ÇORAPEVİ Unisex Termal Dizlik-2 Adet

Ürün Bilgileri

ÇORAPEVİ Unisex Termal Dizlik-2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çorapevi Satıcı Ünvanı: İSLAMOĞLU TEKSTİL NAKLİYATÇILIK VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481010359700019 Vergi Kimlik Numarası: 4810103597
    Bu ürün Çorapevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Adet yani bir çift gönderilmektedir.
  • Termal dokusuyla sıcak tutar.
  • %90 Polyamide - %10 Elastane

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

ÇORAPEVİ Unisex Termal Dizlik Çeşitleri Trendyol'da!

Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik, bacak eklemlerini gün boyu korumaya yardımcı olur. Diz bölgesinde bağ zorlanması ve travmatik olaylar gibi pek çok nedenden dolayı rahatsızlıklar olabilir. Eklem bölgesini bu olaylardan korumak adına termal dizlik kullanılabilir. Ürünü satın aldıktan sonra dizlik tarafınıza 2 adet olarak gönderilir. Bu sayede dizliği her iki bacağınızda da aynı anda kullanabilirsiniz. Merdiven inip çıkarken bacağınızın eklemlerindeki sıkıntılardan dolayı zorlanıyorsanız, ağrılarınızı hafifletmek ya da durdurmak için Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik kullanabilirsiniz. Termal ürün, özellikle kış aylarında bir yandan sıcak tutarken bir yandan da diz problemlerini azaltmaya yardımcı olur. Size birçok yardımı dokunacak bu ürünün bazı özellikleri ise şu şekildedir;

  • Renk: Bej
  • Beden: Standart
  • Termal dokuya sahiptir.

Çorap Evi Ten Rengi Unisex Termal Dizliğin Özellikleri Nelerdir?

Çorap Evi Ten Rengi Unisex Termal Dizliğin Özellikleri Nelerdir?

Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik, kullanılan bölgeyi sıcak tutarak olası sakatlanmalara karşı önlem almanızı sağlar. Ürün, diz problemleri yaşayan herkes tarafından kullanılabilir. Termal dizlik sayesinde özellikle kış aylarında oluşan ağrılardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca dizlik, ağrıların yeniden gerçekleşme olasılığını da düşürür. Termal ürün, diz bölgesini sıcak tutmaya olanak tanır. Bu sayede Çorapevi̇ 2 adet unisex termal dizlik kan dolaşımını hızlandırır. Ürün, eklemleri soğuktan koruduğu için sakatlanma ya da burkulmaların hızlı iyileşmesine katkı sağlar. Dizliği romatizmal eklem ve kas ağrılarının geçmesi için kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün bacaktaki ödemi azaltarak yürümenin rahatlamasına yardımcı olur. Termal malzeme diz eklemlerindeki ısıyı koruduğu için kan dolaşımını harekete geçirerek metabolizmanızı hızlandırır. Dizlik, bej renge sahip olduğu için etek, elbise ve şortlarla rahatlıkla tercih edilir.

Çorap Evi Ten Rengi Unisex Termal Dizliğin Materyali Nedir?

Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik, son derece kaliteli materyallerden üretilir. Ürün, %90 polyamid ve %10 elastik malzemeden oluşur. Polyamid, dayanıklı olması sayesinde termal dizlikte kullanılır. Ürün polyamid kumaşı sayesinde gergin bir yapıya sahiptir. Ayrıca bahsi geçen kumaş türünün en büyük özelliği yıllarca aynı kalitede kullanılabiliyor olmasıdır. Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik kumaşının onda biri kadar da elastik malzeme kullanılır. Ürün, elastik malzeme sayesinde standart ölçülerde üretilir. Bu sebeple herkese uyum sağlar ve yaş sınırlaması olmadan tercih edilebilir. Dizlik, termal özelliklere sahip olduğu için oldukça sıcak tutar. Ürünün bu kumaş özelliği, dizlerdeki kan dolaşımının kış aylarında artmasına yardımcı olur.

Çorap Evi 2 Adet Ten Rengi Unisex Termal Dizlik Esnek midir?

Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik, herkesin kullanabileceği kadar esnek yapıya sahiptir. Ürünün %10'luk kısmı elastik malzemeden üretildiği için likralıdır. Bu sayede bacak ölçüsü konusunda geniş bir kesime hitap eder. Ürün, esnek olduğu için giydikten sonra bacağınızı tam anlamıyla sarar. Bu sayede dizinizi sıcak tutarak burkulma ve sakatlanmaların hızlı iyileşmesine yardımcı olur. Ayrıca bacağını sardığı için ödemin dizden hızlı atılmasına olanak tanır. Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik yorumlarına göz atabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce satıcıya dizliğin ölçülerini soranların aldıkları cevapları okuyabilir, kendiniz de bilgi danışabilirsiniz. Bacağınızı sıcak tutmasının yanı sıra oluşabilecek eklem sıkıntılarından da sizi koruyan Çorapevi̇ 2 adet unisex ten rengi termal dizlik sahibi olmak istiyorsanız Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.