BEYORGANİK Organik Çabuk Çorba Anadolu 93gr 3'lü Paket 14 Dakikada Hazır

216 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Çabuk Çorba Anadolu 93gr 3'lü Paket 14 Dakikada Hazır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEBEK EK GIDASINA UYGUN OLARAK ÜRETİMİ YAPILMIŞTIR. İçindekiler: Organik Maş Fasulyesi Organik Kırmızı Mercimek Organik Yeşil Mercimek Organik Tam Buğday Organik Bulgur Yöre: Anadolu Bölgesi Net: 93gr / 3 adet Sağlıklı ambalaj BPA içermez. Hazırlanışı: 1 Paket Çabuk çorba Anadolu -5 Bardak su Kendin ekle Sıvı yağ, Salça, su Not: İlave Tuz içermediği için çorbanızı kendi damak tadınıza göre tuz ilave edebilirsiniz. 4 kişilik 14 dakikada hazır Tarif: çok amaçlı kullanım
  • Organik Çorbalık tahıl karışımını 14 DAKİKADA bol suda haşlayalım, soğuk sudanda geçirdikten sonra süzelim. Bir miktar zeytinyağı ile harmanlayalım. * bu garnitür (Anadolu tohumlarından oluşan) buzdolabı şartlarında 4-7 gün saklanabilir. Bu zaman zarfında ise * yaptığımız salataların yanına veya üstüne serpiştirilebilir. * tüm ızgara et, tavuk, balık veya hindinin yanına çok yakışır. * soğuk-Ayran aşı çorbası: Bir kase yoğurda dolapta ki hazır çorbalık tahıl karışımdan 3 kaşık eklenir. Üstüne de nane ve zeytinyağı ilave edilir. Bir kaç küp buzla! :) * ayrıca çocuklara besin değeri artırılmış mercimek çorbası(mercimek yerine bu karışımla) gibi yapılabilir. * köfteli-Erişteli mercimek çorbasının da, mercimek yerine kullanılabilir. * Veya şehriyeli-Tavuk çorbasında şehriye yerine kullanılabilir. * Salatalara daha kremamsı lezzet için - 4 yemek kaşığı tahin - 1/4 çay bardağı zeytinyağı - 1/2 limonun suyu +tuz hepsini karıştırarak bir sos haline getirelim. Bu sos dolapta ki karışımla harmanlanır. Servis tabağında ki roka ve semiz otu salatasına dökülür. Afiyet olsun. DİKKAT!!!: Karışımın içindeki tüm ürünler "eş zamanlı pişmektedir".

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver