çapariav Boru Kurdu Salamura (35 ADET) 1 Kavanoz

350 TL
(10 TL / adet)

Ürün Bilgileri

çapariav Boru Kurdu Salamura (35 ADET) 1 Kavanoz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Capariav Satıcı Ünvanı: EMİRKAN EMİROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340842033
    Bu ürün Capariav tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SALAMURA BORU KURDU : Salamura boru kurdunun, canlı yemlere oranla daha uzun süre dayanınıklı olduğu gibi bozulma riski de yoktur. Böylece istediğiniz her mevsimde de yanınızda bulundurabilir ve kullanabilirsiniz. Salamura boru kurdu, kavanoz şişe içerisinde muhafaza edilmektedir. Kavanoz içerisinde, yaklaşık 35 adet salamura boru kurdu yem bulunmaktadır. Serin ve güneş görmeyen bir yerde saklanılması uygundur. Salamura boru kurdu
  • çupra, levrek, eşkina, mırmır, karagöz, mercan ve benzeri bir çok balık avında kullanılan bir yem türüdür ve oldukça kullanımı kolay bir yem çeşididir. Bibi yem türüne verimlilik bakımından benzerliğinden dolayı en çok tercih edilen yemler arasında bulunur . Çapari av olarak bir tavsiyemiz : yem takma şişiyle canlı veya cansız yemlerinizde kopma, parçalanma, ezilme gibi oluşabilecek sorunları önlemek için ve yemlerinizi rahatlıkla olta iğnenize takabilmek adına yem şişi kullanmanızı tavsiye ederiz

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Çapariav Salamura Boru Kurdu 5'lik Borukurdu Salamura

Çapariav boru kurdu salamura balık avında kullanılan etkili bir balık yemidir. Doğal havzasında gelişim sürecini tamamladıktan sonra özenle toplanır. Denizlerdeki neredeyse tüm balık türlerini avlayabileceğiniz bu yem salamura olduğu için uzun süre saklama koşullarına da sahiptir. Salamura olması sayesinde iğne ucuna takılırken ve takıldıktan sonra dağılma yapmadan kullanılabilir. Hem yem tasarrufu hem de ekstra bir zahmetten kurtarır. Oldukça pratik bir yöntemle balık avlayacağınız bu yem balıkları oltanıza çekmek için etkili olacaktır.

 
  • Doğal gelişim sürecinde geliştiği için balıkları çekmek daha kolaydır.
  • Uzun süre saklanabildiği için istediğiniz zaman kullanılabilir.
  • Salgıladığı maddelerin etkisi sayesinde ister gündüz ister gece avlanabilirsiniz.

Çapariav Salamura Boru Kurdu 5’lik Salamura Özellikleri

Çapariav Salamura Boru Kurdu 5’lik Salamura Özellikleri

1 kavanoz boru kurdu salamura doğal bir gelişim sürecinden geçerek elde edilen doğal bir balık yemi olarak bilinir. 1 kavanoz içerisinde bulunan 35 adet boru kurdu salamurası istediğiniz her an kullanıma hazır özelliktedir. Boru kurdunun sahip olduğu fosfor maddesi sayesinde balıklar oltanıza özel bir ilgi gösterecektir. Salamura olması yumuşaksı yapıdan uzaklaşarak olta iğnesinin ucuna takılırken dağılmayacaktır. Ayrıca salamura özelliği sayesinde her an her dakika kullanıma hazırdır. Canlı yemlerin aksine bozulma riski barındırmadan balık avınızı kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. Bununla birlikte canlı yemler için belirtilen yaşam ve çürüme süresi bulunmadığı için uzunca bir süre avlarınızda size eşlik edebilir. Bu özelliği sayesinde balık avcısı için avantaj sağlar. Uzun süre iyi durumda tutmak için salamura koşullarına zarar vermeden kullanabilirsiniz.

 

Çapariav Salamura Boru Kurdu Salamura Kullanımı

Çapariav Salamura Boru Kurdu Salamura Kullanımı

Çapariav boru kurdu salamura (35 adet) kullanımı oldukça pratiktir. Salamura halde bulunan ürünü kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey oltanızdır. Hazır halde bulunan boru kurdunu istediğiniz an kullanabilirsiniz. Doğal bir yem olduğu için hemen denizdeki balıkların dikkatini çeker. Etkili bir balık yemi olarak boru kurdu iğne ucuna özenle takıldıktan sonra yem ipinin bağlanıp bağlanmadığına dikkat edilmelidir. Tüm açılardan, hızlı ve zahmetsiz bir şekilde balık tutmanızı sağlar. Yemi oltaya tam olarak taktığınızdan emin olmalısınız. Yapay yollarla üretilmiş balık yemlerinden daha fazla balık çekecek olan bu yem hem kullanım açısından hem de balıkları oltaya çekme konusunda oldukça pratiktir. Sonraki avlarınızda da etkili sonuçlar almak için ürünü doğru saklama koşullarında sakladığınızdan emin olmalısınız ve salamura özelliğini kaybetmemesi için gerekli özeni göstermelisiniz.

 

Çapariav Salamura Boru Kurdu Salamura Fiyatı ve Yorumları

Çapariav Salamura Boru Kurdu Salamura Fiyatı ve Yorumları

Çapariav boru kurdu salamura (35 adet) fiyatı incelendiğinde balık avı tutkunu olan neredeyse herkesin bütçesine hitap edebilir. Ayrıca kavanoz içerisinde bulunan yem adeti ve kampanyalı fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda oldukça makul bir fiyattan satışa sunulmaktadır. Doğal gelişimini tamamladıktan sonra özenle toplanıp büyük bir çaba ile salamura edilen boru kurdu neredeyse her balığı tutmanızı sağlayan mükemmel bir yemdir. Kullanımı esnasında yanında başka bir yem olmaksızın kullanım avantajı sağlayan yem oldukça rahat bir şekilde kullanılabilir. Çapariav boru kurdu salamura (35 adet) yorumları göz önünde bulundurulduğunda ürünün balık avı tutkunları arasında popülerliği göze çarpmaktadır. Kullanıcılarından aldığı yüksek memnuniyet ürünün tercih edilirliği ve kalitesini kanıtlar niteliktedir. Ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.