Chanel LA BASE MATIFIANTE - MÜKEMMELLEŞTİRİCİ MAKYAJ BAZI MATLAŞTIRICI - NEMLENDİRİCİ

3.499 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Chanel LA BASE MATIFIANTE - MÜKEMMELLEŞTİRİCİ MAKYAJ BAZI MATLAŞTIRICI - NEMLENDİRİCİ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DHARMA ELA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: GÖKSEL ÇEBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2330307722
    Bu ürün DHARMA ELA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN LA BASE MATIFIANTE, hem cildi matlaştırmak hem de gün boyu cildi nemlendirmek için tasarlanmış son derece mükemmelleştirici bir bazdır. Cilt her geçen gün daha da pürüzsüzleşir. CHANEL Hydra Protect kompleksi ile zenginleştirilmiş LA BASE MATIFIANTE, cildi 12 saate kadar* nemlendirmeye yardımcı olan hiyaluronik asit ve antioksidan özellikleriyle bilinen mavi mikro algler ile güçlendirilmiştir. Annatto tohumları ve deniz şekeri ile formüle edilen LA BASE MATIFIANTE gözenekleri anında minimize eder, cildi matlaştırır ve cildin kalitesini ve dokusunu günden güne iyileştirir. Ultra ferah jel formülü cilde anında tazelik ve konfor hissi verir, cildi makyaja mükemmel bir şekilde hazırlar. *15 kadın üzerinde gerçekleştirilen enstrümantal test. İÇİNDEKİLER LA BASE MATIFIANTE CHANEL Hydra Protect kompleksi ile zenginleştirilmiştir: - Gün boyu süren anında nemlendirme sağlayan hiyaluronik asit. - Antioksidan özellikleriyle bilinen mavi mikro-algler. Bunun yanı sıra iki aktif bileşen: - Gözeneklerin görünümünü azaltmaya ve cildi matlaştırmaya yardımcı olan Annatto tohumları. - Cilt kalitesini ve dokusunu günden güne iyileştirmeye yardımcı olan deniz şekeri. UYGULAMA ULTRA LE TEINT fondötenden önce kullanılan LA BASE MATIFIANTE, kusursuz makyajın ilk temel adımıdır. Fondöten uygulamadan önce, LA BASE MATIFIANTE'ı parmak uçlarınızla yüzün ortasından dışarıya doğru uygulayın, T bölgesine ve matlaştırılması gereken diğer bölgelere özellikle dikkat edin. Formülü pürüzsüzce kayar ve cilde nüfuz ederek makyajın uygulanmasını kolaylaştırır. Kusursuz rutinin bir sonraki adımı ULTRA LE TEINT fondöteni 2-IN-1 FOUNDATION BRUSH FLUID AND POWDER N°101numaralı fırça ile uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver