkek Kefen Takımının Özellikleri Nelerdir?

Zirve Hediyelik erkek kefen takımı, cenaze törenlerinde ihtiyaç duyulan temel eşyalardan oluşur. Söz konusu ürün, erkeklere özel olarak hazırlanır. Bu takım içerisinde ölen kişinin cenaze defninden önce yıkanması sırasında kolaylık sağlayan eşyalar yer alır. Ayrıca set, yıkama işleminin yanı sıra kefenleme için de gerekli parçaları barındırır. Takımın temel parçası ise kefen bezidir. Bu bezi, pamuklu ve hassas kumaşlardan imal edilir. Dikişsiz olarak hazırlanan ürün, tamamen beyaz renklidir. Kefenin ölçüsü ise 9 metredir. Cenazeyi kefenleme işlemini yapan kişi, bu bezi vefat edenin tüm bedenine sarar. Bez, kesilebilir niteliktedir. Cenazenin ölçülerine bağlı olarak ebatları değiştirmek mümkündür. Erkek kefen takımı, özel kutu içerisinde kullanıcılara sunulur. İşlevsel kutu, cenaze eşyalarının sorunsuz bir şekilde taşınmasına yardımcı olur.

Zirve Hediyelik Kefen Takımının Kumaş Kalitesi Nasıldır?

Zirve Hediyelik Kefen Takımının Kumaş Kalitesi Nasıldır?

Zirve Hediyelik erkek kefen takımı, son derece kaliteli bir üründür. Söz konusu takım içerisinde yer alan kefen bezi, yüksek kaliteli kumaşlardan imal edilir. Yırtılmaya ve aşınmaya karşı dirençli olan bu kumaş, cenazenin zahmetsiz bir şekilde sarılmasına yardımcı olur. Ürünün güçlü dokusu sayesinde bedeni sıkı bir şekilde sarmak mümkündür. Takım içerisinde bulunan kumaşın geniş ebatı kullanım sırasında kolaylık sağlar. İlgili takım içerisinde yer alan havlu ve peştamalin kumaş kalitesi de beklentileri fazlasıyla karşılamayı başarır. Ölüyü yıkama ve kurulama işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yapılmasına katkı sağlar. Cenaze yakınları bu kaliteli ürünleri kullanarak ölen kişi için son görevlerini yerine getirebilirler.

Zirve Erkek Kefen Takımının Paket İçeriğinde Neler Vardır?

Zirve Hediyelik erkek kefen takımı, geniş kapsamlı içeriğiyle öne çıkar. Takım, ölen kişinin yıkanması için ihtiyaç duyulan pek çok işlevsel parça içerir. Bahsi geçen ürün toplam 9 parçadan oluşur. Ölüyü yıkayan kişiler bu takım içerisinde yer alan malzemeleri kullanarak cenazenin temiz bir şekilde gömülmesini sağlar. Yıkama işleminde kullanılmak üzere; sünger, sabun, havlu, peştamal, eldiven ve pamuk yer alır. Peştamal, ölü yıkanırken üzerinin örtülmesini sağlar. Sünger ve sabun ise temizliğin etkili bir şekilde yapılmasına yardımcı olur. Yıkama işleminin ardından cenazenin güzel kokması için de gül suyundan ve çörek otundan faydalanılabilir. Tam takım erkek kefen takımının ana parçası ise beyaz bezdir. Kefenleme işlemi için sunulan bez sayesinde ölen kişinin kıyafetsiz bir şekilde gömülmesi sağlanır. Zirve hediyelik erkek kefen takımı yorumları ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerini yansıtır. Siz de cenaze işlemlerinde her ihtiyacı karşılayan bu işlevsel kefen takımını satın almak için Trendyol'dan kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.