Biradlı Standlı Profesyonel Kokteyl Hazırlama Bar Boston Shaker Seti

1.375 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Biradlı Standlı Profesyonel Kokteyl Hazırlama Bar Boston Shaker Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitchen Satıcı Ünvanı: ŞEF SEPETİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801141225800001 Vergi Kimlik Numarası: 8011412258
    Bu ürün Trendy Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel Bar Seti Çok kullanışlı olan bar setimiz hem profesyonel alanda hemde ev kullanıcıları için oldukça pratik ve kullanışlıdır.Tüm ürünler kaliteli paslanmaz malzemeden imal edilmiştir.Özellikle yaz aylarında çok fazla satılan bir ürünümüzdür.Memnuniyet garantisi ile satmaktayız. Akrilik Standlı Bar Kokteyl Seti - Boston Shaker 700 Ml Bar Shaker 750 ml - 1 ad Çelik Jigger 2/4 cl - 1 ad Paslanmaz Mojito Tokmağı - 1 ad Korumalı Bilyasız Akıtıcı - 1 ad Korumalı, Bilyalı 5 CL Akıtıcı - 1 ad Paslanmaz Akıtıcı ( Pourer ) 2 ad Kokteyl Süzgeç - 1 ad Kokteyl Karıştırıcı - 1 ad Paslanmaz Buz Maşa - 1 ad Çelik Garson Çakısı - 1 ad Akrilik Stand ( Siyah )

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Biradlı Stantlı Profesyonel Kokteyl Hazırlama Bar Boston Shaker Seti

Şahane kokteyller hazırlamak için Biradlı stantlı profesyonel kokteyl hazırlama bar boston shaker seti önerilir. Ürün, boston shaker model olarak bilinir. Set halinde sunulan bir üründür. Set içerisindeki ürünler kaliteli malzemelerden üretilmiş olmasının yanı sıra boston shaker cam-metal bardak birleşiminden oluşmuştur. Dilerseniz evinizde sevdiklerinize küçük ziyafetler vermek için setle çeşitli kokteylleri deneyebilirsiniz. 750 ml bar shaker ve 700 ml boston ile benzersiz kokteyl tariflerini kolay ve pratik şekilde hazırlamanız mümkündür.

 
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Cam shaker
  • Kolayca taşınabilir

Biradlı Kokteyl Hazırlama Shaker Seti Özellikleri

Biradlı Kokteyl Hazırlama Shaker Seti Özellikleri

Biradlı standlı profesyonel kokteyl hazırlama seti içerisinde; 700 ml boston shaker, 750 ml bar shaker, 1 adet çelikten üretilmiş Jigger 2/4 cl, 1 adet paslanmaz malzemeden üretilmiş mojito tokmağı, 1 adet korumalı bilyasız akıtıcı, 1 adet bilyalı 5 cl akıtıcı, 1 adet paslanmaz malzemeden üretilmiş akıtıcı (pourer ile birlikte) 2 adet kokteyl süzgeci, 1 adet kokteyl karıştırmak için karıştırıcı, 1 adet paslanmaz malzemeden üretilen ve buz tutmaya yarayan buz maşa, 1 adet çelikten üretilmiş garson çakısı ve 1 adet siyah renkli akrilik stant yer alır. Shaker setinin ölçüleri 15 x 8 cm ebatlarındaki iken, kutu ağırlığı 2-3 kg arasındadır. Set içinde yer alan ürünlerin her biri 304 kalitede paslanmaz çelikten üretilir. Böylece dilediğiniz tariflerde kokteyleri gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Kokteyl hazırlamanız için özenle tasarlanan shakerın camdan üretilmiş olması size birçok kolaylık sunar. Hazırladığınız ürünü görebilmenizin yanı sıra ürün camında çeşitli tarifler bulunur. Dilerseniz tariflere bakabilir ve kolayca hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Biradlı kokteyl seti profesyonel şekilde kokteyller hazırlayabilirsiniz.

 

Biradlı Stantlı Kokteyl Hazırlama Shaker Seti Yorumları

Biradlı Stantlı Kokteyl Hazırlama Shaker Seti Yorumları

Benzersiz ve birbirinden çeşitli kokteylleri evinizde hazırlamak isteyebilirsiniz. Kalabalık gruplara sunacağınız çeşitli kokteyller için Biradlı profesyonel shaker setini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz kolayca taşıyabileceğiniz seti işletmenize götürebilir ve profesyonel kokteylleri pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Set içerisinde yer alan ürünler kaliteli malzemelerden elde edilir. Bunun yanı sıra malzemeler 304 kalitesinde paslanmaz çeliktir. Shaker cam-çelik malzeme şeklinde tasarlanmıştır. Cam üzerinde birçok pratik kokteyl tarifi bulunur. Özellikle yaz mevsiminde, sıcak havalardan bunaldığınızda serinlemek için yapabileceğiniz serinletici kokteyller için tercih edebilirsiniz. Alkollü veya alkolsüz pek çok kokteyl tarifini bu shaker seti ile hazır hale getirebilirsiniz. Ayrıca shaker camında yer alan ölçeklere göre karışımları hazırlarken ölçüm yapabilir ve istediğiniz miktarda kokteyl hazırlayabilirsiniz. Ürünün konforu ve kullanımı hakkında daha detaylı bilgiye Biradlı stantlı profesyonel kokteyl hazırlama seti yorumları ve değerlendirmelerinden kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

 

Biradlı Stantlı Shaker Seti Fiyatı

Biradlı Stantlı Shaker Seti Fiyatı

Evinizde hobi olarak hazırlayacağınız kokteyller ile sevdiklerinize benzersiz bir keyif yaşatabilirsiniz. Bunun için Biradlı shaker seti oldukça idealdir. Set içerisinde dilediğiniz parçayı bulabilir, kokteylleri hazırlarken gerekli hazırlığı yapabilirsiniz. Özellikle sıcak yaz günlerinde serin ve buzlu kokteylleri hazırlamak için kokteyl setinin avantajından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz seti profesyonel olarak işletmenizde veya hobi olarak evinizin mutfağında kolayca kullanabilirsiniz. Birçok farklı kokteyli kolayca yapabileceğiniz pratik tarifler shakerın cam yüzeyinde bulunur. Tarifler arasından ilginizi çekeni seçerek hazırlayabilir ve camda yer alan doğru ölçek ile gerekli ölçülendirmeyi yapabilirsiniz. Ayrıca Biradlı stantlı profesyonel kokteyl hazırlama seti fiyatı ve gerekli bilgiler Trendyol’da detayları ile birlikte yer alır. Ürün yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.