5
Oyun Hamurları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

ChildGen Doğal Oyun Hamuru - 6lı 6x125 Gr Vakumlu Kartuş Paket - (ecopack-refill)

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ChildGen Doğal Oyun Hamuru - 6lı 6x125 Gr Vakumlu Kartuş Paket - (ecopack-refill)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ChildGen Satıcı Ünvanı: GEN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391063895500001 Vergi Kimlik Numarası: 3910638955
    Bu ürün ChildGen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğamıza sahip çıkıyoruz çünkü çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras tertemiz bir yeryüzü! Artık ilk siparişinizde ki hamur kaplarınızı atmıyorsunuz, 2. Siparişinizde size özel vakum teknolojisi ile hazırladığımız tamamen gıda uyumlu, %100 geri dönüştürülebilen ve steril paketlere koyulmuş hamurlarımızdan alabiliyorsunuz. Kutularımıza uygun olarak hazırlanan 125 gramlık bu paketlerimiz size teslim edildikten sonra bir önceki siparişinizden kalan kutularına koyup çocuklarımıza veriyoruz Böylece çok daha az atık ile sıfır atık projesine katkı sağlıyoruz hem deçok daha uygun fiyat ile hamurlarımıza ulaşabiliyorsunuz Evlerinizde kap yoksa torbalarımız zipli olduğu için tekrar içine yerleştirebilirsiniz. Ayrıca paketlerimiz özel olarak vakumlandığı için çok uzun süre hiç açılmadan da saklama imkanı sunuyor. Oyun hamurunda bir devrim olan bu projemizi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu dünya hepimizin ona iyi davranalım. Tamamen doğal malzemelerden uretilmiştir. Ev yapımı ve el yapımıdır. Uzun omurlu ve ıpeksi dokuya sahiptir. Içindekiler
  • %100 buğday unu, içme suyu, tuz, bitkisel yag, gıda boyası,gıda aroması, krem tartar. Ce, ıso gıda güvenlik belgeli ilk oyun hamurudur. Non-Toxic ve saglık testlerinden sorunsuz gecmistir. Türkiye'de ilk ve tek ıntertek laboratuvarından alınmış +10 ay içerik güvenliği onaylı oyun hamuru markasıdır. 125 gramlık 6 adet oyun hamuru kartuşu içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Paket İçeriği 9'lu
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver