Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Logixx 8 3'lü

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
118 TL112 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,24 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Logixx 8 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online-YedekParça Satıcı Ünvanı: ALFA BEYAZ EŞYA YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051068784400001 Vergi Kimlik Numarası: 0510687844
    Bu ürün Online-YedekParça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Logixx 8 3'lü

Bosch çamaşır makinesi kare amortisör tamir takımı hayatın yoğunluğu içerisinde çamaşır yıkama işlemlerini kolay ve pratik hale getirir. İşlevsel ve kullanışlı bir üründür. Yüksek kaliteli yapısı ve rahat kullanımıyla öne çıkan bu ürün, ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir.

 
  • Pratik
  • Rahat kullanım
  • Yüksek kaliteli

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Özellikleri

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Özellikleri

Bosch çamaşır makinesi kare amortisör tamir takımı Logixx 8 3'lü imalatında ve dağıtımında geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılan doğal ve çevre dostu bir üründür. Enerji tasarrufu sunan ekipmanlar arasında yer alır. Bu ürün, kaliteli ve uzun ömürlü olmasıyla beğeni toplar. Yüksek performans sunan ürün, makinenizi tasarruflu şekilde kullanmanızı sağlar. Çamaşır makinenizi kesintisiz ve rahat şekilde çalıştırmanıza imkan sunar. Müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn edilir. Bu ürün, kolay ve ergonomik kullanımıyla öne çıkar. Kalite, dayanıklılık, güvenilirlik ve verimlilik sunması sayesinde kullananlar tarafından beğenilir. Düşük oranda enerji sarfiyatı sağlayarak tasarruflu kullanım imkanı sunar.

 

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Kullanımı

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Kullanımı

Amortisör, çamaşır makinesinin kazan grubundaki denge elemanıdır. Makinenin yıkama esnasında zarar görmemesi adına titreşim gösterir. Bu parçanın bozulması, makinenin doğru biçimde çalışmasını engeller. Bosch çamaşır makinesi kare amortisör tamir takımı, yenilikçi tasarımıyla dikkat çeker. Kıyafetlerinizi uzun süre solmadan ve deformasyon problemi oluşturmadan yıkamanıza olanak sağlar. Yüksek performans sunan bu tamir takımı, sıklıkla tercih edilir. Uzun süre bozulma, hasar görme problemi oluşturmadan kullanılabilir. Çamaşır makinesini emniyetli şekilde kullanmanıza yardım eden kullanışlı bir üründür. Pratik kullanımıyla öne çıkan bu ürün, amortisör tamiri için ideal seçimdir. Bütçe dostu tamir takımı, her aşamada tasarruflu kullanım avantajı sağlar. Bosch çamaşır makinesi kare amortisör tamir takımı yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek amortisör tamiri hakkında fikir edinebilirsiniz. Bozulan çamaşır makinesi amortisörünü birkaç adımda tamir etmek için bu ürüne göz atabilirsiniz.

 

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Fiyatı

Bosch Çamaşır Makinesi Kare Amortisör Tamir Takımı Fiyatı

Çamaşır makinesi amortisörü bozulduğunda makineden ses gelir. Makine çalıştığı esnada duvara çarpmaya başlar. Çamaşırdan ses gelmesi, içindeki parçalardan birinin ömrünün tükendiğine işarettir. Bu durum, çok büyük hasarlara neden olabilir. Amortisörlerin bozulması halinde değiştirilmesi gerekir. Bosch çamaşır makinesi amortisör takımı, bu işlemi oldukça pratik hale getirir. Amortisörü değiştirmek, makinenin ömrünü uzatacağından tasarruflu bir tercih olarak değerlendirilir. Bosch çamaşır makinesi kare amortisör tamir takımı fiyat bilgisi, ürünün kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Bosch markasının çamaşır makinesiyle uyumlu olan bu ürün, amortisör tamirini oldukça kolaylaştırır. Yarının teknolojisini bugünün kullanıcılarına sunmayı başaran çamaşır makinesinin orijinal yapısı, marka kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. İşlevsel kullanımı ile ön plana çıkan düşük enerji tüketimi ile tasarruflu kullanım avantajı sağlayan bu ürün her bütçeye hitap edebilir. bu malzemeyi Trendyol'da analiz ederek kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.