Corsair Carbide Spec-05 Cc-9020130-eu Cv650 Psu Oyuncu Kasası

4.753 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Carbide Spec-05 Cc-9020130-eu Cv650 Psu Oyuncu Kasası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekramarket Satıcı Ünvanı: TEKRA BİLİŞİM DANIŞMANLIK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045098500019 Vergi Kimlik Numarası: 8360450985
    Bu ürün Tekramarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair CARBİDE SPEC-05 CC-9020130-EU CV650 PSU OYUNCU KASASI Corsair Carbide SPEC-05 Gaming KasaŞık ve göz alıcı tasarım ile mükemmel soğutma potansiyelini bir arada sunan Corsair Carbide Serisi SPEC-05 Mid-Tower kasa, kabloları değil PC’nizi göstermenizi sağlayan özel kablo yönlendirme bölmesi sayesinde temiz ve kolay bir kurulum yapmanıza olanak tanır. Özgün TasarımAsimetrik ve keskin hatlara sahip Carbide SPEC-05 gaming kasa ile sisteminize cesur bir tarz katın. Tam Boy Şeffaf Yan PanelCorsair Carbide SPEC-05’in tam boy şeffaf yan paneli sayesinde tüm sistem bileşenlerinizi gururla gözler önüne serin. Olağanüstü Genişletilebilirlik ve Soğutma PerformansıGeniş iç hacmi ile beraberinde gelen kırmızı LED fan da dahil toplam altı adede kadar (sürücü kafesi çıkarılmış halde) 120mm fan desteği ve çok yönlü soğutma seçeneğinin yanı sıra üç adede kadar HDD ve iki adede kadar SSD montaj desteği sunan SPEC-05, olağanüstü soğutma performansına sahip sistemler toplamanıza olanak tanır. Yüksek Hızlı BağlantıYüksek hızlı harici bağlantılar için 1 adet USB 3.0 portu, 1 adet USB 2.0 portu, 1 adet kulaklık ve mikrofon girişinin yer aldığı ön G/Ç paneli kolay ulaşılabilir noktada hizmetinize hazırdır. Temiz Kurulum, Yüksek Soğutma PerformansıKolay kablo yönetimi sunmak ve profesyonel görünümlü temiz bir sistem kurmayı basit ve hızlı hale getirmek için anakartın arkasında geniş bir alana ve özel kablo yönlendirme kanalına sahip Corsair Carbide SPEC-05 kasa ile optimize edilmiş hava akımına sahip harika görünümlü sistemler sizi bekliyor. Sisteminizi Temiz TutunKolayca çıkarılabilen toz filtreleri, sisteminizi tozlardan koruyarak bileşenlerinizin daha serin çalışmasına yardımcı olur. Corsair CV Serisi Güç KaynağıSessiz ve güvenilir 80 Plus Bronze verimliliğine sahip Corsair CV Serisi güç kaynakları ile sisteminizin tüm güç ihtiyacını karşılayın. Corsair CV650Corsair CV serisi CV650 güç kaynağı, 80 Plus Bronze verimliliği ile sisteminize sürekli olarak tam güç sağlamayı garanti eder. Ultra Verimli80 Plus Bronze sertifikalı CV serisi, %88’e varan verimlilik ile daha ısı ve daha düşük enerji maliyetleri sunar. Sürekli ve Güvenilir Güç ÇıkışıTüm Corsair güç kaynakları gibi CV Serisi de sistem bileşenleriniz için tam kapasitede ve sürekli güç sağlar. Termal Kontrollü 120mm Sessiz FanAkıllı hız ayarlı 120mm fan, yük ve sıcaklık durumuna göre otomatik olarak çalışır. Soğutma ve gürültü arasında ideal bir çizgide görev yaparak istenmeyen sese neden olmaz. Her daim güvenli kullanım sağlar. Kompakt TasarımSadece 125mm uzunluğa sahip CV serisi güç kaynakları, kompakt tasarımıyla hemen hemen tüm modern PC kasalarına kolayca uyum sağlar.
Geri Bildirim Ver