Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabunu Ortalama 250 Gr

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabunu Ortalama 250 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çankırı Tuz Lamba Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: ÇANKIRI TUZ LAMBA İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229077935300001 Vergi Kimlik Numarası: 2290779353
    Bu ürün Çankırı Tuz Lamba Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuz sabunu Çankırı kaya tuzunun saf kristal tuzundan üretilmiştir. Saf kristal tuz sabunu, büyük boyut kare tuz sabun ile aynı yapıda olmasına karşın taneleri daha sık için daha uzun ömürlüdür. Çankırı kristal kaya tuz sabununu normal sabunlar gibi kullanabiliriz. Öncelikle ellerinizi ve sabunu ıslatınız, sabunu ellerinizde iyice yuvarladıktan sonra ellerinize bulaşan tuz eriyiğini el, yüz veya gerektiğinde tüm vücudunuza iyice yaydıktan sonra 3-5 dakika tuzun cildinize işlemesini bekleyiniz. Daha sonra cildinizi durulayınız. Tuz sabununda
  • kalsiyum, potasyum, magnezyum, bakır, çinko, demir gibi mineraller bulunmaktadır. Kaya tuzu sabunu içerisindeki parçacıklar gevşek yapıdadır. Bu sayede hızlı şekilde erime sağlamaktadır. Suyla birleştiği anda çözülmesi kolay olan mineral sabunu, cilt bakımında yeni bir dönemin başlamasına olanak tanımıştır.
Geri Bildirim Ver

Çankırı Tuz CNKRTZ202068 Lamba Ortalama 250 g Saf Kristal Tuz Sabunu

Cilde oldukça faydalı olan kristal tuz sabunuyla dilediğiniz sağlıklı tene kavuşabilirsiniz. Çankırı Tuz Lamba tarafından orijinal tuz taneleriyle üretilen sabunu dilediğiniz her zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen sabun, sağdığı temiz ve ferahlığın yanı sıra cildinize pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Kare formdaki ürünü ihtiyaç duyduğunuz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Dokulu bir yüzeye sahip olan sabun size mükemmel bir temizlik sunar. Çankırı Tuz Lamba 250 g saf kristal tuz sabununu edinerek cildinize ve kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

  • 250 g ağırlığa sahiptir.
  • Cildi temizler ve ferahlatır.
  • Ürün, uzun süre kullanıma uygundur.

Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabununun İçeriği Nedir?

Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabununun İçeriği Nedir?

Çankırı tuz sabunu içeriğinde kalsiyum, magnezyum, bakır, potasyum, demir ve çinko bulunur. Çankırı kaya tuzu kullanılarak üretilen sabun, içerdiğini mineraller sayesinde cildi besler ve tenin daha sağlıklı görünmesine olanak tanır. Magnezyum içeren ürün, cildinizde derinlemesine bir temizlik sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olan sabunu teninizdeki gözeneklerde bulunan kir ve makyaj kalıntılarını arındırmak için tercih edebilirsiniz. Ürün, içeriği sayesinde doğal bir kalsiyum kaynağıdır. Hücre yenilenmesini destekleyen kalsiyum, sabunun ciltteki ölü derileri uzaklaştırmasını sağlar. Birçok cilt sorununun yok edilmesinde tercih edilen Çankırı Tuz Lamba 250 g saf kristal tuz sabunuyla hayal ettiğiniz pürüzsüz tene kavuşabilirsiniz. Saf kristal tuz sabunu, kolay kullanımı ve etkisi sayesinde cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz mükemmel bir üründür.

Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabunu Ne İşe Yarar?

Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabunu Ne İşe Yarar?

Çankırı Tuz Lamba saf kristal tuz sabunu, ciltte oluşan birçok problemi ortadan kaldırmak için kullanılabilir. Ürün; el, yüz ve vücutta kullanıma uygundur. Vücut temizliğinde kullanılan sabun, oluşan kötü ter kokularının önüne geçer. Her duşta tuz sabunu kullanarak koku oluşumunu engelleyebilirsiniz. Ürünün en sık kullanıldığı bir diğer sorun ise akne ve sivilcedir. Sabun, yağ dengesizliği sonucu ciltte oluşan sivilceler üzerinde oldukça etkilidir. Düzenli kullanımda ürün, cildinizdeki nem dengesini sağlayarak sebum ve akne oluşumunu önler. Saf kristal sabunu sedef, egzama ve mantar oluşumunun engellemesinde de kullanılabilir. İçerisinde bulunan mineraller sabunun ciltteki bakterileri yok etmesini sağlar. Çankırı Tuz Lamba 250 g saf kristal tuz sabununu saçta oluşan kepek sorunda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saç derisinde oluşan kuruluğu yok eden sabun, parlak saç oluşumunu destekler.

Çankırı Tuz Lamba Saf Kristal Tuz Sabunu Nasıl Kullanılır?

Çankırı saf kristal tuz sabunun kullanımı oldukça kolaydır. İnce parçacıklardan oluşan ürün suyla temas ettiğinde hızlı bir şekilde çözünür. Doğal içeriğe sahip olan sabunun kullanmaya başlamadan önce bir miktar ıslatılması gerekir. Bir miktar nemli hâle gelen ürünü avuç içerisinde ovalayarak köpürtebilirsiniz. Ardından köpüren sabunla cildinizi rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Vücut için kullanılan tuz sabunu ıslatılan banyo lifine sürtülerek köpürmesi sağlanabilir. Derinlemesine temizlik sunan sabunu ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Sabun cildinizi temizlerken mükemmel bir ferahlık hissi verir. Tuz sabununu yüzünüze kullanmanız hâlinde cildinizi uygun bir krem kullanarak nemlendirmeniz gerekir. Farklı minerallerin eşsiz birleşimiyle oluşan doğal sabunu edinerek cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Çankırı Tuz Lamba 250 g saf kristal tuz sabunu yorumlarını okuyabilirsiniz. Çankırı Tuz Lambası’nın hazırladığı kristal tuz sabununu uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.