CMT Ayak Topuk Çatlak Çorabı Silikon Patik Ten Rengi Çorap Gömlek

117,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  117,90 TL
%5 indirim
3 x  112,01 TL
336,02 TL
%7 indirim
4 x  109,65 TL
438,59 TL
%10 indirim
5 x  106,11 TL
530,55 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
94,50 TL
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CMT Ayak Topuk Çatlak Çorabı Silikon Patik Ten Rengi Çorap Gömlek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modares Store Satıcı Ünvanı: KÜBRA ÇAPAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2300464762
    Bu ürün Modares Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu içerik MatesStore mağazası tarafından hazırlanmıştır. Silikon Rahatlatıcı Patik (Ten Rengi - Çift) Ortopedik Tabanlık Nemlendirici Silikon Tabanlık Nemlendirici Çorap Silikon malzeme hafif, yumuşak, güvenli, toksik olmayan ve zararsız ayaklarınızı. Önlenmesi ve tamir çatlama veya soyma, yumuşatıcı ölü cilt ve iyileştirilmesi kaba cilt için ayak. Hava delik breathe için ayak için yeterli hava sağlayabilir ve fitil nem. Koruma ayak parmakları arasındaki sürtünmeyi azaltarak onları. Altında veya takılabilir çorap çıplak ayak ile, yeniden kullanılabilir ve yıkanabilir. Paket İçeriği : 1 çift ayak çorabı (Ten Rengi) Faturanız E-Fatura kapsamında, sisteme kaydettiğiniz mail adresinize gönderilecektir. Ulaşmama durumunda "Soru Sor" bölümünden bizle iletişime geçebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver