Columbia Last Tracks Erkek Mont

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 2XL
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
9.719,99 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
12.289,11 TL

Ürün Bilgileri

Columbia Last Tracks Erkek Mont

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Columbia Satıcı Ünvanı: CON-TEKS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211006170700016 Vergi Kimlik Numarası: 2110061707
    Bu ürün Columbia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omni Heat Reflective Bu termal yansıtıcı teknoloji, vücut ısınızı geri yansıtarak ve koruyarak regüle etmeye yardımcı olurken aynı zamanda aşırı teri ve de ısıyı yayarak sizin konforlu kalmanızı sağlar. Kumaşa birleşik haldeki gümüş noktalar sayesinde Omni Heat Reflective, size daha fazla ısı sağlar çünkü sizin kendi vucüt ısınızı geri yansıtır ve de korur bu sayede normal ürünlere göre %20 sıcaklık sağlar. Omni Heat Reflective bizim tüm ürün gruplarımızda kullandığımız ve de kışın ihtiyaç duyacağınız bir teknolojidir. (Tekstil,Ayakkabı,Aksesuar) İlk yardım battaniyelerinde kullanılan yansıtıcı teknolojiden esinlenilmiştir. Nefes alabilir kumaş ile birleştirilmiş olan alüminyum noktalar vücut ısınızı yansıtır ve korur. Alüminyum noktalar ortalama %20 ısı korunması sağlar. Bu teknoloji tekstil, ayakkabı ve aksesuarlarda kullanılmaktadır. Omni Tech Omni Tech Columbia’nın ilk su geçirmez nefes alabilir teknolojisidir. Bizim tescilli teknolojimiz olan Omni Tech, mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olurken, dışarıdan da soğuk havanın içeri girmesini engeller. Mikro delikli membran sayesinde nihai tüketici için maksimum konfor sağlar Omni Tech.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Siyah
  • Boy Standart
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Columbia Last Tracks Erkek Mont

Soğuk kış aylarında elbiselerin kat kat giyilmesi, kişiyi sıcak tutar. Fakat elbise üzerine giyilecek olan montun önemi daha fazladır. Kaliteli mont, kişinin soğuklardan korunmasını sağlayan önemli bir kıyafettir. Columbia’nın üretmiş olduğu montların ortak özelliği de son derece kaliteli olmasıdır. Columbia Last Tracks erkek mont, kışın havaların soğuk olmasından dolayı evlerde sıkışıp kalmanın önüne geçmeyi sağlar. Ayrıca kış aylarının vazgeçilmezi olan yağmurlardan korunmak da bu ürün sayesinde kolay hale gelir. Su geçirmez özelliği sayesinde sokakta yağmur altında yürümeniz mümkün olur. Genellik bir mont alınacağı zaman rengine veya nasıl göründüğüne bakılır. Fakat burada önemli olan ürünün dış görünümünden çok iç kumaşının hangi malzemeden yapıldığıdır. Last Tracks erkek mont termal teknolojisinin yardımı ve üstün kumaşı sayesinde birçok müşterinin dikkatini çeker.

  • Kaliteli malzeme
  • Su geçirmez kumaş
  • Koruyucu tasarım

Şık ve Kaliteli Columbia Last Tracks Erkek Mont Kullananlar

Şık ve Kaliteli Columbia Last Tracks Erkek Mont Kullananlar

Kış ve yaz aylarının giyimde en çok tercih edilen firması olan Columbia, kışın giyilecek olan mont üretimlerine son derece önem gösterir. Columbia Last Tracks model bu seçeneğin en önemli özelliği; soğuğu ve suyu geçirmemesidir. Üstün teknoloji ile yapılan bu özellikler, bir mont için hayati öneme sahiptir. Modelin etek ucu kısımlarında bulunan koruyucu lastikler, kişinin sıcak kalmasını sağlar. Ürünün çıkarılabilir kapüşon özelliğine sahip olması, önemli bir detay konumundadır. Göğüs kısmında ve yan bölgelerde bulunan cepler, kişinin ufak eşyalarını yanında bulundurmasını sağlar. Kış aylarının vazgeçilmez sporu olan kayaklarda kullanılmak üzere verilen kayak kartlarını saklamak için de özel bölmeye sahiptir. Columbia Last Tracks mont kolay bir şekilde ayarlanır etek ucu ile kordonu ile de beğeni kazanır. Bu açıdan da avantajlı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Konforlu Columbia Last Tracks Erkek Mont Yorumları

Konforlu Columbia Last Tracks Erkek Mont Yorumları

Soğuk ayların vazgeçilmez markası olan Columbia, tüm müşterilerinin rahat ve konforlu bir kış geçirmeleri için sürekli şekilde kaliteli mont üretimlerine devam eder. Teknoloji geliştikçe modellere ait olan fonksiyonlar da gelişim gösterir. Columbia Last Tracks erkek mont kullananlar soğuk kış aylarında rahatlıkla gezmelerini yaparlar. Ayrıca kış aylarında yapılacak olan sporlar için de üretilen bu mont, son derece fonksiyonel özellikler taşıması sebebi ile sıklıkla tercih edilir. Kışın yoğunlukla görülen kar ve yağmur gibi etkenlerden bu mont sayesinde korunmak mümkündür. Soğuğu iç kısma geçirmediği gibi sıcak havanın da içeriden dışarıya çıkmasını engeller. Bu sayede montun içerisinde hapsolan sıcak hava, kişinin vücut ısısını da korumaya yardımcı olur. Ayarlanabilen manşetleri sayesinde kullanım kolaylığının sağlandığı görülür. Montun iç bölgesinde bulunan anahtar kilitleme yeri de kişiye sağladığı başka bir faydadır.

Bütçe Dostu Columbia Last Tracks Erkek Mont Fiyatı

Bütçe Dostu Columbia Last Tracks Erkek Mont Fiyatı

Columbia kalitesine sahip ürün alıp kullanmak pek çok kişinin tercih ettiği bir durumdur. Bu durumun meydana gelmesindeki en önemli etken ise hali hazırda üretilmiş olan ürünlerin kişileri son derece memnun etmesidir. Bu ürünü alıp kullanan kişilerin Columbia Last Tracks erkek mont yorumlarının da bir o kadar iyimser olduğu görülür. Tüm müşterilere sağlanmış olan cazip fiyat tarifeleri ile de bu monta olan ilginin arttığı bilinir. Columbia Last Tracks erkek mont fiyatının kalitesi ve kişiye sağlamış olduğu yararlardan dolayı son derece avantajlı olduğu görülür. Montun iç ve dış kısımları, esnek yapıda olması sayesinde her bedene rahatlıkla uyar. Trendyol’un müşterileri için sunmuş olduğu avantajlı fiyatları sayesinde Columbia Last Tracks erkek mont satın alarak siz de kışı rahatlıkla geçirebilirsiniz.