Blackspade 9262 Erkek Termal Alt Içlik Sahra Beji 2. Seviye Active Thermal Alt Giyim Içlik & Tayt

549 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

Blackspade 9262 Erkek Termal Alt Içlik Sahra Beji 2. Seviye Active Thermal Alt Giyim Içlik & Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MRHERO Satıcı Ünvanı: KAHRAMAN KARDEŞLER TEKSTİL İNŞAAT MENAJERLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0487053264000010 Vergi Kimlik Numarası: 4870532640
    Bu ürün MRHERO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termal 9262 Bay, İçlik Giyim & Tayt Tek Alt Ürün 49 Viskoz 49 Polyester 2 Elastan kumaş bulunmaktadır Siyah, Kar Beyaz, Gri Melanj, Sahra Beji renkleri mevcuttur. Beden Ölçüleri: S, M, L, XL ve XXL Thermal Level 2: Soğuk Ortam koşullarında giyilebilen sıra dışı kumaşı sayesinde, orta ve yüksek seviye aktiviteler için idealdir. Blackspade thermal ürünlerinde özel olarak tasarlanmış lifler bulunmaktadır. Nem kontrolü, yumuşaklık (yumuşak doku), doğallık (doğal içerik), hafiflik, kolay bakım özelliklerinden sadece birkaç tanesidir. Sıcakken harareti ile nemi uzak tutar, soğukken ise ani sıcaklık değişikliklerini bloke ederek üşüme hissini önler. Vücudunuzu sıkmaz ve kavrar bu özelliğinden dolayı hareketlerinizi kısıtlamaz. Soğuk havalarda vücut ısınızı korumanıza yardımcı olur. Kayak yaparken, koşarken, okula giderken, dağcılık esnasında, motosiklet kullanırken, bisiklet kullanırken, balık tutarken ve denizde gemide veya teknede iken Vücut Isısını Koruyan mükemmel özellikte bir thermal 2. Seviye içliktir. Oeko-Texsertifikalıdır ( O?ko-Tex Sertifikası
  • tekstil ürünlerinin sağlığa zarar veren maddelerden arınmış? olduğunu gösteren dünya çapında bir sertifikalandırma sistemidir.) Bakım Talimatı Maksimum 40 0Cde yıkayınız. Kurutucuda kurutmayınız. Ağartıcı ve çamaşır suyu kullanmayınız. Maksimum 110 0C de ütü yapınız. Yıkama talimatların uygun olarak kullanıldığı takdirde uzun ömürlüdür. Hijyen Sebebi İle Ürünlerde ( İç Giyim, Atlet, Külot, Boxer, Don, Çorap ve Termal İçlik Gibi Ürünler) İade Ve Değişim Yapılmamaktadır. Sadece Hatalı Ürün Olması Sebebi İle İade Yapılabilir. ÖNEMLİ : TERMAL ÜRÜNLER KALIP OLARAK LİKRALI VE SLİM FİT OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR. BEDEN SEÇİMİNDE BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK SİPARİŞ VERELİM LÜTFEN.. (GENEL OLARAK DAR GELDİĞİ İÇİN DEĞİŞİM İSTENİYOR. LÜTFEN BİR BEDEN ÜSTÜNÜ ALALIM DAR GİYMEK İSTEMİYORSANIZ....)

Ürün Özellikleri

  • Model Tayt
  • Materyal Viskon
  • Renk Haki
  • Okula Dönüş Lise
Geri Bildirim Ver