Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Boyundan Askılı Leke Tutmaz Cepli Önlük

Çok Al, Az Öde!
1 x  296,95 TL
%5 indirim
2 x  282,10 TL
564,21 TL
%10 indirim
3 x  267,26 TL
801,77 TL
%15 indirim
4 x  252,41 TL
1.009,63 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Boyundan Askılı Leke Tutmaz Cepli Önlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İndirimsmart Satıcı Ünvanı: ENVER BARIŞ ŞENCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6303103196200015 Vergi Kimlik Numarası: 8030216841
    Bu ürün İndirimsmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün su geçirmez çift katmanlı Spunbond svama kumaştan imal edilmiştir nemli bez ile kolayca temizleyebilirsiniz elde ve makinada 30 derecede yıkanabilir leke tutmaz Boyundan asılı ayarlanabilir askı belden bağlamalıdır kenarları biyelidir ön yüzünde bir adet 2 li cep mevcuttur Ürün ölçüleri: En : 65 cm Boy: 75 cm Paket içeriği: 1 Adet önlük

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Boyundan Askılı Leke Tutmaz Cepli Önlük

Yemek hazırlayanların saatlerini harcadıkları mutfaklar, olası kazalara ev sahipliği yapar. Yapmayı planladığınız yemeğin malzemelerini hazırlarken veya pişirirken kıyafetleriniz üzerinde birçok leke oluşur. Bir anlık dikkatsizlik ile en sevdiğiniz tişörtünüz bir daha kullanılmaz hale gelebilir. Bu gibi olası durumları önlemek ve yemek yaparken daha toplu ve ve temiz çalışmak adına mutfak önlükleri tercih edilir. Sadece evlerde değil özellikle kafe ve restoran gibi temizliğine özen göstermesi gereken mekanların mutfaklarında ve bazen servis elemanlarında da görebileceğiniz önlükler farklı tasarımlar ve özelliklere sahip olabilir. Bundera Apron şef aşçı garson önlüğü boyundan askılı leke tutmaz cepli önlük tercih edilebilir. Mutfaklarda kolaylıkla kullanılacak bu önlükler; garson, şef, aşçı gibi aktif mutfak çalışanları düşünülerek üretilir.

  • Cep detayına sahip kullanışlı tasarım
  • Leke tutmaz kumaş
  • Ayarlanabilir boyun askısı

Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Öne Çıkan Özellikleri

Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Öne Çıkan Özellikleri

Bundera Apron şef aşçı garson önlüğü, leke tutmaması ve su geçirmeyen kumaşı sayesinde sürekli kullanım için idealdir. Ürün üretiminde tercih edilen kumaş ve tasarım, özellikle ürünü sürekli kullanması gerekenler düşünülerek belirlenir. Üretiminde kullanılan çift katmanlı spunbond svma kumaş, kolay temizlenir özelliği ile öne çıkar. Önlük eni 65 cm, boyu ise 75 cm olarak üretilir. Ön kısmında yer alan cep boyutu ise eni 27 cm, boyu ise 14,5 cm olarak tasarlanır. Cep kendi içerisinde iki alana bölünerek daha fazla kişisel eşyanın kolay bir şekilde taşınmasına yardımcı olur. Önlüğün boyun askısı üzerinde yer alan kopça sayesinde boyu tercihe göre ayarlanabilir. Ürün, belden bağlanabilir olması sayesinde her bedene uyum sağlar. Naylon kumaşa sahip olan ürünün kenarlarında ise biye detayı bulunur.

Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Kullanım Alanları

Bundera Apron Şef Aşçı Garson Önlüğü Kullanım Alanları

Bundera apron şef aşçı garson önlüğü boyundan askılı leke tutmaz cepli önlük yorum ve incelemelerinde öne çıkan özelliklerin başını leke tutmaz özelliği çeker. Naylon kumaştan üretilen önlük, yağ, şarap, portakal suyu, domates ve daha fazla leke bırakabilen yiyeceklere karşı tam koruma sağlar. Direkt üzerinize dökülmesi durumunda leke tutmaması uzun süreli önlüğü kullananlar için büyük bir avantaj sağlar. Temizlenmesi gerektiğinde de kolay temizlenmesi önlüğün bir diğer avantajı olarak sayılabilir. Nemli bir bez ile kolayca temizleyebileceğiniz önlüğü istediğiniz zaman elde veya çamaşır makinesinde kısa programda kolaylıkla yıkayabilirsiniz. İlk gün aldığınızdaki duruma kolay temizleme işlemi sonrasına gelir. Sürekli önlük kullanmak zorunda olan meslekler için kolay kullanım ve optimum temizleme süresi sunan önlük, kolay kolay kirlenmemesi sayesinde avantajlı bir tercih olarak öne çıkar.

Boyundan Askılı Leke Tutmaz Cepli Önlük Fiyatı

Boyundan Askılı Leke Tutmaz Cepli Önlük Fiyatı

Bundera apron şef aşçı garson önlüğü boyundan askılı leke tutmaz cepli önlük fiyat belirlenirken göz önünde bulunduran özellikleri ve üretiminde tercih edilen yüksek kalite malzemeler önlüğün uzun süreli kullanılmasını sağlar. Bu yüzden sürekli önlük kullanması gereken aşçı, garson gibi meslekler için ideal bir kullanım alanı sunar. Temizlenmesi gerektiğinde de kolay temizlenmesi size kullanım avantajı sağlar. Ön kısmında yer alan ikili cep detayı ile özellikle garson olarak çalışanlar için kullanışlı bir alan oluşturur. İlk cebin içinde kalem, kağıt gibi işinizi kolaylaştıracak malzemeleri taşırken diğer cepte ise cep telefonunuzu veya diğer özel eşyalarınızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Cep kısmının geniş olması nedeniyle birçok kişisel eşyanızı yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. İş yerlerinizde hayatınızı kolaylaştıracak bu önlüğe Trendyol’un avantajlarından yararlanarak ulaşabilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.