Binono Tog X F 2pr Beyaz Kız Çocuk Yağmur Çizmesi

229,99 TL
Beden:
29-30
33-34

Ürün Bilgileri

Binono Tog X F 2pr Beyaz Kız Çocuk Yağmur Çizmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnstreet Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388023942900019 Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün İnstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Malzeme: EvaSezon: 2022 KışMenşei: Türkiye Cinsiyet:Kız Çocuk

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Beyaz
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Desen Düz
  • Ortam Casual/Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% EVA

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Binono TOG X F 2PR Kız Çocuk Beyaz Yağmur Çizmesi

Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi ıslak zeminlerde, yağmurlu ve karlı havalarda kullanıma uygun olan kaliteli, rahat bir çizmedir. Ürün rahatça giyilebilir ve çıkarılabilir bir yapıdadır. Bu yönüyle beraber çocukların rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olma niteliği taşımaktadır. Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi standart kalıba sahip bir üründür. Ürün ayakta sıkma yapmaz ve bol gelme, ayağa tam oturmama gibi sorunları yaşamamanıza yardımcı olur. Ürünün ayak bileklerine denk gelen kısmı tüylü bir yapıya sahiptir. Bu sayede şık görünümün yanı sıra ayak bileklerinin üşümemesi de sağlanmış olmaktadır. Ürün sıcak tutan malzemelerden imal edilmiştir, yağmurlu ve soğuk havalarda rahatlıkla kullanılabilir.

  • Rahatlıkla giyilebilir ve çıkarılabilir.
  • Ayağı sıcak tutar.
  • Yağmurlu ve soğuk havalarda kullanıma uygundur.

Binono Tog X F 2PR Çocuk Çizmesinin Özellikleri Nelerdir?

Binono Tog X F 2PR Çocuk Çizmesinin Özellikleri Nelerdir?

Bahar ve kış mevsimlerinde sıklaşan yağmurlar çoğu zaman problem yaratmaktadır. Bu havalarda dışarıya çıkan insanlar için ıslak zemin ve soğuk havalar sorundur. Standart ayakkabıların küçük birikintilerde dahi su alması tatsız bir deneyim olduğu gibi insan sağlığını da olumsuz yönde etkilemektedir. Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi standart ayakkabılara göre daha iyi su geçirmezliğe sahiptir. Ayrıca kış mevsiminde soğuyan havalar da dışarı çıkan insanlar için büyük bir problem arz etmektedir. Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi tüylü yapısı ve kaliteli malzemeleri sayesinde iyi bir ısı yalıtımı sunmaktadır. Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi sahip olduğu taban deseni sayesinde ıslak zeminlerde kaydırmazlık sağlar. Bu sayede çocukların kayarak düşmelerine engel olur.

Binono Tog Beyaz Kız Çocuk Çizmesi Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Binono Tog Beyaz Kız Çocuk Çizmesi Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Binono Tog X F 2PR beyaz kız çocuk çizmesi rahatlıkla giyilebilir ve çıkarılabilir bir yapıya sahiptir. Binono Tog X F 2PR beyaz kız yağmur çizmesi standart kalıba sahip olan bir üründür. Bu sayede sıkma yapmaz, ayağa tam oturmaması veya bol gelme gibi sorunlarla uğraşmamanızı sağlar. Ürün su çekmeyen malzemesi sayesinde yağış altında da rahatlıkla giyilebilir, ayakların ıslanması gibi problemlerin yaşanmasının önüne geçer. Ürün sahip olduğu taban deseni sayesinde standart ayakkabılardan ve çizmelerden ayrılır. Ürünün tabanı kaydırmayan bir yapıdadır, bu sayede ıslak zeminlerde ve yağmurlu havalarda çocuklar tarafından rahatlıkla kullanılabilir bir çizmedir. Ürün sıcak tutan yapısı sayesinde kış mevsiminde, soğuk havalarda kullanılabilir. Ayakların sıcak tutarak çocukların üşümesini önler.

Binono Tog Çocuk Yağmur Çizmesi Kaliteli midir?

Binono Tog Çocuk Yağmur Çizmesi Kaliteli midir?

Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi yüksek kaliteli etilen vinil asetat (EVA) malzemeden üretilmiş olan bir üründür. EVA, kauçuk imalatında kullanılmakta olan bir malzemedir. Yumuşaklığı ve esnekliğinden dolayı kullanılan bir elastomerdir. Bu malzeme esnek yapısı ve darbelere dayanıklı özelliği ile geniş bir kullanım alanına sahiptir. Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi sahip olduğu EVA malzeme sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Açılma, delinme, yıpranma, aşınma gibi sorunları yaşamamanızı sağlayan bir yapıya sahiptir. Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi yorumlarıyla da kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmış olan bir ürün niteliği taşımaktadır. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün olan Binono Tog X F 2PR kız çocuk beyaz yağmur çizmesi fiyatıyla da ön plana çıkmaktadır. Siz de bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.