Casio Hesap Makinası Bilimsel Fx-3650p

1.199 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.198 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450,30 TL1.280,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.265,93 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Hesap Makinası Bilimsel Fx-3650p

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hesap makinası bilimsel fx-3650p

Ürün Özellikleri

  • Tip Bilimsel
Geri Bildirim Ver

Casio 210083900 Fx-3650p Bilimsel Hesap Makinası

Casio FX-3650PII bilimsel hesap makinesi birçok farklı matematiksel işlem için kullanılabilir. Söz konusu cihaz özellikle detaylı hesaplamaların yapıldığı ve karmaşık formüllerin uygulanması gerektiği alanlarda tercih edilebilir. Bu makine sayesinde hem matematiksel hem de mantıksal hesaplamaları pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Sahip olduğu birçok fonksiyon ile dikkatleri üzerine çeken Casio marka ürün, eğitim ve iş amaçlı kullanılabilir. Bu hesap makinesi sayesinde birçok karmaşık işlemi çok kısa bir zaman diliminde gerçekleştirebilirsiniz. Söz konusu hesap makinesini kullanarak hem iş hem de eğitim alanındaki başarınızı artırabilirsiniz. Casio FX-3650PII bilimsel hesap makinesini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Ağırlık ve ölçü: 95 gram, 80 x 162 x 11.1 mm
  • Pil türü: LR44
  • Fonksiyon sayısı: 308

Casio FX-3650PII Bilimsel Hesap Makinesinin Özellikleri Neler?

Casio FX-3650PII Bilimsel Hesap Makinesinin Özellikleri Neler?

Casio markasının FX-3650PII model hesap makinesi oldukça fonksiyonel bir üründür. Söz konusu cihazın ayırt edici özelliği bilimsel hesaplama makinesi oluşudur. Çok fonksiyonlu olarak da adlandırılan olan bu ürünler standart hesap makinelerinin yetersiz kaldığı işlemleri gerçekleştirmek için kullanılır. Casio FX-3650PII hesap makinesi 308 adet fonksiyona sahiptir. Bu fonksiyonlar; integral, permütasyon, diferansiyel ya da kombinasyon gibi kapsamlı işlemleri içerir. Ayrıca söz konusu ürünün fonksiyonları arasında temel, parantezli, kesir ve karşılıklı hesaplama gibi farklı formüllerin olduğu işlevler de mevcuttur. Dijital ekranında 2 satıra sahip olan hesap makinesinde, yapılan işlemleri ve sonuçlarını rahatlıkla görebilirsiniz. Böylece arka arkaya yapılan işlemler sırasında karışıklık yaşanması önlenir. Dilerseniz Casio FX-3650PII bilimsel hesap makinesi üzerindeki tuşlardan yararlanarak önceki adımları görüntüleyebilir ve verileri düzenleyebilirsiniz.

Casio FX-3650PII Bilimsel Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX-3650PII Bilimsel Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio FX 3650PII hesap makinesi sahip olduğu birçok farklı özellik sayesinde kullanışlı bir üründür. Söz konusu ürün ile 10 haneli katsayılar ve 2 basamaklı üslü sayılar ile çeşitli işlemler yapılabilir. Böylece cihazın hesaplama yapabildiği sayı aralığı oldukça yüksek olur. Bu sayede Casio hesap makinesini muhasebe ya da ticaret alanında çalışan kişiler de kullanabilir. Hesap makinesinin fonksiyonları arasında yuvarlama, irrasyonel sayı hesaplama ve faktöriyel fonksiyonu bulma gibi birçok işlev mevcuttur. Ürünün ayırt edici özelliklerinden bir diğeri ise hem güneş enerjisi hem de pil kullanılarak çalışabilmesidir. Söz konusu ürünün ön yüzünde güçlü bir güneş paneli mevcuttur. Bu aparat sayesinde Casio FX-3650PII bilimsel hesap makinesi, ışığı elektrik enerjisine dönüştürür. Bu kullanıcıya pil tasarrufu sağlar. Yalnızca ışık yeterli olmadığı zaman cihaz pille çalışır.

Casio FX-3650PII Bilimsel Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio FX-3650PII Bilimsel Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Genel olarak ufak ebatlarda bir ekrana sahip olan hesap makinelerinde çözünürlük oldukça önemlidir. Casio FX-3650PII bilimsel hesap makinesinin dijital ekranı yüksek çözünürlüklüdür. Bu sayede ekranda yazan veriler kolayca görülebilir ve birbirinden ayırt edilebilir. Casio, 1946'da kurulan ve Japonya menşeli bir şirkettir. Şirket 1957 yılında ilk elektronik kompakt hesap makinesini üretmesiyle bilinir. Kuruluşundan bu yana kalitesinden ödün vermeyen firmanın ürünleri hâlen popülerliklerini korur. Söz konusu firma sektöründe uzmandır ve kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak hesap makinelerini tasarlar. Dilerseniz Casio FX 3650PII hesap makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bu bilimsel hesap makinesine sahip olmak için Trendyol üzerinden son derece hızlı bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma şansını elde edebilir ve güvenli ödeme seçeneklerinden faydalanarak ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.