caMekan Hayat Ağacı Seramik Dekoratif Duvar Süsü El Emeği Duvar Dekoru Büyük Nazar Boncuğu Hediyelik

1.685,78 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 30 x 30
30 x 30

Ürün Bilgileri

caMekan Hayat Ağacı Seramik Dekoratif Duvar Süsü El Emeği Duvar Dekoru Büyük Nazar Boncuğu Hediyelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: caMekan Home Decor Satıcı Ünvanı: URAL TASIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8250565950
    Bu ürün caMekan Home Decor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Boy Yuvarlak Hayat Ağacı Seramik Duvar Dekoru Nazar Boncuğu dekoru Dekoratif Duvar Süsü ile evinizin hangi duvarını renklendirmek istersiniz? Hediyelik Eşya Nazar boncuğu içeren Duvar Süsü Desenli Nazarlık El Emeği Seramik Duvar Dekoru olarak üretilmiştir. El Yapımı Hediyelik Eşya Kapı Süsü Duvar Süsü Bahçe Süsü Duvar Süsü Balkon Süsü olarak değerlendirilebilir. Büyük Boy Nazarlık Tasarım Duvar Süsü boyutları
  • Nazar Boncuğu Duvar Dekoru > Çap: 30 cm Not: Dekoratif Seramik Duvar süsü özel handmade elyapımı olması sebebiyle ürün boyutlarında +- 1cm fark olabilmektedir. Süsleme Cam Duvar Süsü Nazarlık Seramik ile üretilmiş nadir duvar aksesuarıdır. Nazar boncuklu Nazarlık Dekoratif Duvar Cam Nazar boncuklu Nazarlık ile sevdiklerinizi mutlu etmek için kişiye özel hediye olarak mı göndermek istersiniz? Hediyelik Duvar Dekoru siparişiniz sonrasında,hediye kutusu olarak paketiniz özenle hazırlanır. İsteğiniz halinde arkadaşa hediye, doğum günü hediyesi , anneler günü hediyesi, sevgiliye hediye seti için kişiye özel hediye notu yazılabilir. Hediye notunuzu sipariş numaranız ile birlikte''satıcıya soru sor'' kısmından bizlere iletebilirsiniz. Duvar Süsü motifli özel desenli Hediyelik Duvar Süsü Çocuk Odası Duvar için Bebek Odası Dekorasyonu Duvar Dekorasyonu ve ya Salon Aksesuar Seti olarak değerlendirilebilir. Hediyelik Dekoratif Nazarlık Seramik görselleri sizlere ürünü en iyi şekilde sunabilmek için özenle hazırlanmıştır. Salon dekorasyon aksesuar ürünlerimiz özel üretim olması ve görsel açısı,ışığı gibi sebeplerle renklerinde ton farklılıkları bulunabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Renk Mavi
  • Tema / Stil Avangard
Geri Bildirim Ver