Cassa Mavi Telli Dosya 50'li Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
120,51 TL
801 TL'ye 100 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
195 TL133 TL
2 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cassa Mavi Telli Dosya 50'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cassa Telli Dosya 50 li Mavi Renk Bu ilan

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Şeffaf / Poşet
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Cassa PRA-174775-9461 Mavi Telli 50'li Paket Dosya

Cassa 50'li paket mavi telli dosya seti; çeşitli belgelerin saklanmasını ve korunmasını sağlar. Bu ürün; okullarda, iş yerinde, ofislerde ve kurumsal dairelerde sıklıkla kullanılan çok amaçlı arşivleme gereçleri arasında yer alır. Bir paket içerisinde, toplam 50 adet Cassa telli dosya bulunur. Dosyaların tamamı mavi renkte olur. Ürünler, telli klasör içerisinde kullanmaya elverişli tasarlanır. İçerisinde çok sayıda evrak yerleştirilebilir. Set, A4 boyutundaki belgelere uygun olarak üretilir. İçerisine çok sayıda şeffaf dosya takılabilir. Dosyaların sol üst kısmında, içerik yazılabilecek karton kısım yer alır. Bu özellik, sınıflandırma işlerini kolaylaştırır.

  • Kullanım: Telli klasöre uygunluk
  • Özellik: Kaliteli metal kilit
  • Ebat: A4 boyut

Cassa 50'li Paket Mavi Telli Dosyanın Özellikleri Neler?

Cassa 50'li Paket Mavi Telli Dosyanın Özellikleri Neler?

Cassa 50'li mavi dosya seti, işlevsel özelliklere sahip olur. Bir paket içerisinde, 50 adet dosya yer alır. Çok parçalı olması, uzun süreli kullanıma imkân verir. Dosyaların ön kısmı şeffaf plastik materyalden üretilir. Arka kısmı ise canlı mavi renge sahip olur. Şeffaf ön kapak kısmında, şerit hâlinde isimlik bulunur. Karton isimlik, dosya içerisinden çıkarılıp üzeri doldurulduktan sonra geri takılır. Dosya üzerinde iki adet delik yer alır. Bu delikler, ürünü telli klasör içerisine yerleştirmek amacıyla üretilir. Dosyaları, nizami biçimde klasör içerisinde saklamak isteyenler, bu özelliği kullanabilir. İç kısmında iki adet metal çubuk yer alır. Kâğıtlar olduğu gibi veya şeffaf dosya içerisine konarak ürüne kolayca takılabilir. Son aşamada ise çubukları bükerek kapatmak gerekir.

Cassa 50'li Paket Mavi Telli Dosya Kullanışlı ve Sağlam mı?

Cassa 50'li Paket Mavi Telli Dosya Kullanışlı ve Sağlam mı?

Cassa 50'li paket mavi telli dosya, yüksek kalite materyallerden üretilir. Oldukça uzun ömürlü olan arşivleme gereci, esnek bir yapıda olup kolay yerleştirilir. Kullanışlı ham maddesi sayesinde, dosya içerisine yerleştirilen kâğıtlar, zarar görmeden uzun süre istiflenebilirler. Ürünün içerisindeki metal çubuk da oldukça kaliteli ve dayanıklı olur. Kullanım aşamasında kırılma kopma gibi sorunlar ortaya çıkmaz. Sağlam yapısı sayesinde evrakları, kilitli biçimde dosya içerisinde tutabilirsiniz. Cassa 50'li mavi dosya üzerindeki şeffaf kapak, belgeleri her açıdan korur. Lekelenme ve çevresel faktörlere karşı belgeler, dosya içerisinde güvenle saklanabilir. Ürünler, büyük karton klasöre takılarak uzun yıllar muhafaza edilebilir. Ayrıca, dosyaların tek başına kullanımı da mümkün olur.

Cassa 50'li Paket Mavi Telli Dosyayı Kimler Tercih Eder?

Cassa 50'li Paket Mavi Telli Dosyayı Kimler Tercih Eder?

Cassa 50'li paket mavi telli dosya, geniş bir alıcı kesimine hitap eder. Özellikle okullarda öğrenci ve öğretmenler tarafından tercih edilir. Hem kurumsal işlerde hem de ödev teslimi gibi süreçlerde işleri kolaylaştırır. Çalışmaları biriktirmek ve sunum yapmak için telli dosyalarda faydalanmak mümkün olur. Cassa telli dosya, iş yerlerinde de yoğun olarak kullanılır. Hukuk büroları, muhasebe ofisleri, reklam şirketleri gibi iş yerlerinde belgeleri saklamak için temel kırtasiye gereçleri arasında yer alır. Cassa dosya, devlet kurumlarında yasal süreçleri ilerletirken düzenlenen belgeleri saklamak için de tercih edilir. Bu ürünü, kişisel ihtiyaçlar için kullanmak da mümkün olur. İş başvuruları, toplantı hazırlıkları, ödevler, makbuz ve fatura saklama işleri, bu dosya seti ile daha pratik hâle gelir. Cassa 50’li paket mavi telli dosya yorumları incelendiğinde kullanıcıların, ürünün çok yönlü olması açısından beğendiği görülür. Siz de ürün hakkında daha fazla bilgi almak için kullanıcı dönütlerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Cassa 50'li mavi telli dosyayı, Trendyol güvencesiyle hızla satın alabilirsiniz.