CandyShine 9 Oz Paslanmaz Çelik Cep Matarası

389,99 TL

Ürün Bilgileri

CandyShine 9 Oz Paslanmaz Çelik Cep Matarası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 oz içki matarası

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Keskin Hediyelik 9 Oz Paslanmaz Çelik Cep Matarası Kamp İçki Likör Viski Konyak Şişesi

Mataralar belirli özelliklere sahip kaplardır. İçerisindeki sıvıyı sıcak ya da soğuk tutan bu kaplar kullanım amacına göre çeşitlenir. İçki mataraları alkollü ya da alkolsüz içecekler için kullanılan genellikle küçük boyutlarda şişelerdir. Bu özel kaplar içeceklerini yanında taşımak isteyenler için idealdir. Hoş bir hediye olarak da tercih edilen bu ürünler tasarımlarıyla öne çıkar. Keskin Hediyelik 9 oz paslanmaz çelik cep matarası kamp içki likör viski konyak şişesi CLK74441 sevdikleriniz için şık bir seçenektir. Kendiniz için de satın alabileceğiniz bu ürünü her an her yerde kullanabilirsiniz. Şişenin şık tasarımı göz doldurur. Dekoratif amaçlı salonunun bir köşesinde sergileyebilir, bu şık şişe ile içki koleksiyonunuzu zenginleştirebilirsiniz. Paslanmaz çelikten tasarlanan ürün uzun yıllar güvenle kullanılır.

  • Paslanmaz çelik materyal
  • 550 ml ölçü
  • Şık ve kaliteli tasarım

Şık Tasarımıyla Keskin Hediyelik Cep Matarası

Şık Tasarımıyla Keskin Hediyelik Cep Matarası

Keskin Hediyelik 9 oz paslanmaz çelik cep matarası kamp içki likör viski konyak şişesi tasarımıyla beğeni toplar. Parlak, gri renkli şişe dikdörtgen şeklindedir. Tamamen çelikten üretilen matara içkinin renginde, kokusunda ve tadında herhangi bir değişikliğe neden olmaz. Klasikleşmiş tasarım dekoratif amaçlı kullanım için uygundur. Kamp, av, yürüyüş gibi doğa sporları yaparken yanınızda sevdiğiniz içecekleri taşımanızı mümkün kılar. Cepte taşımak için uygun boyutlara sahiptir. Yaklaşık 550 ml kadar sıvı alabilen matara, içeceğinizin lezzetini uzun süre korur. Vidalı kapağı zarif tasarıma hareket katar. Kapağı açtığınızda sahip olduğu mekanizma sayesinde yana doğru döner. Bu sayede kapağın kaybolma riski ortadan kalkar. Kadın ya da erkek fark etmeksizin her zevke hitap eder. Zarif tasarımıyla ve ideal boyutlarıyla cebinize, çantanıza kolayca sığar.

Güvenli Kullanım Sunan Keskin Hediyelik Alkol Cep Matarası

Güvenli Kullanım Sunan Keskin Hediyelik Alkol Cep Matarası

Keskin Hediyelik 9 oz paslanmaz çelik cep matarası kamp içki likör viski konyak şişesi kullananlar tarafından tavsiye edilir. Paslanmaz çelik yapısı ürünün uzun süre kullanılmasını sağlar. İçerisindeki içkinin lezzetini ve kokusunu uzun süre muhafaza eder. Dar ağzı temizlik esnasında içerisine bir şey sokmayı zorlaştırır. Kullanım sonrası başka içkilerle tat kırışıklığı oluşmaması için tuz, karbonat ve suyla şişenin temizlenmesi önerilir. Bu malzemeleri şişenin içine koyup çalkalamak ve sonrasında durulamak yeterlidir. Yaklaşık yarım litreye kadar taşıma imkanı sunar. Ailecek ya da arkadaşlarınızla yapacağınız kamp ve doğa yürüyüşü gibi sporlar sırasında güvenli kullanım sunar. Birinci sınıf materyallerden üretildiği için düşme, açılma, kırılma gibi kazalara karşı dayanıklıdır. Keskin Hediyelik 9 oz paslanmaz çelik cep matarası kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için mükemmel bir hediye seçeneğidir.

Keskin Hediyelik İçki Cep Matarası Fiyatı ve Yorumları

Keskin Hediyelik İçki Cep Matarası Fiyatı ve Yorumları

Keskin Hediyelik 9 oz paslanmaz çelik cep matarası kamp içki likör viski konyak şişesi fiyatları ürün kalitesi ve özelliklerine bağlı olarak değişir. Tasarımı, hangi malzemeden üretildiği, kalitesi, hacmi fiyat üzerinde etkilidir. Paslanmaz çelik materyali ve şık tasarımı Keskin Hediyelik alkol matarasını öne çıkarır. Uzun süre güvenle kullanım sunan ürün özel günlerde sevgilinizi ya da babanızı mutlu etmek için tercih edilebilir. Açık hava sporlarını seven ve içki içmekten zevk alanlar için ideal bir üründür. İçkinin yanı sıra alkolsüz içecekler için de kullanılması mümkündür. Keskin Hediyelik 9 oz paslanmaz çelik cep matarası kamp içki likör viski konyak şişesi yorumları ve değerlendirmeleri ürünün kalitesi hakkında fikir edinmenize yardımcı olur. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartacak bir hediye seçeneği olan bu ürüne online alışverişin adresi Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.