Beybek Gübre Sukulent Toprağı 10 Litre Beybek

285 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Beybek Gübre Sukulent Toprağı 10 Litre Beybek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beybek Satıcı Ünvanı: BEYBEK GÜBRE ENERJİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167058511600011 Vergi Kimlik Numarası: 1670585116
    Bu ürün Beybek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklamaları Beybek tarafından sukulentleriniz için özel olarak hazırlanmıştır. BEYBEK SUKULENT TOPRAĞIM Ürün 10 Litredir. Yüksek drenaj özelliği sayesinde köklerin çürümesini engellemede yardımcı olarak, bitkinin ihtiyacı olan nemi sağlar.
  • İçeriğinde bulunan mineral maddeler sayesinde mantardan kaynaklanan hastalıkların önlenmesine yardımcı olur.
  • “ Beybek Sukulent Toprağım” sukulentlerin sağlıklı büyüyüp, gelişmesine uygun ortam sunar.
  • Saksı ve toprak değişimi 1-Sukulentinizi saksısından çıkartın. 2-Köklere zarar vermeden, kök çevresinde bulunan eski toprağın en fazla 3 de 1 ‘ini silkeleyin. (İstisnai durumlar hariç). (Saksı tabanında su birikmesini önlemek için çakıl, lav taşı vb. ekleyebilirsiniz.) 3- Saksı tabanına Beybek Sukulent Toprağım’ ı yeteri kadar koyun. 4-Sukulentinizi saksıya yerleştirin ve çevresinde kalan boşluğu Beybek Sukulent Toprağım ile doldurun ve hafifçe bastırın. 6-Saksı ve toprak değiştirme işleminiz tamamlanmış olacaktır. Karışıma herhangi bir madde ekleme veya çıkarma yapmayınız. Sulamayı, çevre ve bitki koşullarını göz önüne alarak, az az miktarda sık sık yapmanızı tavsiye ederiz. Paketi serin ve rutubetsiz bir ortamda muhafaza ediniz. İçerik : Torf ve mineral bileşikler İçerik karışım oranları BEYBEK GÜBRE' ye özel olup sağlıklı sukulentler yetiştirebilmeniz için geliştirilmiştir. Besin olarak, Beybek Powfer Sıvı Bitki Besini ile kullanılması tavsiye edilmektedir.Toprak üzeri süsleme için zeolit, lav taşı, pomza veya kiremit irmiği tavsiye ederiz Çocuklardan uzak tutunuz!

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
Geri Bildirim Ver