d-c-fix 215-0005 Ayna Efektli Kendinden Yapışkanlı Folyo (45CM X 1MT)

523,56 TL

Ürün Bilgileri

d-c-fix 215-0005 Ayna Efektli Kendinden Yapışkanlı Folyo (45CM X 1MT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duvarline Elektronik Mağazacılık Satıcı Ünvanı: ÖZLEM KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3861498405800001 Vergi Kimlik Numarası: 5400238030
    Bu ürün Duvarline Elektronik Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dekoratif Kendinden Yapışkanlı Ayna Folyo En : 45 cm Uzunluk : 1 mt Kanserojen Madde İçermez Su ve Rutubetten Etkilenmez Koku Yapmaz Kullanımı Pratik Uzun Ömürlü Plastik Spatula Kullanarak Hava Kabarcıkları Kalmamasına Dikkat Edin Yapıştırılacak Alanın Tamamen Pürüzsüz Olması Gerekir Menşei : Almanya
Geri Bildirim Ver

D-C-Fix 215-0005 Ayna Efektli Kendinden Yapışkanlı Folyo (45 cm x 1 metre)

Her evin kendine özgü bir tasarımı vardır. Bu tasarımı kişiselleştirmek için çeşitli aksesuarlar kullanılır. D-C-Fix 215-0005 ayna efektli kendinden yapışkanlı folyo 45 cm x 1 mt, evinizin dekorasyonuna farklı bir hava katmak için tercih edebileceğiniz bir üründür. Kendinden yapışkanlı olan ürünü kullanmak için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmaz. Pürüzsüz yüzeylerde ayna efektli bir görüntü oluşturmak için tercih edebilirsiniz. Su ve rutubetten etkilenmeyen bu ürün, evinizde uzun süreli bir kullanım sağlar. 45 cm genişliğinde, 1 metre uzunluğundaki ürünü; duvarlarınızda, cam yüzeylerde, dolaplarda, tavan ve zeminlerde kullanabilirsiniz. Yapıştırmak için seçtiğiniz yüzeyin düz ve pürüzsüz olması, ürünün oldukça iyi görünmesini sağlar. Bu ürünü rahatça kullanabilir ve evinizi farklılaştırabilirsiniz.

  • Kendinden yapışkanlı
  • Su ve rutubetten etkilenmeyen yapı
  • Ayna efektli şık görüntü

D-C-Fix 215-0005 Kendinden Yapışkanlı Folyo Özellikleri

D-C-Fix 215-0005 Kendinden Yapışkanlı Folyo Özellikleri

Ayna efektli kendinden yapışkanlı folyo, evinizi şıklaştırmak için tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Özellikle yatak odaları için ideal tasarımdır. Pürüzsüz bir yüzeye yapıştırdığınızda oldukça zarif bir görüntü sunar. Bu ürünü yapıştırmak için düz yüzeyleri tercih etmeniz önerilir. Kolay kullanımı sayesinde rahatlıkla evinizin dekorasyonuna şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Kanserojen madde içermeyen yapısı ile gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir modeldir. Su ve rutubete dayanıklı olması sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ana maddesi plastiktir. Koku yapmaması sebebi ile kullanırken bir rahatsızlık duymazsınız. Kendinden yapışkanlı bu folyo, yüzde doksan ayna görüntüsü sağlar. Gri renge sahiptir. Evinizde arzu ettiğiniz yerlere bu folyoyu yapıştırarak ferah bir görünüm elde edebilirsiniz. D-C-Fix 215-0005 ayna efektli kendinden yapışkanlı folyo 45 cm x 1 mt yorumlarını inceleyerek kullananların ürün hakkındaki görüşlerine ulaşabilirsiniz.

D-C-Fix 215-0005 Kendinden Yapışkanlı Folyo Kullanımı

D-C-Fix 215-0005 Kendinden Yapışkanlı Folyo Kullanımı

D-C-Fix yapışkanlı folyo kullanımı oldukça kolaydır. Bu model, herkes tarafından kullanılmaya uygundur. Kendinden yapışkanlı bir yapıya sahip olduğu için ayrıca bir şey yapmanıza gerek kalmaz. Arkasındaki yapışkan için koruyucu bandını çıkarıp spatula yardımıyla ürünü yerleştirebilirsiniz. Kabarcıklar oluşmamasına dikkat ederek ürünü seçtiğiniz yüzeye yapıştırmanız yeterli olur. Yüzde doksan ayna efekti sunan bu model, evinizin dekorasyonu ile bütünleşir. Oldukça zarif ve şık bir görünüm sağlar. Evinizin dekorasyonu ile ilgili değişiklikler yapmanız için küçük bir adımdır. Dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre boyunca gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz. İdeal boyutları ile birçok farklı ev dekorasyonuna uyum sağlar. Kanserojen madde içermemesi sebebiyle özellikle çocuklarınızın ve sizin sağlığınız için bir tehlike oluşturmaz. Evinize küçük eklemeler yapmak istiyorsanız ayna efektli yapışkanlı folyo ürününü inceleyebilirsiniz.

Avantajlı D-C-Fix Kendinden Yapışkanlı Folyo Fiyatları

Avantajlı D-C-Fix Kendinden Yapışkanlı Folyo Fiyatları

D-C-Fix 215-0005, kullanması oldukça basit ve pratik bir üründür. Evinizin istediğiniz yerine, tercihen pürüzsüz bir yüzeye, rahatlıkla yapıştırabilirsiniz. Su ve rutubet gibi oluşabilecek olumsuzluklara dayanıklıdır. Uzun süreli kullanım için uygun olan modeli, evin dilediğiniz odasında kullanmaya devam edebilirsiniz. Sağlığa zararı bulunmayan bir folyo modeli arayışında olan kişilerin tercihidir. Ayna efektli olması sebebiyle evinize ferah bir görünüm katar. 1 metre uzunluğa ve 45 cm genişliğe sahip olan bu ürünü, ölçülerine göre istediğiniz yüzeyde kullanabilirsiniz. Özellikle çekmece ve komodin yüzeylerinde tercih edilebilir. Evinize canlı bir görünüm kazandırır. D-C-Fix 215-0005 ayna efektli kendinden yapışkanlı folyo 45 cm x 1 mt fiyatı, ürünün yapı malzeme kalitesi ve sahip olduğu özelliklerine göre belirlenir. Ayna efektli kendinden yapışkanlı folyo modelini Trendyol’da bulabilir ve satın alabilirsiniz.