Bosch Kgn55vwf0n Kombi No-frost Buzdolabı TYC00203487740

14.433 TL
F
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch Kgn55vwf0n Kombi No-frost Buzdolabı TYC00203487740

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ Satıcı Ünvanı: HİKMET YİRŞEN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463081704800001 Vergi Kimlik Numarası: 4630817048
    Bu ürün BOSCH PHİLİPS YETKİLİ BAYİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch KGN55VWF0N Kombi No-Frost Buzdolabı Sadece İstanbul içi gönderilir Genel Bilgiler NoFrost Toplam hacim: 483 l Enerji verimlilik sınıfı: F Ses seviyesi: 40 dB(A) re 1 pW Ses sınıfı: C Dijital LED Boyutlar (YxGxD): 186 x 70 x 80 cm Soğutucu Bölümü Soğutucu bölmesi hacmi: 375 l 1 adet nem kontrollü VitaFresh çekmecesi - Meyve ve sebzelerin tazeliği ve vitaminleri daha uzun süre korunur. 2 adet VitaFresh <> 0°C çekmecesi - Et ve balık gibi yiyecekler daha uzun süre taze kalır. 4 adet emniyetli cam raf (3 adet yüksekliği ayarlanabilir EasyAccess cam raf) 3 kapı rafı AirFresh koku filtresi LED iç aydınlatma Multi Airflow ile homojen soğutma Yumurtalık Derin Dondurucu Bölümü Derin dondurucu bölmesi hacmi: 108 l Dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg Elektrik kesintisinde saklama: 22 h 1 adedi büyük olmak üzere, 2 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu Konfor ve Güvenlik LED üzerinden okunabilir, elektronik ısı ayarı ve kontrol paneli Ekonomi modu Kapı açık kaldığında optik ve akustik aktif uyarı sistemi Dikey entegre kapı kolu Kapı yönü sağa doğru, Kapı yönü değiştirilebilir Teknik Bilgiler Elektrik tüketimi: 326 kWh/yıl İklim sınıfı: SN-T Yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar Bağlantı: 100 W Nominal voltaj: 220 - 240 V Ürün Ölçüleri (YxGxD)*: 186 x 70 x 80 cm (kapı kolu hariç)*Kapı kolu olan ürünlerde geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kombi Tipi
  • Dondurucu Özelliği No Frost
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Derinlik 80 cm
  • Buzluk Tipi Standart
  • Renk Beyaz
  • Yükseklik 186 cm
  • Dondurucu Yeri Altta
  • Kullanım Şekli Solo
  • Toplam Hacim 476-500 L
  • Genişlik 70 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Bosch Kgn55Vwf0N Kombi No-Frost Buzdolabı

Bosch KGN55VWF0N kombi No-Frost buzdolabı, birçok evde yiyeceklerin korunması ve taze kalması için tercih edilen bir sisteme sahiptir. Şık tasarımı ve kullanışlı yapısıyla sıklıkla tercih edilen Bosch No-Frost buzdolabı ihtiyacınıza uygun olarak tasarlanır. 2 kapılı ve 3 adet bölmesi bulunan buzdolabının dış kapısı sağ tarafa doğru açılmakla birlikte dilerseniz yönünü değiştirebilirsiniz. Yiyeceklerin soğutucu bölümünde donmadan, taze ve canlı kalmasını sağlayabilen Bosch markasının kombi buzdolabı No-Frost teknolojisine hakimdir. Raf bölümlerinin yüksekliğini ihtiyaçlarınız doğrultusunda değiştirebileceğiniz buzdolabının hızlı dondurma özelliği işleri pratik bir hale getirmek için tasarlanır. Ürünün ön ayakları ayarlanabilir ve arka ayakları taşımanızı, yön değiştirmenizi kolaylaştırmak üzere tekerleklidir. Kaliteli materyallerden üretilen, uzun dönemler sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bu cihazı tercih edebilirsiniz.

  • Enerji tasarrufu
  • Şık tasarım
  • Fonksiyonel tasarım

Bosch KGN55VWF0N Kombi Tipi No-Frost Buzdolabı Özellikleri

Bosch KGN55VWF0N Kombi Tipi No-Frost Buzdolabı Özellikleri

KGN55VWF0N Bosch serisi sahip olduğu yenilikçi teknolojiyle yiyeceklerin uzun süre taze kalmasını destekler. Soğutucu ve dondurucu olarak iki bölümü bulunan Bosch kombi buzdolabı enerji sınıfı F olup yıllık 326 kWh enerji tüketimi gerçekleştirir. Bununla beraber buzdolabının 40 dB ses seviyesi ile rahatsız etmeden mükemmel soğutma ve dondurma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Sağa tarafa açılabilir kapağa sahip kombi tipi buzdolabı toplam hacmi 483 litre olarak belirlenir. Buzdolabının soğutucu bölümünde 3 adet ayarlanabilir rafı ve toplam 375 litre alanı bulunur. Cihaz, yiyeceklerin tazeliğini uzun süre korumasını sağlar. Her mevsim taze tüketmek isteyeceğiniz yiyecekleri cihazın dondurucu bölümünde saklayabilirsiniz. Yiyeceklerinizi muhafaza etmek için oldukça geniş bir alana ihtiyaç duyabilirsiniz. Geniş saklama alanı ihtiyacına yönelik üretilen Bosch markasının No-Frost teknolojisine sahip bu modeli 108 litre hacme sahiptir. Ayrıca cihaz 10 kg dondurma kapasitesine sahiptir.

Bosch KGN55VWF0N Kombi No-Frost Buzdolabı Fiyatları

Bosch KGN55VWF0N Kombi No-Frost Buzdolabı Fiyatları

Elektronik cihazların gelişmiş teknoloji ile desteklenmesi maliyetlerin artmasına sebebiyet verebilir. Fakat Bosch KGN55VWF0N kombi no-frost buzdolabı fiyat açısından bütçenizi yormadan satın alma işlemini gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Kaliteli materyallerden üretilerek, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanımı hedeflenen Bosch KGN55VWF0N fiyat bakımından farklı bütçelere hitap eder. Avantajlı fiyatlar ile satın alabileceğiniz üründe müşteri memnuniyeti oldukça önemli tutulur. Bu önem ürünlerin kalitesine ve niteliklerine yansıyabilir. Ayarlanabilir bölmelerinden, koku filtresine, LED iç aydınlatma sisteminden, geniş kullanım alanına kadar birçok niteliği ile öne çıkan Bosch KGN55VWF0N fiyat konusunda bütçenizi destekler. Satın aldıktan sonra uzun süre kullanabileceğiniz bu cihaz ile hem enerji hem yer hem de bütçe tasarrufu yapabilirsiniz. Bosch buzdolabında aynı zamanda 0 derecede muhafaza sağlayarak sebzelerin çürümesini önleyen çekmeceli saklama alanı bulunur.

Geniş Kapasiteli Bosch No- Frost KGN55VWF0N Buzdolabı

Geniş Kapasiteli Bosch No- Frost KGN55VWF0N Buzdolabı

Teknolojik cihazlar satın alırken maliyetleri nedeniyle çeşitli araştırmalar yapılır. Bu araştırmalar ürünün kalitesini, genişliğini, niteliklerini ve fiyatını içerebilir. Bu araştırmalar sayesinde sahip olacağınız ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olma imkanı bulabilirsiniz. Alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için KGN55VWF0N buzdolabı yorumları sizinle paylaşılır. Bu yorumlar sıklıkla ürünü öncesine deneyimleyen müşterilerin değerlendirmelerini, memnuniyetlerini ve önerilerini içerebilir. Bosch KGN55VWF0N yorumlar markanın sunduğu ürünün niteliklerinin yanı sıra kullanımı hakkında fikir elde etmenize yardımcı olabilir. İhtiyaç ve beklentilerinize göre tercihlerinizi şekillendirme imkanı bulabileceğiniz ürün yorumları sayesinde zaman ve bütçe açısından tasarruf edebilirsiniz. Et, balık veya sebze gibi farklı türdeki gıdaların taze kalmasına yardımcı olabilen cihazın kapısı açık kaldığında sinyal veriyor olması tasarruflarınızı artırmanıza olanak sağlayabilir. Konforlu bir kullanım için Bosch buzdolabını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.