Boveda Integra Boost 72 67g Humidor Puro Kutusu Nemlendirici B72

279,95 TL

Ürün Bilgileri

Boveda Integra Boost 72 67g Humidor Puro Kutusu Nemlendirici B72

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Purocum Satıcı Ünvanı: AKKOÇ GIDA ŞANS OYUNLARI TEKSTİL İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0030049832832394 Vergi Kimlik Numarası: 0300498328
    Bu ürün Purocum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Integra Boost Puro Ve Tütün İçin % 72 Rh 67gr 2 Yönlü Nem Kontrolü Tuz İçermeyen 2 Yollu Nem Kontrolü İster deneyimli bir puro uzmanı olun, ister imrenilen Kübalılardan birkaçını özel bir gün için saklıyor olun, Integra Boost, uzun süreli puro saklama ve muhafaza için bir dizi nem artırıcı çözüm sunar. Ayrıca, dökülmez, tuzsuz ürünlerimiz, purolarınızın ve tütün ürünlerizin tadını asla değiştirmeyeceği anlamına gelir. Integra'nın 2 yönlü nem kontrol ürünleri, en sevdiğiniz puro ve tütün ürünleri düşünülerek tasarlanmıştır. Integra ürününüzü, korunacak puroların olduğu kapalı bir alana yerleştirmeniz yeterlidir. Ürünlerimiz tuzsuz ve dökülmeye karşı dayanıklı olduğundan, gerektiğinde fazla nem sağlamak için Integra BOOST paketlerimizi doğrudan purolarınızın ve tütün ürünlerinizin yanına yerleştirebilirsiniz. Integra BOOST, purolarınızı ve tütün ürünlerinizi aşırı kurumaya karşı korumak için kabın içindeki nemi düzenlemeye başlayacaktır. Birlikte verilen Değiştirme Gösterge Kartındaki nokta parlak maviye döndüğünde yeni bir paketle değiştirin.
Geri Bildirim Ver