CandyShine Hazneli Ipli Soğan Doğrayıcı

199,99 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

CandyShine Hazneli Ipli Soğan Doğrayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün
  • İpli El Rondosu Pratik Kullanımı ile Mutfağınızda Büyük Kolaylık Sağlayacak. Keskin Bıçakları Sayesinde Soğan, Sarımsak, Havuç ve Haşlanmış Püre Yapımında Kullanılacak Sebze ve Meyvelerinizi Pratik Şekilde Doğrar.Yenilenen Paslanmaz Bıçağı ile Doğramak İstediğiniz Ürünü Birkaç Dakikada Hızlı Şekilde Yapar. Yiyeceğinizi Hazneye Koyarak, İpli Mekanizmayı Çekerek Doğramanın Kalın ve İnce Haline Kendiniz Karar Verebilirsiniz. Sağlığa Zarar Vermeyen Polikarbon Haznesi Kırılmaz Plastikten Üretilmiş Olup, Sıcak Ürünler İçin Kullanıma Uygundur. Bu Harika Rondo ile Birbirinden Farklı Sos ve Salata İçin Yeni Tatlar Yaratabilirsiniz. Kullanımı: Rondo Haznesine Yıkanmış Sebze ve Meyveleri Atınız, Bıçağın Doğru Yerleştirildiğini Kontrol Ediniz. Kapağı Kapatıp, İpi Çekerek Yiyeceklerinizi Doğrayınız. Temizliği: Pratik Kullanımıyla El Rondosu Temizliği Çok Basittir. Rondo Haznesini ve Bıçağı Bulaşık Makinesine Yerleştirip Yıkayabilirsiniz.Ölçü :13x8 Cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hera Soğan Doğrayıcı Hazneli İpli Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yemek yaparken mutfaktaki her aletin kendine has ve değişik işlevi vardır. Hera hazneli ipli soğan doğrayıcı yemek yapma işini kolaylaştırmak üzere tasarlanan bir üründür. Sahip olduğu keskin bıçakları sayesinde soğan dışındaki sebzelerin de minik parçalara bölünmesine imkan verir. Soğan, sarımsak doğramak için ya da sebze ve meyve pürelerinin yapımında rahatlıkla kullanılır. Bütün sebze ve meyveleri kısa zamanda kolayca doğrar. Paslanmaz bıçağı sayesinde uzun süre kullanım sağlayan ipli soğan doğrayıcı, az parçadan oluşması sayesinde kolay temizlenir. İpli doğrama mekanizması sayesinde meyve ya da sebzenin boyutunu ayarlamanıza imkan sunar. Sahip olduğu hazne geniştir ve plastik malzeme ile yapılır. Üretiminde kullanılan plastik insan sağlığını tehdit etmeyen özel polikarbonat malzemedendir. Böylelikle sıcak yiyecekler ile temasa uygundur.

  • Pratik kullanım
  • Hızlı doğrama
  • Kolay temizlenebilme

Kullanışlı Özellikleriyle Hera Soğan Doğrayıcı

Kullanışlı Özellikleriyle Hera Soğan Doğrayıcı

Mutfak ekipmanları seçimlerinde dikkat edilen unsurlardan biri pratik ve zaman kazandıran ürünlerin tercih edilmesidir. İşlevsel özellikleri sayesinde müşteriler tarafından tercih edilen Hera soğan doğrayıcı, diğer artıları ile de ön plana çıkar. Soğan dışında birçok meyve ve sebzede kullanıma uygundur. Bu sebzeler sarımsak, havuç, pancar, kabak şeklinde sıralanabilir. Meyve ve sebze pürelerini yapmak için de sık sık tercih edilen ipli el doğrayıcı, manuel bir şekilde kullanıldığından pürenin pürüzsüzlüğünü ayarlamada kolaylık sağlar. Aynı zamanda meyve ve sebzelerin doğranmasında istenilen parça boyutlarına ipli mekanizması sayesinde kolayca ulaşılır. Paslanmaz bıçağı sayesinde uzun yıllar yiyeceklere zarar vermeden kullanılır. Plastik temelli bir malzemeden üretilen haznesi sıcak yiyecekler ile temasa uygundur. Bunun nedeni üretiminde kullanılan plastiğin polikarbonat içerikli özel yapıya sahip olmasıdır.

Hera Hazneli İpli Soğan Doğrayıcı Kullananlar

Hera Hazneli İpli Soğan Doğrayıcı Kullananlar

Hera hazneli ipli soğan doğrayıcı yorum kısmı incelendiğinde, yapılan yorumların ışığında ürün hakkında ön fikir oluşturmak oldukça kolaylaşır. Ürünü daha önce meyve ve sebzelerinde kullanan müşteriler, bıçak doğrama kalitesi, püre yapımına uygunluğu ve sıcak ürünlerin kullanımına uygun olması gibi özellikleri hakkında doğru ve güvenilir bilgi verir. Hera hazneli ipli soğan doğrayıcı kullananlar, yaptıkları yorumlar sayesinde ürünü almayı düşünenlere yol gösterirler. Müşterilerin bir doğrayıcıdan beklentisi doğrama işlemini düzgünce yapabilmesidir. Özel ipli mekanizması ve paslanmaz bıçağı sayesinde oldukça işlevsel özelliklere sahip bu soğan doğrayıcı özel polikarbonat plastik malzemeden üretilen hazne ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunulur. Bunun gibi işlevsel özellikler müşteriler tarafından tercih edilme durumunu olumlu etkiler. Sıcak yiyecekler ile kullanıma uygun olması ve insan sağlığını tehdit edecek bir unsur bulundurmaması ile müşterilerin beğenisini kazanır.

Avantajlı Hera Hazneli İpli Soğan Doğrayıcı Fiyatları

Avantajlı Hera Hazneli İpli Soğan Doğrayıcı Fiyatları

Mutfak ekipmanları arasında zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan soğan doğrayıcı, sahip olduğu birden fazla işlevi sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hera hazneli ipli soğan doğrayıcı fiyat seçeneklerine bakıldığında, sahip olduğu özelliklerin ürünün fiyatını etkilediği görülür. Kısa zamanda meyve ya da sebze doğramayı sağlayan ipli soğan doğrayıcı fiyatları, modelin üretildiği materyal seçiminden etkilenir. Plastik temelli haznesi, sıcak yiyecekler ile temas ettiğinde insan sağlığını tehdit eden herhangi bir durum oluşturmaması için polikarbonat içerikle üretilir. Bu sayede haşlanan yiyecekleri bu ipli doğrayıcı ile kolayca püre haline getirmeniz mümkündür. Salatalarınız ya da yemekleriniz için sosları da bu doğrayıcı sayesinde kolayca yapabilirsiniz. Siz de zaman ve enerji tasarrufu sağlayan Hera markasına ait bu ipli soğan doğrayıcıya Trendyol’un sunduğu avantajlardan yararlanarak kolayca ve hızlıca sahip olabilirsiniz.