Bk Gift Doğal Ahşap Dekoratif Fincan Askılığı Ve Mutfak Duvar Süsü-10

878,60 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bk Gift Doğal Ahşap Dekoratif Fincan Askılığı Ve Mutfak Duvar Süsü-10

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitmeyen Kartuş Satıcı Ünvanı: BİTMEYEN KARTUŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178072393900010 Vergi Kimlik Numarası: 1780723939
    Bu ürün Bitmeyen Kartuş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri
  • BK ahşap fincan askılığı doğal çam ağacından üretilmiş olup üzerine retro ceviz tonlaması yapılmıştır. Ürün ebatı - En : 43cm , Boy : 13cm , Kalınlık : 2cm Fincan askılığı üzerinde 4 adet fincanlık askı kancaları bulunmaktadır. Askı kancaları ürünle birlikte demonte olarak gönderilecek olup vidalı sistemi ile çok kolay monte edilebilir. Ana gövde askı aparatları ile duvara asmaya hazır bir şekilde gönderilecektir. Mutfak duvar süsleri 1. sınıf 3 mm. Ahşap MDF malzemeden lazer tekniği ile özel kesilerek hazırlanmaktadır. Her parçanın ölçüsü tasarım modeline göre değişmektedir. Duvar süslerinin ortalama montaj ölçüsü 40x60 cm aralığında olup isterseniz kendi alanınıza göre daha farklı ebat aralıklarında dizayn yapabilirsiniz. Süslerle birlikte her parça için çift taraflı bant gönderilecek olup istediğiniz duvar, fayans gibi düz zeminlere uygulayabilirsiniz. Sadece hafif nemli bir bez ile temizleyebilirsiniz. Mutfağınızda yeni bir tasarım ve şıklık yaratmak istiyorsanız bu ürün tam size göre.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 49 x 10.5
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver