Cool Moon CoolMoon - 4 Adet 12cm RGB Kasa Fanı (12V 6 Pin ) + Kontrolcü + Kumanda

759,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Cool Moon CoolMoon - 4 Adet 12cm RGB Kasa Fanı (12V 6 Pin ) + Kontrolcü + Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vigorbilisim Satıcı Ünvanı: VİGOR BİLİŞİM DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925103427100001 Vergi Kimlik Numarası: 9251034271
    Bu ürün vigorbilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Lütfen Dikkat: Fan 6 pinli arayüze sahiptir, kontrol cihazıyla çalışır. Kontroller olmadan çalışmaz. Özellikler: -- Yüksek hava akışı ve Süper Sessiz: Sıcaklığı hızlı bir şekilde 10-15 derece düşürebilen hızlı bir soğutma hızına sahiptir. Gürültüyü azaltmak için her fan için 8 benzersiz çift silikon amortisör yastığı bulunur. - Uzun Kullanım Ömrü: Hidrolik yatak tasarımı ile CE ROSH sertifikalı yüksek kaliteli çevre dostu malzemelerden yapılmış olup, 40.000 saate kadar sürekli çalışma ömrüne sahiptir. -- Geniş Uyumluluk: 12cm PC kasa fanı her türlü kasayla uyumludur ve kurulumu kolaydır. Şartname: Bağlayıcı: 6 Pimli Fan Boyutu: 120mm/4,72 inç Fan Hızı: 1200+%10 RPM Gürültü: <24dBA Hava akışı: 43CFM Rulman Tipi: Hidrolik Rulman Nominal Akım: 0,35A Nominal Gerilim: 12V Değerlendirilmiş: 4,2W Çalışma Ömrü: 40000 Saat RGB Denetleyici (10x6pin - 2x4pin): Bu denetleyici, RGB aydınlatmalı bileşenleri kontrol etmek için kullanılır. 10 adet 6 pinli ve 2 adet 4 pinli konektöre sahiptir, bu da birden fazla RGB bileşeninin bağlanmasına olanak tanır. Genellikle uzaktan kumanda veya yazılım aracılığıyla kontrol edilebilir. Aydınlatma efektlerini özelleştirmek için çeşitli seçenekler sunar, böylece kullanıcılar istedikleri renkleri ve animasyonları seçebilirler. Bu sistem, bilgisayar kasasına görsel bir çekicilik katmak için RGB aydınlatma efektleri sunar. Fanlar yüksek performanslı soğutma sağlarken, RGB denetleyici ise aydınlatma efektlerini kontrol etmek için bir merkezi nokta sağlar. Kullanıcılar, kasalarını kişiselleştirmek ve oyun veya çalışma ortamlarını daha keyifli hale getirmek için farklı renk ve animasyon seçeneklerini kullanabilirler.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Kasa Fanı
  • HDMI Yok
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver