Cutecos Nf10 Inceltici, Sıkılaştırıcı, Selülit Giderici, Vücut Şekillendirici Krem / Jel

117 TL

Ürün Bilgileri

Cutecos Nf10 Inceltici, Sıkılaştırıcı, Selülit Giderici, Vücut Şekillendirici Krem / Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TheFirstMoon Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ALİ İLKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4730592259
    Bu ürün TheFirstMoon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil bölgesel incelme kremi
  • İçeriğindeki DİKENLİ İNCİR YAĞI, PORTAKAL YAĞI, GREYFURT YAĞI, JOJOBA YAĞI VE KAFEİN sayesinde:
  • Sertleşmiş dokunun yumuşamasına ve selülit görünümünün azalmasına yardımcı olur.
  • Kullanımı: Uygulanacak bölgeye yeterli miktarda sürülerek 15dk boyunca masaj yaparak yedirilir, cildin emmesi beklenir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Cutecos Jel NF10 Inceltici, Sıkılaştırıcı, Selülit Giderici, Vücut Şekillendirici Krem

Cutecos NF10 vücut şekillendirici krem, sertleşmiş dokuların giderilmesi için kullanılır. Ürün, cildi besleyici özelliğinin yanı sıra selülit oranını da minimum seviyeye indirir. Hücreleri sıkılaştırarak pürüzsüz bir görünüm oluşmasına yardımcı kremle aynı zamanda deri altında biriken yağ katmanını da yok edebilirsiniz. Cildi rahatlatarak ferah bir yapı kazandıran ürünün güçlü etkisini kısa sürede fark etmeniz mümkündür. Cutecos NF10 vücut şekillendirici kremin inceltici ve sıkılaştırıcı niteliği sayesinde yenilenmiş tene sahip olabilir, fit bir görünüm kazanabilirsiniz. Ayrıca ürünün cilt sarkmasını önleyen özelliğiyle yeni oluşumları engelleyerek farklı etkenlerden korunabilirsiniz.

  • Selülit karşıtıdır.
  • Yanma hissi yapmaz.
  • 250 ml hacme sahiptir.

Cutecos Nf10 İnceltici Sıkılaştırıcı Kremin Özellikleri Nelerdir?

Cutecos Nf10 İnceltici Sıkılaştırıcı Kremin Özellikleri Nelerdir?

Cutecos NF10 selülit giderici vücut şekillendirici krem, geliştirilmiş güçlü formülüyle yanma hissi oluşturmadan cildi sıkılaştırır. Ürün; hafif, hoş ve doğal kokusuyla uygulandığı yüzeyde ferahlatıcı etki yaratır. Çeşitli yapraklardan elde edilen özler barındıran kremin oldukça kaygan yapısı sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde uygulama yapabilirsiniz. Üründe bol miktarda yer alan narenciye bileşenleri, C vitamini bakımından son derece zengin nitelik taşır. Bu maddenin antioksidan etkisi sayesinde vücudu istenmeyen organizmalardan arındırmak da mümkün kılınır. Cutecos NF10 vücut şekillendirici kremin kolay kullanılabilir yapısı sayesinde dilediğiniz yerde yanınızda bulundurarak düzenli bakım sağlayabilirsiniz. Ayrıca ürünü uyguladıktan sonra egzersiz yaparak ve bol su içerek etki süresini minimum seviyeye indirebilir, kısa zamanda beklentinizi karşılayabilirsiniz.

Cutecos Nf10 Selülit Giderici Kremi Kimler Kullanabilir?

Cutecos Nf10 Selülit Giderici Kremi Kimler Kullanabilir?

Cutecos NF10 vücut şekillendirici krem yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yaştan veya genetik oluşumlardan kaynaklı yararlandığı görülür. Ürün, selülit gibi sarkmalara yol açan pek çok cilt sorununu azaltarak yok eder. Dolayısıyla Cutecos NF10 krem, vücudunu inceltmek ve sıkılaştırmak isteyen her kullanıcı için uygun nitelik taşır. Bölgesel yağ yakımında son derece olumlu sonuçlar yaratan ürünü düzenli kullanarak etkisi kısa sürede gözlemleyebilirsiniz. Cutecos NF10 vücut şekillendirici krem, kokusu ile ferahlık hissi oluşturmasının yanı sıra herhangi bir yanma durumu yaratmamasıyla da beğeni kazanır. Söz konusu özellik sayesinde hassas ciltlere de uygulayabileceğiniz ürünle parlak ve pürüzsüz bir tene kavuşabilirsiniz. Cutecos krem, spor gibi hareket gerektiren aktivitelerle desteklendiğinde etkisini maksimum seviyeye çıkarır. Sarkmış deriye sahip her kullanıcının tercih edebileceği ürün sayesinde sağlıklı görünen bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Cutecos Nf10 Vücut Şekillendirici Krem Nasıl Kullanılır?

Cutecos Nf10 Vücut Şekillendirici Krem Nasıl Kullanılır?

Cutecos NF10 250 ml vücut şekillendirici krem; gıdık, kol, göbek, basen ve iç bacak bölgelerinde kullanılır. Üründen maksimum düzeyde yarar elde edebilmek için işlem yapılacak alana bolca sürülmesi tavsiye edilir. Sonraki aşamada yapacağınız güçlü masajlar yardımıyla kremi cildinize kolayca nüfuz ettirebilir, emilmesini sağlayabilirsiniz. 15 dakikalık ovma işlemi sonrası dilerseniz korse gibi sıkılaştırıcı bir giysiyle sıcak tutabilirsiniz. Uygulama için şart olmayan bu hareketle emilme sürecini hızlandırmanız mümkündür. Ürünü kullandıktan sonra aktif hareketlerle desteklemeniz son derece önemlidir. Spor yapmak, sıkılaşma sürecini kolaylaştırmasının yanı sıra kremden de üst seviyede verim elde edilmesini sağlar. Rutin hâline getirdiğiniz uygulamayı bol su ve sağlıklı beslenmeyle destekleyebilirsiniz. Ayrıca ürünün cilt yüzeyinde oluşturduğu parlaklıkla kusursuz görünen bir tene sahip olmanız da mümkündür. Kısa zamanda kazanılan pürüzsüz ve toparlanmış yapıyla son oldukça sağlıklı bir vücuda kavuşabilirsiniz. Cutecos NF10 vücut şekillendirici kremi Trendyol üzerinden yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.