ÇUVAL SEPETİ Zeytin Toplama Filesi Örtüsü Sergisi 4m * 8m Fındık Ve Fıstık Toplama Filesi

Ürün Bilgileri

ÇUVAL SEPETİ Zeytin Toplama Filesi Örtüsü Sergisi 4m * 8m Fındık Ve Fıstık Toplama Filesi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ağaç altı zeytin toplama filesi.
  • %75 oranlı zeytin ve meyve toplamak için file.
  • Ağaç altına serilerek mahsülün toprağa karışmasına engel olur.
Geri Bildirim Ver

ÇUVAL SEPETİ zeytintoplama5 4 m x 8 m Zeytin Fındık ve Fıstık Toplama Filesi

Çiftçilikle geçimini sağlayan kişiler, bazı aparatlardan faydalanarak hasat işlemini gerçekleştirir. Bu aparatlardan biri olan Çuval Sepeti zeytin toplama filesi 4×8 m, olgunlaşmış olan ürünün toplanması sırasında kullanan kişilere büyük oranda fayda sağlar. Söz konusu file, yeşil-mavi rengiyle doğaya uyum sağlar. Kir tutmayan bu ürün, hijyenik bir ortam sunar. Yere serilerek ya da elde tutularak kullanılabilen file, %75 oranında taşıma kapasitesine sahiptir. Bu file, sene boyunca beklenen ve toplama zamanı gelen mahsulün toprağa karışmasına engel olur. Ağaç altına serildiğinde, rüzgar ya da yağmur sebebiyle düşen meyvelerin ziyan olmasını engeller. Toplama örtüsü olarak tasarlanan bu ürün, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir.

  • Zeytin, fındık ve fıstık toplama filesi
  • 4 m genişlik ve 8 m uzunluk oranı
  • %75 oranında ürün taşıma kapasitesi

Çuval Sepeti Zeytin Toplama Filesi Ne İşe Yarar?

Çuval Sepeti Zeytin Toplama Filesi Ne İşe Yarar?

Çuval Sepeti zeytin toplama filesi 4×8 m, çeşitli boyutlara sahip olan mahsullerin toplanması konusunda fayda sağlar. Bahsi geçen file örtü, sene boyu bakımı gerçekleştirilen besinlerin ziyan olmasını engeller. Olgunlaşma aşamasına geçmiş olan meyveler, yere düşerek parçalanır. Bu file, belirli bir yükseklikte zeminle paralel olarak gerildiğinde meyvelerin sağlam kalmasını sağlar. Fındık ve fıstık hasadı zamanında, ürün doğrudan toprak üstüne serilebilir. Bu sayede, toplama sırasında tüm gıdaların birlikte kalması sağlanır. İş bittiğinde filenin toplanması ve hasadı gerçekleşen malzemelerin paketlenmesi kolay hâle gelir. Zeytin yetiştiricileri tarafından da büyük oranda tercih edilen bu file, hem gergin hem de esnek olduğunda yarar sağlar. Ağ deliklerinin sık olması sayesinde küçük boyutlu ürünlerde de kullanılabilir.

Çuval Sepeti Fındık Fıstık Toplama Örtüsünün Özellikleri Nelerdir?

Çuval Sepeti zeytin toplama filesi 4×8 m, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişilerin beğenisini kazanmaya odaklanır. Bahsi geçen file, zeytin, fındık, fıstık, elma, şeftali ve erik gibi çeşitli besinleri toplamaya yardımcı olur. 4 metre genişliği ve 8 metre uzunluğu olan bu ağ, oldukça geniş bir alanı kaplar. Metrekaresi yüksek olan tarlalarda ya da bahçelerde, ürün çiftçilere konfor sunar. Sık dokuması sayesinde dut ve zeytin gibi ufak mahsullerin kaybını önler. Toprakla karışmayan besinler, ziyan olmaz. %75 doluluğa imkân veren örtünün rengi, yeşil-mavi arasındadır. Bu sayede, üstüne dökülen ürünlerin ayırt edilmesi kolay olur. Malzemesi sayesinde kir tutmayan bu toplama örtüsü, topraktan kolay bir şekilde arınır. Suyla yıkanabilen Çuval Sepeti zeytin toplama örtüsü 4×8 m, tekrar tekrar kullanılabilir.

Çuval Sepeti 4x8m Zeytin Toplama Filesi Dayanıklı mıdır?

Çuval Sepeti zeytin toplama filesi 4×8 m, dayanıklı yapısıyla kullanıcılarını memnun etmeyi hedefler. Çiftçilikle uğraşan kişilerin yardımcısı olan bu file, çift katlıdır. Kopma ya da yırtılma sorunları görülmez. Çuval Sepeti fındık fıstık toplama filesi 4×8 m, sağlam olduğu için uzun yıllar kullanılabilir. Çalılara takılma sorunu yaşandığında delinmez. Sıkı olarak örülen bu ağ, ağırlığı yüksek olan gıdaların rahatlıkla taşınmasına imkân sunar. Hasadın hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için ağaç altına toplama filesi sermek ve sonra dalları sallamak yeterlidir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Çuval Sepeti zeytin toplama filesi 4×8 m yorumlarına göz atabilirsiniz. Çuval Sepeti zeytin toplama filesi 4×8 m fiyatı hemen her bütçeye uygundur. Yüksek performansı sayesinde tarla ve bahçelerde kullanılabilecek bu ürünü hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.