Curcumin 500 Zayıflama & Metabolizma Hızlandırmaya Yardımcı-yağ Yakıcı Curcumin 500 Detox- 5 Kutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Curcumin 500 Zayıflama & Metabolizma Hızlandırmaya Yardımcı-yağ Yakıcı Curcumin 500 Detox- 5 Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Curcumin 500 x 5 kutu altın yoğurt kürü hologramlı ürün içindekiler: Zerdeçal özü (kurkumin), arı sütü, propolis, seylon tarçını kullanım yoğurt ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Saşe
Geri Bildirim Ver

Organik İçerikleri ile Curcumin Detox Şase

Vücudun depoladığı fazla yağ ve ödemlerden kurtulmanın en etkili yolu spor yapmaktır. Fakat günün çoğu vakti iş koşuşturmacası içinde geçtiği düşünülürse bu pek mümkün olmaz. Bu yüzden daha kolay yağ yakmanızı ve vücudunuzun arınmasını sağlayacak organik ürünleri tüketmek gerekir. Bu organik ürünlerin başında da Curcumin 500 detox gelir. İçeriğinde yer alan bitkisel ürünler ile hem fazla yağlarınızdan kurtulur hem de ödem atarsınız. Curcumin 500 Detox 50 Şase 5 Kutu şeklinde satıldığı için avantajlı bir fiyata sahiptir. Böylece sağlığınızı korumaya yardımcı olurken cebinizden de tasarruf sağlarsınız. Orijinal olan bu ürünün etkisini zamanla gözlemleyebilirsiniz. Vücudunuz fazla yağlarından kurtulurken fit bir görünüme kavuşur. Aynı zamanda ürün %100 doğal olması nedeniyle hiçbir katkı maddesi içermez. Böylece sağlıklı kilo vermenin ilk adımını atmış olursunuz.

  • Sağlıklı Kilo Verme
  • Detox Etkisi
  • Bitkisel Ürün İçeriği

Curcumin 500 Detox Kullanımı

Curcumin 500 Detox Kullanımı

Fazla kilolardan kurtulup sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmanın temel yolu Curcumin 500 detox ürünlerini kullanmaktan geçer. Zamanını aktif kullanan ve spor yapmaya vakit bulamayan pek çok insanın tercihi olan 500 Curcumin kullanımı oldukça kolaydır. Günde 1 defa ürünü kullanmanız yeterlidir. Öncelikle yapmanız gereken küçük kase yoğurt içerisine Curcumin’den karıştırmanızdır. Yemekten yarım saat önce tüketeceğiniz bu ürün, yaklaşık bir ay sonra gözle görülür bir değişimin kapılarını aralar. Kilo vermenize yardımcı olmasının yanı sıra metabolizmayı düzenleyen bu ürün tokluk hissi verir. Curcumin 500 detox 50 şase 5 kutu şeklinde piyasaya sunulur. Oldukça uygun fiyata sahip bu kutuların içeriğindeki tüm ürünler bitkiseldir. Böylece kilo verirken sağlığınızı da korumuş olursunuz. Aynı zamanda gün içerisinde vücutta oluşan ödemi de atan ürün rahatlamanıza yardımcı olur.

Curcumin 500 Detox Özellikleri

Curcumin 500 Detox Özellikleri

Kilo vermek isteyenler fakat bunu bir türlü başaramayanlar için 500 detox 50 şase 5 kutu idealdir. Bitkisel içeriği ile ürün hem kilo vermenize hem de vücutta oluşan önemi atamanıza yardımcı olur. Ürün içeriğinde yer alan %63 roasted curcumin, %9 root cinnamon, %21 organic bee milk ve %7 wild ginger tamamen doğal etkileri ile bilinir. 500 detox 50 şase 5 kutu özellikleri, bitkisel olması nedeniyle sağlığınızı korumaya yardımcı olur. Yağ yakmanın en doğal hali Curcumin ile hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Ayrıca gün içerisinde sizi tok tutan bu ürün, açlık hissini bertaraf eder. Böylece sağlıklı kilo vermenin yolunu bulmuş olursunuz. Aynı zamanda detox etkisi yaratan n-413810 kodlu ürün, vücudunuzun toksinlerden arınmasına yardımcı olur. Böylece güne keyifli ve enerjik bir başlangıç yaparsınız.

Her Bütçeye Hitap Eden Curcumin 500 Detox

Her Bütçeye Hitap Eden Curcumin 500 Detox

Kolaylıkla kilo vermenizi sağlayan Curcumin 500 detox ürünü, bitkisel içeriği ile doğal bir üründür. Genellikle yoğurt ile birlikte tüketilen Curcumin ile hızlıca kilo verebilirsiniz. Aynı zamanda metabolizmayı da hızlandıran 500 detox 50 şase 5 kutu içeriği nedeniyle pek çok müşterinin tercih sebebidir. Yağ problemi olan fakat bu duruma bir türlü çözüm bulamayanlar, tamamen bitkisel bu ürünü kullanarak dertlerinden kurtulabilirler. Siz de kilo probleminizi bertaraf edip sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak istiyorsanız Curcumin 500 detox ürününün seçebilirsiniz. Uygun fiyata sahip bu ürün, her bütçeye hitap eder. Dilerseniz ürün hakkındaki tereddütlerinizi Trendyol'da yer alan 500 detox 50 şase 5 kutu yorumları bölümünü ziyaret ederek giderebilirsiniz. 500 detox 50 şase 5 kutu kullananlar, bu bölüme ürün hakkındaki deneyimlerinden bahsederek size referans olurlar.