Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba - Günlük 3 - Alex Hirsch

457,13 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
530 TL524 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
523,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beta Kids Disney Esrarengiz Kasaba - Günlük 3 - Alex Hirsch

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük 3’ün her sayfası çizgi dizide gördüğünüz türlü gariplikle dolup taşıyor. Üstelik, Dipper ve Mabel’ın canavarlar ve sırlar içeren notları ve yazarın tüm hikayesi bu kitapta. Esrarengiz Kasaba hayranları bu kalın kapaklı, renkli kitabı çok seviyor!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Alex Hirsch
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Esrarengiz Kasaba Günlük 3 Alex Hirsch Disney Beta Kids Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Esrarengiz Kasaba serisi, sürükleyici anlatıma sahiptir. Neredeyse her sayfasında yeni bir macerayla okurlarına keyifli zaman geçirme imkanı tanır. Disney Esrarengiz Kasaba Günlük 3 macera dolu bir sırlar dünyasıdır. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 çizgi filminden uyarlanan kitap her yaştan okuyucuyu içine çekebilecek sürükleyici bir anlatıma sahiptir.

  • Macera temalı
  • Çizgi film uyarlaması
  • Çeviri eser

Esrarengiz Kasaba Günlük 3 İçeriği

Esrarengiz Kasaba Günlük 3 İçeriği

Okuyucuyu ilk adımda sert, kalın dokulu bir kapak ve ek kapak karşılar. Ek kapak yüzeyinde çeşitli görseller aracılığıyla Fiddleford H. McGucket’ın buluşları anlatılır. Kitabın içeriğinde ise Dippers’ın notları ve Stanford’un günlük yazıları detaylandırılarak anlatılır. Sonrasında iki kız kardeşin maceralarının bulunduğu bu eser resim ve çeşitli görsellerle desteklenerek okuyucunun beğenisine sunulur. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 kaç sayfa, okuyucular tarafından merak edilebilir. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 sayfa sayısı 288 yapraktır.

Esrarengiz Kasaba Günlük 3 içindekiler listesinde bazı oyunlar olduğu da görülür. Esrarengiz kasaba günlük 3 özellikleri arasında okuyucuların çözmesi gereken bir takım şifrelemeler vardır. Bunları çözebilmek adına günlüğün bir yerinde şifreleme bölümü vardır. Okuyucu bu şifreleri çözmeye çalışır. Bu şekilde okuyucu ile hikaye arasında bağ oluşur. Hayal gücünü zorlayan ve düşünme becerilerini geliştiren Esrarengiz Kasaba Günlük 3 orijinal her yaş okuyucuya hitap eder. Çözülmesi gereken gizemlerle beyin fırtınası yapmanıza yardımcı olur ve aynı zamanda keyifli vakit geçirmenizi sağlar.

    Esrarengiz Kasaba Kitabında Eğlence ve Macera Bir Arada

    Eğlence ve Macera Bir Arada

    Esrarengiz Kasaba Günlük 3 kitabı çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin herkesin keyifle okuyabileceği bir eserdir. Bir okuma kitabından daha fazlası olan bu eser, özellikle küçük yaştaki çocukların uzun yıllar hatırlayacakları bir içeriğe sahiptir.

    Esrarengiz Kasaba Günlük 3 okumak yetişkinler için de oldukça keyiflidir. Kendine has doku ve görselleriyle okuyucusuna aktardığı hikayeyi tam anlamıyla hissettirir. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 ciltli, kalın kapaklı, kabartmalı ve zengin bir görsel anlatıma sahiptir. Bu yönüyle sağlam ve uzun ömürlüdür. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 kaç yaş için uygun diye merak edebilirsiniz. Bu kitap herkes için uygundur. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 Türkçe diline sonradan çevrilen yabancı eserler arasındadır. Çizgi filmden uyarlanan bu kitap eğlenceli anlatım şekliyle okuyucuların beğenisini kazanır. Disney Esrarengiz Kasaba Günlük 3 okuyarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. İki kardeşin macera ve eğlence dolu yaz tatilini anlatan kitaba ait detayları ve kullanıcı deneyimlerini Esrarengiz Kasaba Günlük 3 yorumlar bölümünden elde edebilirsiniz.

      Esrarengiz Kasaba - Beta Kids Günlük 3 Fiyat

      Esrarengiz Kasaba Günlük 3 Fiyat

      Yalın ve yeni nesil anlatım teknikleriyle okuyucunun dikkatini doğrudan çekmeyi başarır. İmgeleme teknikleri sayesinde okuyucuya beyin fırtınası yaptıran bu eser, pek çok yaratıcı ve renkli görseliyle beğenileri toplamayı başarır. Disney Channel’da yayınlanan ve küçük yaştaki çocuklar tarafından son derece sevilen yapımları arasında yer alan Esrarengiz Kasaba, çocuklara eğlenerek öğretmeyi amaçlar. Bu çizgi filmden uyarlanan kitap serisinin üçüncüsü olan bu eserde de aynı tema ve anlatım şekli işlenir. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 fiyat skalası farklılık gösterebilir. Kitaba ait detaylar Esrarengiz Kasaba Günlük 3 incelemesi yapılarak kolayca elde edilebilir. Kapak ve içerik tasarımı bakımından son derece renkli eğlenceli, sürükleyici ve bir o kadar da öğreticidir. Hemen her sayfasında yeni bir aksiyon, heyecan ve eğlenceyle okurlarına keyifli zaman geçirme imkanı tanır. İçeriğinde bulunan şifreleme teknikleri ve oyunlar özellikle küçük yaştaki okuyucuların hayal gücü sınırlarını genişleterek analitik düşünmelerine yardımcı olur. Esrarengiz Kasaba Günlük 3 satın al seçeneği ile bu ayrıcalıklı ürünü Trendyol üzerinden kolayca temin edebilirsiniz.