Berhimi Obus Karavan Berhimi Cold 90 Karavan Buzdolabı

21.900 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Berhimi Obus Karavan Berhimi Cold 90 Karavan Buzdolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vantobe Satıcı Ünvanı: EREN ERTEĞİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3720383981
    Bu ürün Vantobe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler Ürün ölçüleri :G:418x y:975x d:480mm Ağırlık :20.5 kg Brüt Hacim: 100 lt Net Hacim: 90 lt Dondurucu: -18 c Soğutucu: +5c _+15c Enerji: 12 v /24 v Çalışma gücü: 48w Kompresör: SECOP Kompresör. Yolda kapağın açılmasını engelleyen dahili kapak kilidi. Sessiz çalışma özelliğine sahip BRH serisi buzdolapları aynı zamanda enerji tüketiminde oldukça düşük bir performansa programlanmıştır. Kavisli arka yapısı ile daha dar alanlarda yüksek verimlilik ile çalışır. İç aydınlatmalı ve CE sertifikalıdır. Daha geniş kapasitesi ile içerisinde koyabileceğiniz ürün adedini arttırma imkanına sahipsiniz. Vantobe’nin Notu: 98cm yüksekliği ile sağladığı geniş hacimli dondurucu bölümü özellikle çabuk bozulan gıdaları(et ve balık gibi) seyehatlerinde yanında taşımak isteyenler için oldukça ideal olan bu buzdolabını, tezgah altı olarak kullanabileceğiniz gibi, boy dolap ihtiva eden tasarımlarda fırın ile kombine kullanıma da imkan veriyor. Arka profilinin yukarıda daralan tasarımı sayesinde camper araçlarınızda kabinin yukarı doğru daralan yapısına uyum sağlayarak duvara yakın montaja imkan verdiği için, dikdörtgen köşeli buzdolaplarından ciddi anlamda daha fazla yer tasarrufu sağlıyor. Kendi sınıfında nadiren gördüğümüz ön paneldeki dahili açma kapama butonu ve uyku modu butonu bizi tatmin etti. Ve tabii ki her zaman olmazsa olmazımız, en bozuk ve eğimli yollarda bile gönül rahatlığı ile buzdolabınızı açık bırakmanızı sağlayan, akü deşarj korumalı SECOP kompresör!
Geri Bildirim Ver