Ceresit Cs 225 Silikon Şeffaf 280 G

64,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
73,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ceresit Cs 225 Silikon Şeffaf 280 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAYİDEN Satıcı Ünvanı: PLUS PRO META KIRTASİYE HIRDAVAT OTOMOTİV VE YAPI KİMYASALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730077596400001 Vergi Kimlik Numarası: 7300775964
    Bu ürün SANAYİDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ceresit CS 225 Silikon Şeffaf 280 G Geniş kullanım alanına sahip nemle kürleşen tek komponentli silikon mastik. Hareketli derzler, kapı-pencere (ağaç, metal, PVC ,vb.) aralıklarında dolgu, yalıtım ve yapıştırma amaçlı, cam, metal, PVC ve seramik yapı malzemelerinde
  • banyo ve mutfaklarda fayansların suya maruz kalabilecek birleşim yerlerinde, ısı, nem gibi etkenler nedeni ile genleşme ve büzüşmeye maruz kalabilecek tüm yapı elamanlarının birleşim yerlerinde kullanılır. Özellikler Tek komponentlidir. Nemle kürleşir. Daimi elastikiyetini korur. Yaşlanma ve UV ışınlarına dayanıklıdır. Yüksek mukavemetlidir.
Geri Bildirim Ver

Ceresit Silikon Şeffaf Cs225 280 gr 03511

Silikonlar, müşteriler tarafından genel olarak dolgu malzemesi olarak kullanılan ürünlerdir. Farklı şekillerde kullanım sunabilen silikonlar katı parçalar halinde üretilerek ısıl işlem sonrasında kullanıma hazır olabildikleri gibi direkt olarak sıvı olarak da üretilebilmektedir. Silikonların kendi aralarında farklı kullanım şekilleri sunması dekorasyona uygunluk veya işlemlerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak adına değişiklik gösterebilmektedir. Katı halde bulunan silikonlar genel olarak yapıştırma ve sabitleme işlemleri için kullanılırken sıvı formda olan silikonlar tadilat yapanların isteklerine göre dolgu ve yapıştırma işlemlerinde kullanılabilmektedir. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan silikonlar özellikleri ve güçleri ile değişiklik gösterebilmesine karşın Ceresit silikon şeffaf seçenekleri pek çok kişi tarafından tercih edilebilen ürünler arasında yer alır. Kullanım alanları arasında mutfak ve banyolar önemli bir yere sahip olurken müşterilerin isteklerine göre farklı alanlarda da kullanılabilmektedir. 225 üretimleri esas alınarak imal edilen silikon kapı, pencere, mermer gibi geniş kullanım alanı sunmaktadır.

  • Geniş kullanım alanı
  • Sıvı silikon
  • Uygun fiyat

Ceresit Tarihçe ve Silikonlar

Ceresit Tarihçe ve Silikonlar

Yapı sektörünün önemli üreticilerinden birisi olan Ceresit su ve ısı yalıtımı malzemeleri üretimi yapan firmalardan bir tanesidir. Uzun yıllardır inşaat ve yapı alanında ürün imal eden marka kalitesi ile dünyanın pek çok ülkesinde satışlarına devam ederken aynı zamanda müşterileri tarafından sıklıkla tercih edilen firmalardan da bir tanesidir. Yalıtım malzemeleri konusunda öncü olan Ceresit markası müşterilerinin isteklerine göre değişkenlik gösteren malzemeleri ile alanında lider markaların başında gelmektedir. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip eden marka yenilikçi üretimleri ile herkes tarafından kullanılabilen yalıtım malzemelerinin üretimi yapmaktadır. Yalıtım malzemeleri arasında önemli bir yere sahip olan silikon üretimi konusunda dikkat çeken marka Ceresit CS 225 silikon şeffaf üretimleri ile yapı malzemeleri konusunda uzmanlığını göstermektedir. Ceresit şeffaf silikon 280 ml amatör ve profesyonel müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılabilen silikon, özellikleri ve ölçüleri ile uzun süreli kullanım vadetmektedir.

Ceresit Silikon Özellikleri

Ceresit Silikon Özellikleri

Silikonlar geniş özellikleri ile direkt olarak yapı malzemesi olarak kullanılabildiği gibi aynı zamanda amatör kişiler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Ceresit silikon özellikleri markanın üretimde tercih ettiği teknikler ve birleştirilen materyaller nedeniyle değişiklik gösterebilmektedir. Silikonlar genel olarak suya dayanıklılık gösteren ürünler olmaları nedeniyle balkon, mutfak ve banyolarda sıklıkla kullanılmaktadır. Kullanılacağı alanlara göre de değişiklik gösteren yoğunluk değerlerine sahip olan silikonlar ağırlıklı olarak 225 değerinde üretilmektedir. Bu değer yoğun forma sahip olurken hava ile temasında sertleşerek yapışır ve uzun yıllar sorunsuzluk vadeder. Ceresit Silikon Şeffaf CS225 280 gr olması sebebiyle de uzun dönemler kullanılabilmektedir. Profesyoneller için kullanımlarda hızlı tükenebilecek olan 280 gramlık ürün amatör kişiler için uzun süreler rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kullanım sonrasında hava ile temasının kesilmesi gereken ürün hava almadığı durumlarda rahatlıkla tekrar tekrar kullanılabilmektedir.

Ceresit Silikon Şeffaf CS225 280 Gr Yorum

Ceresit Silikon Şeffaf CS225 280 Gr Yorum

Ceresit Silikon Şeffaf CS225 280 gr yorum bilgileri Trendyol üzerinde bulunabilmektedir. Genel olarak üretimi yapılan ürünler ile ilgili yorumlar kullanım deneyimlerine göre değişiklik gösterebilmesine karşın ürünün özellikleri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Müşteriler tarafından yapılan yorumlar arasında ürünün formu, kullanımı ve deneyimler yer almasına karşın fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilir. Ceresit Silikon Şeffaf CS225 280 gr satın al işlemi ile birkaç kolay adımda ürüne ulaşılabilinir. Profesyonel ya da ufak çaplı onarım işlemlerinde kullanıma uygun Ceresit Silikon, her bütçeye uygun fiyat aralığı ile sizlere sunulur. Üstelik kullanıldığı alanlarda uzun yıllar sorunsuz olarak kalabilmektedir. Belirli dönemlerde Ceresit Silikon Şeffaf Cs225 280 gr indirim ve kampanyalar ile satışa sunulur ve pek çok müşteri tarafından satın alınabilmektedir.