CC Ahududu Fidanı ( 50-100 Cm Arası ) Tüplü

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

CC Ahududu Fidanı ( 50-100 Cm Arası ) Tüplü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHSAN ÖZTÜRK Satıcı Ünvanı: İHSAN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7120084995
    Bu ürün İHSAN ÖZTÜRK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • .Meyve aroması gayet iyi olup hobi amaçlı her rakım yetiştiriciliği yapılabilir. -Ahududu Fidan Yaşı:Gönderimi yapılan fidanların toplama budama,ilaçlama,toplama gibi işlemlerin daha kolay olması için taç oluşumu aşağıdan yapılmış olup yaşı maksimum 2 veya 3 dür. -Hasat Zamanı:Haziran 3. haftasından sonra.(Hasat tarihi bölgelere göre değişebilir) -Ahududu Fidanı Hobi Amaçlı Dikim Rakımı:Her rakıma kolaylıkla dikimi yapılabilir. -Fidan Gönderimi:Özel tasarım fidan kutusu. -Ahududu Fidanı Üretimi:Doku kültürü,kök ayırma veya daldırma yöntemleri kullanılmaktadır.Aşı yöntemi kullanılmamaktadır. -Ahududu Fidanı Anacı:Ahududu dudu fidanı üretiminde herhangi bir anaç kullanılmamaktadı. -Ahududu Fidan Durumu:Torbalı veya saksılı 12 ay dikilebilir Ahududu Fidanı Mevsimsel Durumu:Ahududu fidanları yaprak döken bir bitkidir.Kışın size ürünler bir dal parçası gibi gelebilir bu durum sizi üzmesin uç kısmını makas yardımıyla kestiğinizde yeşil dokuyu yani canlı dokuyu göreceksiniz.Baharla beraber fidanlar yeşil yapraklı bir şekilde gelir.Sonbahara doğru yapraklar dökmeye yakın gelmektedir. -Ahududu Fidanlarım Geldiğinde Ne Yapmalıyım:Sipariş etmiş olduğunuz fidan kolisini teslim aldığınızda hemen kolisinden çıkartınız.Fidanlarınızı hafifçe sulayın malum yol yorgunudur.Fidanınızı ilerleyen bir tarihte dikecekseniz 2-3 güne bir sulamayı ihmal etmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver