Carino E Bella C7 Long Time Erkek Kremi 15 ml Ikili Set

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Carino E Bella C7 Long Time Erkek Kremi 15 ml Ikili Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Özellikleri Yan Etkisiz: Doğal ve güvenli içerikleri sayesinde yan etkisizdir, güvenle kullanabilirsiniz. Kolay Kullanım: Pratik formu sayesinde istediğiniz zaman ve yerde kolayca kullanabilirsiniz. Tahriş Etmeyen: Hassas ciltlere uygun olarak tasarlanmış olup, tahriş etmeden konforlu bir kullanım sunar. Nasıl Kullanılır? Kullanımı oldukça basittir. İlişkiye girmeden yaklaşık 10-15 dakika önce, yeterli miktarda ürünü erkek genital organı başı bölgesine sürün ve eşit şekilde dağıtın. Uygulamanın ardından ürünün emilmesi için 15dakika bekleyin ve sonrasında yıkamanızı veya silmenizi tavsiye ederiz. İlk defa kullananlar için küçük bir miktarla başlayıp, gerektiğinde artırmaları tavsiye edilir. Güvenli ve Etkili:Doğal içeriklerle formüle edilen ürünümüz, güvenli ve etkili sonuçlar sunar. Yan etki riski minimumdur. Tahrişsiz Kullanım: Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiştir ve tahriş yapmaz. İçerik:Aqua, butyrospermum parkıı butter, glycerın, glyceryl stearate,ceteareth-25, cetearyl alcohol, dımethıcone, undecane, trıdecane, panthenol,allantoın, parfum, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tetrasodıumedta, phenoxyethanol, ethylhexylglycerın.
Geri Bildirim Ver