Canon Eos M50 Mark Ii 15-45mm Lens Kit

21.999 TL

Ürün Bilgileri

Canon Eos M50 Mark Ii 15-45mm Lens Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prime Teknoloji Satıcı Ünvanı: EMRAH YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680999095
    Bu ürün Prime Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tutkunuzu öne çıkarın! Akıllı telefon kalitesinin ötesine geçerek vloglardan canlı yayınlara, selfie'lerden fotoğraflara kadar şimdiye kadarki en iyi içeriklerinizi yaratın. Oluşturduğunuz içerik ne olursa olsun, kendinizi kalabalıktan ayırın ve izleyicilerinize özel içerikler sunun. EOS M50 Mark II
  • fotoğraf, video ve canlı yayın çekiminin yanı sıra takipçilerinizle bağlantı kurmanız için size daha fazla yol sunar.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 20 - 25 Mp
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Lens 15 - 45 mm
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Kameralar, ışığı yakalayıp görüntüye dönüştüren cihazlardır. Hayatınızdaki önemli anları ya da hoşunuza giden olayları ölümsüzleştirmenizi sağlar. Bu nedenle kamera tercihinizin kullanışlı ve yenilikçi olması önemlidir. Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili),gelişmiş özellikleri ve sunduğu kolay kullanım ile öne çıkar. Aynasız yapısı sayesinde ışığı yakalamaya yardımcı olur. Bunun yanı sıra elektronik vizörde EVF veya arka LCD ekranda görüntülenebilen, dijital verilere dönüştürmek amacıyla bir sensör kullanır. Canon M50 Mark 2; prizma sistemi aynasız olduğu için küçük, hafif ve kompakttır. Bu sayede seyahat ve günlük fotoğrafçılık için ideal şekilde kullanılabilir. Otomatik odaklama ve kaliteli çekim özelliği sunan modele kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Değişken açılı ekran
  • Otomatik odaklama
  • Kesintisiz fotoğraf çekimi

Hayatınızı Kolaylaştıran Canon EOS M50 Mark II Özellikleri

Hayatınızı Kolaylaştıran Canon EOS M50 Mark II Özellikleri

Canon SLR fotoğraf makinesi, 24,1 megapiksel APS-C CMOS sensörü ile çarpıcı ayrıntılara sahiptir. Aynı zamanda yüksek çözünürlük ve netlik sunduğundan muhteşem görüntüler yakalar. Ek olarak hızlı hareket eden nesneleri çekerken dahi keskin görüntüler yakalamayı kolaylaştırır. Dual Pixel teknolojisine sahip olan bu tasarım, hızlı odaklama sağlar. Görüntü sensörünün üzerinde bulunan dahili faz algılama pikselleri sayesinde kontrast algılama yöntemi kullanılır. Canon M50 15-45 mm modelinin dikkat çeken özelliklerinden biri de yüksek kalitede video çekebilmesidir. Makine, 24p'de 4K UHD video ve 60p'de Full HD video kaydederek müşterilere hem akıcı hem de sinematik hareketle çarpıcı çekimler yapma olanağı sunar. Çekimlerinizin kalitesini arttıracak doğal ve net ses sağlayan dahili bir stereo mikrofonuna da sahiptir. Farklı modları sayesinde büyük konfor sağlar.

Memnuniyet İçeren Canon EOS M50 Mark II Yorumları

Memnuniyet İçeren Canon EOS M50 Mark II Yorumları

Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) kullananların geri dönüşlerini incelediğinizde pozitif yorumlar ile karşılaşabilirsiniz. Cihazın sahip olduğu değişken açılı dokunmatik LCD ekran, ters çevrilebilir ve döndürülebilir. Farklı açılardan çekim yapmayı kolaylaştırması sebebiyle müşteriler rahat eder. Kayıt esnasında kendinizi görmeniz açısından kullanışlıdır. Buna ek olarak üst seviye oto portre çekmenize imkan sağlayan Selfie modu da son derece etkileyici bir avantajdır. Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) yorumlarına göz attığınızda müşterilerin yerleşik Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerinden memnun kaldıklarını görebilirsiniz. Bu sayede fotoğraflarınızı ve videolarınızı arkadaşlarınızla ya da ailenizle kolayca paylaşabilirsiniz. Kamerayı uzaktan kontrol edip görüntüleri telefonunuza ve tabletinize kolayca aktarabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Canon EOS M50 Mark II Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Canon EOS M50 Mark II Fiyatı

Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) fiyatı, bütçe dostu olması ile beğeni toplar. Mükemmel performans ve fiyat dengesi sunan bu ürün, yüksek kaliteli görüntüler ile videolar üreten sağlam bir kameradır. Otomatik odaklama sisteminin hızlılığı ve hassaslığı sayesinde kamera, saniyede 10 kareye kadar çekim yapar. Ayrıca düşük ışık koşullarında flaş kullanmaya gerek kalmadan fotoğraf çekmenizi sağlayan geniş ISO aralığına sahiptir. Profesyonel ya da amatör müşterilere hitap eden bu model, mükemmel performans dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Kullanım kolaylığının ve çok yönlü özelliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Trendyol’dan bütçenize uygun şekilde Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM fotoğraf makinesi (Canon Eurasia garantili) satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.