Corsair Rm1200x Shift Pcıe 5.0 Atx 3.0 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

9.999 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.742,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.904,52 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Rm1200x Shift Pcıe 5.0 Atx 3.0 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petabyte Bilişim Satıcı Ünvanı: BERAT ÇALIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2261442254
    Bu ürün Petabyte Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CORSAIR RM1200x Shift 1200W 80+ Gold PCI 5.0 ATX 3.0 Siyah Full Modüler 135mm Fanlı PSU ARTIK ETRAFINDA YANDAN BAĞLANTILAR Modüler bağlantılara sahip yenilikçi, patent başvurusu yapılmış bir yan PSU paneli, kablolar PSU-nun yan yüzüne rahatça takmanıza olanak tanıyarak, kablolarınızı bağlamayı ve yönetmeyi her zamankinden daha kolay hale getirir. ATX 3.0 SERTİFİKALI ATX 3.0 standardı, yüksek düzeyde güvenilirlik ve güç verimliliği gerektirir. Birçok CORSAIR PSU-su bu gereksinimleri karşılasa da, RMx SHIFT Serisi PSU-lar ATX 3.0 uyumluluğu için resmi olarak onaylanmıştır. CORSAIR TİPİ 5 MİKRO UYGUN KONNEKTÖRLER Tamamen modüler, CORSAIR Type 5 Gen 1 micro-fit PSU kabloları, böylece daha az yer kaplarken yalnızca sisteminizin ihtiyaç duyduğu kabloları bağlarsınız. SIFIR RPM MODU DESTEKLİ 140mm FAN Sıfır RPM modu desteğine sahip düşük sürtünmeli, akışkan dinamik yataklı 140 mm fan, PSU-nuzun yüksek yük altında olmadığında neredeyse sessiz kalırken soğuk çalışmasını sağlar. KASA UYUMLULUĞU PSU ve kablolar, ATX PSU formatını destekleyen ve en az 210 mm (8,3") genişliğindeki herhangi bir PC kasasına sığacaktır. Kasaya monte edildiğinde PSU-ya yandan da erişilebilir olmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 500 W ve üstü
Geri Bildirim Ver