Bioxi ® Beezy Arıcılık Bakım Kovan Dezenfektanı 5lt /hipokloröz Asit Bazlı - Arı Hastalıklarına Son!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bioxi ® Beezy Arıcılık Bakım Kovan Dezenfektanı 5lt /hipokloröz Asit Bazlı - Arı Hastalıklarına Son!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİOXİ Satıcı Ünvanı: BİOTEM OKSİL.MEDİKALT.İ.P.T.MOB.MEF.D.T.M.T.İTH.İHR.T.S.LTD. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176039568400011 Vergi Kimlik Numarası: 1760395684
    Bu ürün BİOXİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioxi – BeeZy® ile Hastalıklara SON BeeZy®, kovan içinde arılara ve bala toksik etki yapmadan tüm yüzeylerde arıcılık sektöründe ekonomik zarara neden mikroorganizma (bakteri, virüs ve mantar) gelişimini hızlı ve güvenilir bir şekilde yok eden özel bir dezenfektandır. Oldukça güçlü ve geniş bir anti mikrobiyal etkiye sahiptir. Kovanınızı istila etmek isteyen zararlılardan korumak için Bioxi – BeeZy® en önemli yardımcınızdır. Bioxi – BeeZy ® Kullanım Alanları -Kovan İçi ve Petek Çerçeveleri Kovanınızı istila etmek isteyen zararlılardan korumak için Bioxi – BeeZy® en önemli yardımcınızdır. Petek çerçeveleri ile birlikte kullanıldığında arılarınızı en üst seviyede koruyabilirsiniz. Arıcılık Ekipmanları (Körük, el demiri, vs.) El demiri gibi sıklıkla kullanılan arıcılık ekipmanları hastalıkların bir kovandan diğerine bulaşmasındaki önemli nedenlerdendir. Arıcılık Ekipmanlarına Bioxi – BeeZy® ‘ yi belirli aralıklarla (haftada bir) uyguladığınızda bu tehlikenin de önüne geçebilirsiniz. -Arıcılık Kıyafetleri Arıcılık kıyafetleri de ekipmanlar gibi zararlı organizmaları bir kovandan diğer kovana taşımanıza neden olabilir. Püskürtme yöntemiyle maske, tulum ve eldivenlerinize de rahatlıkla uygulayabileceğiniz Bioxi – BeeZy®, eşsiz teknolojisi ile kıyafetlerinizin de hijyenik kalmasını sağlayacaktır. -Nakil Araçlarının Dezenfeksiyonu Nakil araçlarında var olabilecek patojenlerde veya taşıma esnasında çevreden bulaşabilecek patojenlere karşı koruma sağlar. Taşıma esnasında hastalık bulaşmasını engeller.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1'li
  • Hacim 5 L +
  • İçerik Su Bazlı
Geri Bildirim Ver