Çizgi Cam Balkon Sistemleri Konfor Kollu Kilit Sistemi ( Cam Balkona Özel )

1.500 TL

Ürün Bilgileri

Çizgi Cam Balkon Sistemleri Konfor Kollu Kilit Sistemi ( Cam Balkona Özel )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ShopWay Satıcı Ünvanı: TASARIM YAPI MALZEMELERİ DOĞRAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0825035712600010 Vergi Kimlik Numarası: 8250357126
    Bu ürün ShopWay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geleneksel cam balkon sistemlerindeki eski tip telli kilitlerin yerini almak için tasarlanan yeni nesil alüminyum kanallı pratik ve güvenli kilit sistemimiz, modern yaşamın gereksinimlerine uygun mükemmel bir çözümdür. Eski telli kilitler zamanla aşınabilir ve kullanımı zor olabilirken, alüminyum kanallı kilit sistemimiz, kullanıcıya daha rahat ve güvenli bir deneyim sunar. Bu sistem, sağlam alüminyum kanalların kullanılmasıyla dayanıklılığı artırırken, pratik tasarımıyla da kullanım kolaylığı sağlar. Alüminyum kanallı kilit sistemi, montajı kolaydır ve mevcut cam balkon sistemlerine uyum sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Kullanıcılar, kilit mekanizmasını kolayca açıp kapayabilir ve istedikleri zaman balkonlarını güvenle kullanabilirler. Güvenlik açısından da önemli bir özellik sunan bu sistem, sağlam yapısıyla dışarıdan gelen potansiyel tehlikelere karşı ek bir koruma sağlar. Ayrıca, çocukların ve evcil hayvanların güvenliği için de ideal bir çözümdür. Yenilikçi alüminyum kanallı kilit sistemimiz, estetik görünümüyle de mekana değer katar. Modern tasarımı, cam balkonları daha çağdaş ve şık hale getirirken, kullanıcıların yaşam alanlarına modern bir dokunuş sağlar. Sonuç olarak, eski tip telli kilitlerin yerine geçen alüminyum kanallı pratik ve güvenli kilit sistemimiz, kullanıcıların güvenliğini ve konforunu ön planda tutar. Güvenilirlik, dayanıklılık ve estetik açıdan mükemmel bir deneyim sunar. Sizin siparişte tek yapmanız gereken ölçüm ve montaj videomuzu izleyerek ölçüyü doğru bir şekilde almak, ve size gelen ürünü kendi temin edeceğiniz silikonla montajını yapmaktır. Sipariş verdikten sonra bize mesaj atarak sipariş numarası ile ölçünüzü, hangi renk istediğinizi ve kilidin takılacağı kanadın hangi yöne açıldığını bildiriniz, ürününüz sizin ölçünüze özel olarak tarafımızca 3 iş gününde üretilerek size gönderilecektir. Ölçü konusunda oldukça dikkatli ve hassas olunuz sizin verdiğiniz ölçüye göre imal edilen kilit sisteminin iadesi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kilidi
Geri Bildirim Ver