Bilge İlaç Biber Jeli Slim Lab Pepper Gel Pepper Jel

159 TL

Ürün Bilgileri

Bilge İlaç Biber Jeli Slim Lab Pepper Gel Pepper Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsmail Aras Satıcı Ünvanı: İSMAİL ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3229365516200001 Vergi Kimlik Numarası: 0720133593
    Bu ürün İsmail Aras tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düzenli olarak günde 2 defa kullanılan ürün masaj yaparak uygulandığında etkili sonuç verir
  • Tek başına uygulanabilen peper jel günlük iki uygulama arasında 45 ila 90 dakika ara verilerek uygulanabilir
  • Biber jeli istenilen bölgeye masaj yapılarak uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Form Jel
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Bilge İlaç Biber Jeli Slim Lab Pepper Gel Pepper Jel Vücut Masaj Kremi Body Massage Cream

Günün yorgunluğunu ve stresini atmak için çeşitli yöntemlere ihtiyacınız olabilir. Rahatlamanıza yardımcı olan yöntemlerden biri de masajdır. Masaj, vücudunuzu rahatlatarak gün içerisinde vücudunuzda biriken stresi, ağrıyı ve yorgunluğu atmanıza yardımcı olur. Masaj esnasında bazı yardımcı ürünler tercih edilir. Masaj kremleri, sağladığı rahatlatıcı etkisi ile masajlarda sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Bilge İlaç biber jeli slim lab pepper gel pepper jel vücut masaj kremi body massage cream özel formülü sayesinde rahatlatıcı bir etki sunar. Vücudunuzda biriken ağrıyı ve yorgunluğu azaltır. İstenilen bölgeye masaj yapılarak kullanılabilir. Bu krem, vücutta yarattığı hissiyat ile müşterilerin beğenisini toplar ve sıklıkla tercih edilir. Bu ürünü tercih ederek masajlarınızı konforlu ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

  • Rahatlatıcı etki
  • Biber aromalı içerik
  • Pratik ve rahat kullanım

Rahatlatıcı Etkili Bilge İlaç Biber Jeli Vücut Masaj Kremi

Rahatlatıcı Etkili Bilge İlaç Biber Jeli Vücut Masaj Kremi

Bu ürün, geliştirilmiş özel formülü ile cilt dokusunu yenileyerek sorunlu bölgelerin tedavi edilmesine yardımcı olur. Biber içerikli aroması ile rahatlatıcı ve sakinleştirici bir bakım uygular. Oldukça faydalı olan bu ürün, sakinleşmenize yardımcı olur ve vücudunuzdaki yorgunluğu azaltmayı hedefler. Bu ürün, masaj özelliğinin yanı sıra vücudunuzda bulunan sorunlu bölgelerin tedavi edilmesinde de tercih edilebilir. Biber jeli, ciltte canlandırıcı bir etki uyandırarak bölgenin kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede cilt yenilenir ve kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Yorgunluk hissinize dinçlik sağlayarak rahatlamanıza yardımcı olur. Uzun ve yoğun bir günün sonunda rahatlamak amacıyla keyifli bir masaja ihtiyaç duyulabilir. Masajın yanı sıra tercih edebileceğiniz bu ürün ile masajınızı keyifli bir hale getirebilirsiniz. Dairesel hareketlerle uygulayarak tamamen emilmesini sağlayabileceğiniz bu kremi satın alabilirsiniz.

Geliştirilmiş Formülüyle Bilge İlaç Biber Jeli Massage Cream

Geliştirilmiş Formülüyle Bilge İlaç Biber Jeli Massage Cream

Bu masaj kremi, içeriğindeki zengin formülü ile size eşsiz bir masaj deneyimi sunar. Masajın etkili bir sonuç vermesi için tercih edeceğiniz bu ürün, ağrılarınızı aza indirgemeyi hedefler ve konforlu bir deneyim sunar. Kolay emilimi ile pratik bir kullanım sağlayarak rahatlamanıza yardımcı olur. Bu ürün, zengin içeriği sayesinde cildinize canlılık ve ferahlık katar. Biber jeli, içeriği sayesinde ciltte canlandırıcı bir etki sağlayarak kan dolaşımını hızlandırır. Bilge İlaç biber jeli slim lab pepper gel pepper jel vücut masaj kremi body massage cream yorumları, bu ürünü kullanan müşterilerin yorum ve görüşlerini içerir. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu biber jelini tercih ederek masajlarınızda rahatlatıcı ve etkili bir deneyim elde edebilirsiniz.

Gel Pepper Jel Vücut Masaj Kremi Body Massage Cream Fiyatı

Gel Pepper Jel Vücut Masaj Kremi Body Massage Cream Fiyatı

Kas gevşetici ve kan dolaşımını hızlandırıcı bir etkiye sahip olan Bilge ilaç jel masaj kremi, hücre yenilenmesine yardımcı olur. Kas dokunuzun iyileşmesini ve onarılmasını sağlar. Özel formülü ve içeriğindeki bileşenleri ile pek çok fayda sağlayarak müşteri memnuniyetini alır. Bu ürünü kullananlar, ürünün sunduğu rahatlatıcı etki ve avantajlı özellikleri sayesinde üründen son derece memnun kalır. İhtiyaçlarınıza uygun olan bir ürün almanız ve aldığınız ürünün bütçenize uygun olması önemlidir. Bu noktada da Bilge İlaç biber jeli slim lab pepper gel pepper jel vücut masaj kremi body massage cream fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu krem uygun fiyat aralıklarında olduğu için bütçenizi zorlamaz. Aynı zamanda sunduğu özellikleri ile avantaj sağlar. Bu masaj kremini Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.