ÇİZGİ MEDİKAL Klasik Lacivert Cerrahi Takım- Ince Kumaş Hemşire Forması Medikal Forma Doktor Önlüğü

638 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
L
M
S
XL
2XL
XS
XXS

Ürün Bilgileri

ÇİZGİ MEDİKAL Klasik Lacivert Cerrahi Takım- Ince Kumaş Hemşire Forması Medikal Forma Doktor Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİZGİ MEDİKAL ÜNİFORMA Satıcı Ünvanı: ÇİZGİ ÜNİFORMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0258181448000001 Vergi Kimlik Numarası: 2581814480
    Bu ürün ÇİZGİ MEDİKAL ÜNİFORMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • V CERRAHİ YAKA TAKIM HAKKINDA GENEL BİLGİ V Cerrahi Yaka takımlar Çizgi Medikal kalite ve güvencesiyle imal edilmiştir. Ürünün hem hem de erkekler için üretimi yapılmaktadır.V Cerrahi yaka takımların genel kullanım alanı doktor, hemşire, anestezi teknisyenleri, ebeler , veterinerler diğer sağlık personelleri olsa da endüstriyel işçi kıyafeti ve aşçı kıyafeti olarak da kullanılabilmektedir. V Cerrahi Yaka takımın kumaşının ince olması kapalı birimlerde ve yaz aylarında daha çok tercih edilmesini sağlamaktadır. Takımlarda 7 beden aralığı bulunmaktadır. XXS, XS, S,M,L,XL ve XXL şeklinde beden seçenekleriyle üretilmektedir. V Cerrahi Yaka takımların 17 renk çeşidi mevcuttur. V CERRAHİ YAKA TAKIM HAKKINDA TEKNİK BİLGİ V Cerrahi Yaka modeli alt ve üst olarak 2 parçadan oluşan bir takımdır. Alt ve üst kısımlar aynı renk ve aynı kumaştan üretilmektedir. Terletmeyen Terikoton kumaştan imal edilir. V Cerrahi yaka takımın üst kısımda 2 ayrı parçanın üst üste binmesiyle robalardan V şekli elde edilir. Robaların yaka kısımları ve arka ense kısımları pervazla çevrilidir. Üst kısmında 2'si etek bölümünde, 1'i de göğüs bölümde olmak üzere 3 adet cebi bulunur. Üst kısmında arkası tek parça kumaştan elde edilir. V Cerrahi yaka takımın kolları sonradan takma kısa kol olarak dikilir. Üst kısmın etek kısımlarında yırtmaç bulunur. Alt kısmında 2'si önde bulunan torba cep, 1'i de arkada cüzdan cep olmak üzere 3 adet cebi bulunur. Alt kısım klasik kesim pantolon paçası şeklindedir. Alt kısım lastiklidir ve ayarlanabilir bağcığı mevcuttur. V CERRAHİ YAKA TAKIMIN KUMAŞI HAKKINDA BİLGİ 1- V Cerrahi Yaka takımın kumaşı uygun oranlı olarak pamuk ve polyesterden dokunmuştur. 2- Terikoton çok hafif ve ince bir kumaş çeşididir. 3- Terikoton kumaşla imal edilen V Cerrahi Yaka formalar çamaşır makinesinde 40 dereceye kadar yıkanabilmektedir. 40 derece üstü yıkamalar tavsiye edilmemektedir. 4- V Cerrahi Yaka takımın ütüsü orta sıcaklıktaki ılık ütüyle ya da varsa pamuk veya polyester ayarıyla ütülenmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Yaka Tipi V Yaka
Geri Bildirim Ver