Caudalie Detox Maskesi 75 ml 3522930001805

1.199 TL

Ürün Bilgileri

Caudalie Detox Maskesi 75 ml 3522930001805

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczasepeti Satıcı Ünvanı: MFA GRUP İLAÇ KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620120711800001 Vergi Kimlik Numarası: 6201207118
    Bu ürün Eczasepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detox Maskesi 75 ml 3522930001805 Bu maske cilt kusurlarını ve ciltteki toksinleri gidererek gözeneklerin sıkılaşmasına ve cilt dokusunun yenilenmesine yardımcı olur
  • Pembe kil, üzüm posası ve kahve içerir
  • Paraben, mineral yağ ve renklendirici içermez
  • Kullanım Şekli:
  • Haftada iki kez kalın bir tabaka halinde uygulayınız
  • 5 dakika beklettikten sonra su ile durulayınızAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Caudalie Detox Maskesi 75 ml 3522930001805

Caudalie detox maskesi, ünlü Fransız cilt bakım markası olan Caudalie tarafından geliştirilen bir yüz maskesidir. Maske cildi detoksifiye etmek ve arındırmak için tasarlanmıştır. Gözenekleri temizlemek ve sıkılaştırmak için pembe kil, üzüm posası ve üzüm çekirdeği yağı içerirken cildi çevre kirliliğinden korumak için üzüm çekirdeği polifenollerinden yararlanılmıştır.

 
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Yüz maskesi
  • Gözenekleri sıkılaştırıcı etkili

Caudalie Detox Maskesi 75 ml Özellikleri

Caudalie Detox Maskesi 75 ml Özellikleri

Tüm cilt tiplerine uygun olan maske özellikle yağlı, karma ve donuk ciltler için faydalıdır. Haftada 1-2 kez kullanılması, yüze ince bir tabaka halinde uygulanması ve suyla durulamadan önce 10-15 dakika bekletilmesi önerilir. Bu maske cildi detoksifiye etmeye ve arındırmaya yardımcı olarak daha berrak ve parlak görünmesini sağlamak için düzenli cilt bakım rutininin bir parçası olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Detoksifiye edici yüz maskesinin birçok faydası bulunur. Cildiniz yağlı veya lekeye eğilimli ise, bu maske fazla yağı emer, parlaklığı azaltır ve tıkanıklığı ve lekeleri önlemek için gözenekleri derinlemesine temizler. Caudalie detox maskesi kullananlar bir süre sonra cildinin daha nemli, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuştuğunu görecektir. Caudalie detox maskesi yağları ve toksinleri cilt yüzeyine çekmek ve siyah noktalara neden olabilecek ölü deri hücrelerinin birikmesini önlemek için pembe kil içerir. Bununla birlikte, ekstraksiyon ve eksfoliasyon da cildinizdeki mevcut siyah noktaların giderilmesinde faydalıdır.

 

Caudalie Detox Maskesi 75 ml Kullanımı

Caudalie Detox Maskesi 75 ml Kullanımı

Caudalie Detox maskesi 75 ml kolay bir kullanıma sahiptir. Dilerseniz düzenli cilt bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Çeşitli adımları takip ederek maskeyi cildinize uygulayabilirsiniz. Maskeyi kullanmadan önce her zamanki temizleyicinizle yüzünüzü temizleyerek başlayın. Bu, cildinizin makyaj ve kirden arınmış olmasını sağlayacaktır. Göz ve dudak bölgesinden kaçınarak yüzünüze ince bir tabaka halinde maske uygulayın. Maskeyi uygulamak için parmaklarınızı kullanabilir veya bir fırça yardımı ile maskeyi yüzünüze yayabilirsiniz. Maskeyi 10-15 dakika boyunca yüzünüzde bekletin. Bu süre zarfında maske cildinizde kuruyacak ve sertleşecektir. Yüzünüzü ılık suyla durulayın ve maskeyi çıkarmak için cildinize nazikçe masaj yapın. Maskeyi tamamen çıkardıktan sonra cildinizi bir havluyla kurulayın. Her zamanki tonik, serum ve nemlendiricinizle devam edin. Maskenin haftada 1-2 kez kullanılması tavsiye edilir. Ürüne karşı herhangi bir alerjik reaksiyonunuz olmadığından emin olmak için önce cildinizin küçük bir bölgesinde test etmek her zaman iyi bir fikir olmaktadır.

 

Caudalie Detox Maskesi 75 ml Fiyatları ve Yorumları

Caudalie Detox Maskesi 75 ml Fiyatları ve Yorumları

Caudalie Detoks Maskesi cildi detoksifiye etmek ve arındırmak için tasarlanmıştır. Maske, cildi temizlemeye ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olan pembe kil, üzüm posası ve üzüm çekirdeği yağı içerir. Pembe kil fazla yağı ve kirleri emerken, üzüm marşı ve tohum yağı cildi beslemek ve nemlendirmek için çalışır. Maskenin içindeki üzüm çekirdeği polifenolleri çevre kirliliğine karşı ekstra koruma sağlar. Maske cilde sağlıklı, ışıltılı ve berrak bir görünüm kazandırmak üzere formüle edilmiştir. Ciltteki kirleri ve toksinleri dışarı çekmeye yardımcı olur. Gözenekleri sıkılaştırır ve görünümlerini azaltır. Cilt dokusunu ve tonunu iyileştirir. Cilt için derinlemesine temizlik sağlar. Cildi çevre kirliliğinden korumaya yardımcı olur. Bu maskeyi düzenli olarak kullanarak daha berrak ve ışıltılı bir cilt elde edebilirsiniz. Caudalie detox maske yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyip ürün hakkında diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Caudalie detox maskesi 75 ml fiyatı ve detayları ile Trendyol’da bulunmaktadır.