BK Teknoloji 4 Pin Molex Power Çoklayıcı Adaptör 1 Giriş 3 Çıkış 2 Adet

177,90 TL

Ürün Bilgileri

BK Teknoloji 4 Pin Molex Power Çoklayıcı Adaptör 1 Giriş 3 Çıkış 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BK Teknoloji Market Satıcı Ünvanı: BAYRAM TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660268253
    Bu ürün BK Teknoloji Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model: 4 pin erkek - 3 port dişi molex ıde güç kaynağı kablosu Özellikler: Konektör a: Molex 4 pin erkek Konnektör b & c & d: Molex 4 pin dişi Gerilim: 5v / 12v Uzunluk: 20cm Ağırlık: Yaklaşık 200 gram Dc sabit disk, soğutma fanı, cdrom, dvd-Rom vb.Için standart 4 pinli güç konnektörleri. Daha fazla soğutma fanı, cdrom sürücü eklemek için uygundur. Ide ata sabit disk için uygundur. 4 pinli ıde 1 erkek - 3 dişi ayırıcı güç kablosu. Paket içeriği: 2 adet 4 pin molex power çoklayıcı 1 giriş 3 çıkış

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
Geri Bildirim Ver

BK Teknoloji 4 Pin Molex Power Çoklayıcı Adaptör 1 Giriş 3 Çıkış

Bilgisayarlar gerek teknik donanımları gerekse işlevleri açısından günümüzde oldukça fazla kullanım alanına sahiptir. Her konuda bilgi sahibi olabileceğiniz bu gelişmiş teknoloji ürünü cihazlar bazı sistem gereksinimleri ile daha fazla geliştirilebilir olmaktadır. Birçok müşteri kendi kişisel zevklerine göre istediği bilgisayar parçalarını toplamakta ve birleştirmektedir. Farklı amaçlar için birleştirilen bu makinelerde oyun oynamanın yanında iş planları, şirketler arası görüşmeler ve daha fazlası yapılabilmektedir. Özellikle bilgisayar kasasına kadar dışarıdan destek alarak toplama işlemi yapmak isteyenler için bazı ürünler geliştirilmiştir. Aynı anda birçok veri portunun girişini sağlayabilen 4 pin Molex ürünü hayat kolaylaştıran teknoloji kalitesini sizlere sunmaktadır. Çoğaltıcı ürün kategorisinde olan Molex ile bilgisayarınıza istediğiniz sistemsel gereksinimleri kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Yapacağınız tüm veri işlemlerinde bu kablonun sağladığı teknolojiyi kullanarak kısa bir süre içerisinde eklediğiniz donanım özelliklerini aktive edebilirsiniz.

  • Birçok Donanımı Aynı Anda Bağlayabilme
  • Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı
  • Hızlı Veri İletimi

4 Pin Molex Power Çoklayıcı Adaptör Kullanım Kolaylıkları

Uzun süredir birçok bilgisayar sahibinin kasa sistemleri içerisinde yer alan Molex, standart PSU bağlantılarından biri olmaktadır. Kendi aralarında değişebilen voltajlarda gerilimli pinlere sahip bu kablolar, kişisel bilgisayarınız için bağlayıcı görevi görmektedir. Masaüstü ve laptop modelli bilgisayarlar için ihtiyacınıza uygun bağlantıları sağlayabileceğiniz 4 pin Molex dönüştürücü ile birçok işlemi aynı anda yapabilirsiniz. Genel olarak tüm bilgisayar donanımları içerisinde yer alan bu fiber optik yapıya sahip konektör cihazı, bilgisayarınız içerisinde yer alan güç kaynağını diğer sürücü ve aygıtlara bağlayarak önemli bir kablo görevi görmektedir. Molex diyagramında yer alan şemayla her bir pinin farklı bir görevi ve voltajı bulunmaktadır. Böylece geniş kullanım alanı oluşturarak 4 pin Molex power adaptör ile işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. BK Teknoloji 4 Pin Molex Power Çoklayıcı Adaptör 1 Giriş 3 Çıkış 2 Adet BK-001059 ürünü her bütçeye uygun fiyatlarla sizlere sunulur.

Molex Power Çoklayıcı Adaptör Geniş Kullanım Avantajı

Farklı sektörlerde de kullanılabilen bu ürün, havacılıktan evinizde kullandığınız kişisel bilgisayara kadar değişebilen port teknolojisini sizlere sunmaktadır. İki parçadan oluşan bu yapı pim ve soket olarak ayrılmakta iken çeşitli donanım teknolojisini de içeriğinde barındırmaktadır. Evinizde veya ofisinizde yer alan Sabit disk, Blu-ray, CD-ROM ve DVD gibi farklı sistemsel ihtiyaçları kolaylıkla bilgisayar kasasına bağlayabilmenizi sağlayan 4 pin Molex power çoklayıcı özellikleri ile rahat bir kullanım imkânı sağlar. Birçok yaygın ağ kanalları için tercih edilen bu model ürün 4 pin erkek, 3 port dişi ile güç kaynağı kablosu özelliklerini bir araya getirmektedir. Çoğunlukla birçok aygıt için kullanımı büyük bir önem gerektirmekte ve aynı zamanda üst düzey devre kartlarını çalıştırabilmenizi sağlamaktadır. 4 pin Molex power adaptör özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplar.

BK Teknoloji 4 Pin Molex Power Çoklayıcı Adaptör 1 Giriş 3 Çıkış 2 Adet BK-001059 Yorumları

Modüler güç kaynakları teknolojileri arasında kendisinden oldukça fazla söz edilen bu ürün birçok farklı sunucu için yüksek gerilimli konektör olma özelliği taşımaktadır. Video kartı da dahil bağlayabileceğiniz birbirinden farklı sistemsel gereksinimler ile kişisel bilgisayarınıza bu donanımları ekleyebilirsiniz. Çıkarılabilir depolama sürücüsü sahiplerinin aygıtlarına gereken gücü sağlamak için kullandığı bu cihaz sayesinde güvenilir bağlantı kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz.4 dişi pinin sahip olduğu gerilim düzeyi 5V-12V volt arasında kullanım olanağı sunarak istenilen sistem gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Eğer masaüstü bilgisayarınızın kasa bölümünde kablo uzunluğu sıkıntınız varsa bu ürün 20 cm olması ile sizlere sistem kurulumu için gereken mesafeyi tanıyacaktır. Daha fazla soğutma fanı ekleyebileceğiniz 4 pin Molex power paket içeriğinde 2 adet yer alması ile uzun süreli bir kullanım sunmaktadır. 4 pin Molex power adaptör satın al adımlarını takip ederek ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. 4 pin Molex power adaptör yorum ve görüşlerini okuyabilir, kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol'da yer alan Molex 4 pin ürününü satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.