4
Hasta Bakım Ürünleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Coloplast Biatain Yumuşak Alginate Şerit Yara Örtüsü 3x44 Cm (6 ADET) (3740 )

990 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Coloplast Biatain Yumuşak Alginate Şerit Yara Örtüsü 3x44 Cm (6 ADET) (3740 )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNEMEDİKALMARKET Satıcı Ünvanı: ULTRATIP MEDİKAL GEREÇLER VE SOSYAL HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887006814900012 Vergi Kimlik Numarası: 8870068149
    Bu ürün ONLİNEMEDİKALMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biatain Yumuşak Alginate Şerit Yara Örtüsü 3X44 cm (Coloplast) KUTUSUN DA (6 adet) VAR(3740 ) Ürün tanımı Kavite doldurma için önerilir Yara örtüsünün tasarımı ve yapısal bütünlüğü herhangi bir büyüklük, şekil ve derinlikte yaraya uyması için yara örtüsünü kesmenizi mümkün kılar. Yara örtüsünün şekli yara yatağına uyum gösterecektir ve bu da yara iyileşme süreci için önemlidir. Yüksek yara örtüsü bütünlüğü Yüksek yara örtüsü bütünlüğü minimum ağrı ve travmayla tek parça olarak yara örtüsünü çıkarmayı mümkün kılar. Minimuma indirilmiş sızıntı ve maserasyon riski Biatain® aljinat ürününün üstün emilimi ve yara örtüsü içinde eksüdayı kilitleyen jel oluşumu yara çevresindeki ciltte neden olabilecek sızıntıyı önler. Belgelendirilmiş hemostatik etki Hidrofiber yara örtülerinin aksine biatain® aljinatın belgelendirilmiş bir hemostatik etkisi yani küçük kanamalarda yara örtüsünden kalsiyum iyonlarının salınımı sayesinde kan akışını durdurma özelliği vardır. Etki mekanizması Yara eksüdasıyla temas ettiğinde biatain® aljinat optimum bir nemli yara iyileşmesi ortamı sağlayan yumuşak, koheziv bir jele dönüşür. Ürün bileşimi Biatain® aljinat, %85 aljinat ve %15 karboksimetilselülozdan (kms) oluşan bir aljinat yara örtüsüdür. Kullanım Biatain® aljinat, orta derece ila ağır eksüdalı olan kısmi ila tam kalınlıkta tüm yaralarda kullanılabilir. Biatain® aljinat, yüzeysel yaralarda hafif kanamaların kontrolünü desteklemeye yardımcı olabilir. Biatain® aljinat, kompresyon tedavisiyle birlikte kullanılabilir. Biatain® aljinat, kuru veya hafif eksüdalı yaralarda veya ağır kanamayı kontrol etmek için kullanılmamalıdır. Biatain® aljinat, bası yaraları, venöz bacak ülserleri, arteriyel ülserler, diyabetik ayak ülserleri, donör bölgeleri ve travmatik yaralarda endikedir. ADET FİYATI 600 TL 4 KUTU ( 6*4) STOK BULUNMAKTA.
Geri Bildirim Ver