Çelebi Yaprak Menteşe Saten 1,80 Mm Çelik 3 Adet

89 TL

Ürün Bilgileri

Çelebi Yaprak Menteşe Saten 1,80 Mm Çelik 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇELEBİ ONLİNE SATIŞ Satıcı Ünvanı: ÇELEBİ KAPI KOLLARI VE MOBİLYA AKSESUARLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0234090683000001 Vergi Kimlik Numarası: 2340906830
    Bu ürün ÇELEBİ ONLİNE SATIŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik Menteşe modeller katogorisinde bulunan 8021 Çelik Menteşe Cerman ürünümüz ömür boyu eskimeyecek görsel tasarımı ile ev ve işyerlerinize çok estetik bir görünüş katacaktır. · Çelik Menteşe modellerimizde Birinci sınıf hammadde malzemesi olarak Çelik kullanılmıştır. · Çelik Menteşe imalatçı firmaları arasında köklü bir şekilde yer almak için tüm süreçler profesyonel ekiplerce yönetilmektedir. · Ürünümüzü kullanım alanlarında hiç tereddüt etmeden güvenle kullanabilirsiniz. · Ürünümüzü düz kapılarda okka menteşe yerine kullanabilirsiniz. · Kapılarda yer açılmasına gerek kalmadan kullanıldığı için çok tercih edilmektedir. · Sağ ve sol kapılar için de kullanılabildiğinden dolayı sağı ve solu ayrı değildir. · Çelikten yapıldığı için yük taşıma kapasitesi alüminyum menteşelerden daha fazladır. · Üründe Birinci sınıf malzeme kullanıldığı için darbe ve kırılmaya karşı dayanıklılık seviyesi oldukça yüksek düzeydedir. · Kırılmaya ve paslanma tepkimesine karşı dayanıklı olduğundan dolayı uzun yıllar boyunca ev ve iş yerlerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. · Ürünün temizliğini için , ürünü nemli bir bez yardımı ile silmeniz ardından kurulama işlemini yapmanız yeterli olacaktır. · Ürünlerimizi sadece çamaşır suyu, tuz ruhu gibi kimyasal malzemelerle temas ettirilmemesi önemle rica olunur. · Kimyasal malzemelerle temas halinde ürün garanti kapsamından çıkmaktadır. · Ürünün garanti süresi 1 yıl olarak belirlenmiş bulunmaktadır. · Ürünlerimizin tümü , alanında uzman arkadaşlar tarafından kalite kontrol prosesinden geçirildikten sonra paketleme işlemine tabi tutulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Menteşesi
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver