BİLGE HAN Pro 5 Tws Bluetooth Kulaklık Yeni Versiyon 8d Ses Kalitesi

Ürün Bilgileri

BİLGE HAN Pro 5 Tws Bluetooth Kulaklık Yeni Versiyon 8d Ses Kalitesi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bilge han markası bilge han mağazası patendindedir ürün iadelerinde orjinal ambalajının açılmamış olması bant vs yapıştırılmamış olması ve ürünün kullanılmamış olması esastır. Ürün özellikleri bluetooth versiyon: 5.1 kulaklık tipi: Stereo müzik dinleyebilme: Var müzik değiştirme, açma/kapama çağrı cevapama/kapatma siri suya tere dayanıklı yeni versiyon global ios ve android uyumlu pro 4'ün geliştirilmiş versiyonu ürünü bilge han satıcısından tarafınıza ulastırılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

BİLGE HAN Hanpro5 Airpods Pro 5 TWS Bluetooth Kulaklık

Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS bluetooth kulaklık, dinleme deneyiminizi üst seviyelere çıkarır. Ürün sizleri kulaklık karmaşasından kurtararak daha etkili bir kullanımın kapılarını aralar. Cihaz oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Beyaz renkle hayata geçirilen ürün, uzun süreli kullanıma uygundur. Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS beyaz bluetooth kulaklık korunaklı ambalajıyla oldukça güvenilirdir. Şarj edildikten sonra hemen kullanıma hazır olan cihaz saatler boyu kesintisiz müzik keyfi sunar. Dizaynı, kalitesi ve hoş görünüşüyle yeni nesil teknolojilerin sesini duyuran ürün, dayanıklı materyalden üretilmiştir. Bluetooth 5.1 versiyon ile üretilen kulaklıklar stereo dinleme olanağı sunar.

  • Renk: Beyaz
  • Garanti: İthalatçı Garantisi
  • Aktif Gürültü Önleme Özelliği: Var

Bilge Han Airpods Pro 5 TWS Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Bilge Han Airpods Pro 5 TWS Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS beyaz bluetooth kulaklık farklı müzik türlerini dilediğiniz gibi dinlemenizi sağlar. Kulaklıkla sesler gerçeğe yakın şekilde yansıtılır. Poptan klasik müziğe kadar değişik tarzları kaliteli bir ses kalitesiyle sunar. Ürün, şarj kutusu ile gönderilir. Kutu içerisinde bulunan kablo aracılığıyla bataryayı kısa sürede şarj edebilirsiniz. Cihazın hem bekleme hem de dinleme süresi oldukça uzundur. Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS kulaklık 7'den 70'e tüm kullanıcıların bir kablosuz kulaklıktan beklentilerini karşılar. Ergonomik tasarımı sayesinde kulak içine tam olarak oturur ve sabit kalır. Kulaklıkların ve kutunun boyutları çantada, cepte ve elde taşımak için uygundur. Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS bluetooth kulaklık, 2 yıl ithalatçı garantisiyle tüketiciye sunulur.

Bilge Han Yeni Versiyon Bluetooth Kulaklığın Kalitesi Nasıldır?

Bilge Han Yeni Versiyon Bluetooth Kulaklığın Kalitesi Nasıldır?

Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS bluetooth kulaklıkların kalitesini iki başlık altında incelemek doğru olacaktır. Bu başlıkların ilki üründeki ses kalitesidir. Cihaz her iki yönde de nitelikli ses deneyimi sunar. Ayrıca aletin hassas mikrofonları, görüşmeler esnasında sizin sesinizi de karşı tarafa kusursuz aktarır. Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS bluetooth kulaklığı kaliteli kılan diğer başlık ise sağlamlığıdır. Ürün düşme, çarpma ve sıkışma durumlarında kolay kolay zarar görmez. İç ve dış mekanizmasında kaliteli materyaller kullanılmıştır. Aktif gürültü önleme teknolojisi de kullanıcıların konforlu bir konuşma-dinleme deneyimi için dizayn edilir. Fiyat performans odaklı bakıldığında ürün, pek çok yönden tercih edilir özellik taşır. Son olarak Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS beyaz bluetooth kulaklığın müzik değiştirme, açma kapama gibi fonksiyonları olduğundan da bahsetmek gerekir.

Bilge Han 8D Ses Kaliteli Bluetooth Kulaklık Ergonomik midir?

Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS bluetooth kulaklık insan anatomisi göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Bu nedenle kullanıcılarına son derece konforlu bir dinleme keyfi sürer. Kulak içinde tam oturan ürün ile koşmak, egzersiz yapmak, yürümek ve ev işlerini halletmek mümkündür. Ayrıca Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS bluetooth kulaklık hafifliğiyle göz doldurur. Kulaklık ağırlıkları hafif oluşlarıyla konforlu bir dinleme deneyimi sunar. Oldukça ergonomik olan bu üründen hiçbir ağrı ve rahatsızlık hissi yaşamadan dilediğiniz yerde yararlanabilirsiniz. Siz de kablo karmaşasını ortadan kaldırmak için bu kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz. Satın almadan önce Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS beyaz bluetooth kulaklık yorumlarına da göz atma imkânınız bulunur. Ürün sevdikleriniz için de işlevsel bir armağan olacaktır. Bu ergonomik Bi̇lge Han AirPods Pro 5 TWS beyaz kulaklık ürününü Trendyol'un avantajlarından ve fırsatlarından faydalanarak güvenli alışveriş seçenekleriyle kolaylıkla satın alabilirsiniz.