CLEVERTOYS Ahşap GEOBOARD Geometri Tahtası - Tak Çıkar Montessori Eğitici Oyuncak - Lastik Geçirme Çocuk Oyunu

550 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
511,74 TL

Ürün Bilgileri

CLEVERTOYS Ahşap GEOBOARD Geometri Tahtası - Tak Çıkar Montessori Eğitici Oyuncak - Lastik Geçirme Çocuk Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GuvenliShop Satıcı Ünvanı: GÜVENLİ CONSULT LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0452038550300001 Vergi Kimlik Numarası: 4520385503
    Bu ürün GuvenliShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu oyuncağın boyutu 20x20 cm olup kalınlığı 18 mm'dir. Mandal uzunluğu 22 mm'dir. Bu ahşap yürümeye başlayan çocuk tahtası renkleri, şekilleri ve yaratıcılığı öğrenmenin sevimli ve eğlenceli yollarından biridir. Bu oyuncak sadece ince motor becerilerini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda mantıksal düşünmeyi de destekliyor. Yaratıcı bir yaklaşım için, mandalların etrafına sarılacak lastik bantları veya ipliği kullanarak şekiller, harfler, sayılar ve resimler oluşturmak için bunu diğer herhangi bir geoboard gibi kullanın. ? MALZEMELER: Bu Geoboard üretiminde güvenli ve zararsız malzemeler kullanır ve sağlam yapısıyla uzun ömürlüdür. Yüzey balmumu ile kaplanmıştır. Setin içerisinde saklama çantası, çeşitli renklerde 60 adet lastik bant ve 12 desen kartları bulunmaktadır. Tahtanın ölçüsü 20x20 cm karedir. ?? ÜRÜN AÇIKLAMASI: Marka: CleverToys Malzeme: Kontrplak Boyutu: 20x20x1,8 cm Paket şunları içerir: Ahşap Tahta x 1 Saklama çantası x 1 Desen Kartları x12 Renkli Lastik x 60 ?? EĞİTİM VE GELİŞİM: Bu Montessori tahtası, mandalların etrafına sarılacak lastikleri veya ipliği koyarak mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneğini geliştirir. Küçük çocuğunuz birden fazla şekil, harf, desen, hayvan, çiçek ve diğer nesneleri yaratabilir. Montessori Geoboard, Etkinlik Tahtası, Eğitici Oyuncaklar, Lastikli Tahta, Bebek Geoboard, Mandal ve Lastikler, Ahşap Geoboard, Ahşap Lastik Oyunu, Montessori Tahtası, Eğitim Tahtası, Şekilli Tahta, Kauçuk Aktivite Oyuncak, Montessori oyuncağı. AHŞAP MONTESSORI GEOBOARD, ÇOCUKLAR İÇİN 8X8 EĞİTİM ETKİNLİK PANOSU, GEOMETRİK ŞEKİLLİ OYUNU. Uyarı: Çocuğun yetişkin gözetiminde oynamasını öneririz!!!

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği 50 -100
  • Yaş 4+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver